De ce este apa imbuteliata escrocheria secolului – video documentar

Distribuie!by O alta escrocherie mondiala este marea industrie a apei imbuteliate, care de multi ani detine o miza extrem de mare. Acest film documentar, realizat de Stephanie Soechtig, urmareste marea afacere a apei imbuteliate si dezvaluie modul in care marile corporatii din industrie afecteaza cu brutalitate viata comunitatilor. Oamenii sunt […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

O alta escrocherie mondiala este marea industrie a apei imbuteliate, care de multi ani detine o miza extrem de mare.

Acest film documentar, realizat de Stephanie Soechtig, urmareste marea afacere a apei imbuteliate si dezvaluie modul in care marile corporatii din industrie afecteaza cu brutalitate viata comunitatilor. Oamenii sunt priviti ca simpli pioni, neajutorati, transformand in marfa substanta primordiala a planetei.


Majoritatea oamenilor leaga notiunea de sanatate si de apa potabila, marketingul creand o conexiune intre sanatate si apa imbuteliata. Aceasta este, insa, o asociere falsa, deoarece recipientii de plastic sunt profund daunatori, din cauza procesului de fabricatie, ce presupune utilizarea unor substante chimice neurotoxice sau cancerigene.

De asemenea, testele facute apei imbuteliate de catre laboratoare independente au relevat prezenta, in asa-zisa apa pura, ce ne este vanduta de aproape de 2.000 de ori mai scump decat apa de la robinet, a altor compusi toxici, gen toluen sau stiren, resposabili de mutatii genetice si implicit de proliferarea cancerului.


loading...

De ce este apa imbuteliata escrocheria secolului – video documentar

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Un roman abuzat de politisti a primit la CEDO o despagubire RECORD!
IMPORTANT! Top al Supermarketurilor din Romania,.... unde romanii lasa banii imperialistilor
Îngerii ocrotitori ai copiilor pe care presa nu-i vede! Aceasta este latura Bisericii de care cei mai mulţi nu vor să știe!
Un ROM din Arad a găsit, pe stradă, un portofel cu 1.250 de euro şi L-A PREDAT POLIȚIEI. Ce i-a cerut în schimb proprietarului e INCREDIBIL. NU se așteptau la așa cerere
JUMATATE din salariul ROMANILOR merge catre STAT| Ii trebuie lui Iohannis si Dragnea!
Cazul disperat al unei românce din Italia, rămasă pe drumuri. Vă rog mult, scrieţi despre mine, poate se găseşte cineva să-mi dea o mână de ajutor
Angajate ale Ambasadei Irakului din Bucureşti acuză un consul de agresiune sexuală și au făcut reclamații la poliție. «A fost brutal, mi-a tras fermoarul, mi-a scos sânii afară» Citeşte întreaga ştire: VIDEO | Angajate ale Ambasadei Irakului din Bucureşti acuză un consul de agresiune sexuală și au făcut reclamații la poliție. «A fost brutal, mi-a tras fermoarul, mi-a scos sânii afară»
Romanii fac orice sa incalce Biblia zilele acestea: mananca tone de carne de porc si ce le mai baga supermarketurile sub denumirea de carne de porc!!!
Brisbane Protest Bodnariu Barnevernet – Claudia Giurgiuman – Norvegia: Te-ai uitat tu in ochii inlacrimati ai lui Ruth? Esti tu in stare sa simti durerea inimii ei zdrobite?
ACESTIA SUNT MARII JURNALISTI PE CARE SORIN OVIDIU VANTU REGRETA CA I-A PLATIT! UNII LUAU PESTE 10.000 DE EURO PE LUNA!
CHIMIST:Toate medicamentele sunt fabricate pentru a reduce populația
Nu-ti mai face patul dimineata! Iata DE CE
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite