De ce nu e bine deloc sa speli puiul înainte de a-l găti. Oameni de stiintă avertizează!

Distribuie!by Toata lumea stie ca puiul crud e icarcat de bacterii periculoase precum salmonella si listerioza. Daca listerioza iti intra in corp, 1 din 5 persoane mor, caci este foarte periculoasa. Copiii cu sistemul imunitar slab sunt foarte vulnerabili in fata acestei bacterii. Chiar daca nu prinzi una dintre aceste […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather


Toata lumea stie ca puiul crud e icarcat de bacterii periculoase precum salmonella si listerioza. Daca listerioza iti intra in corp, 1 din 5 persoane mor, caci este foarte periculoasa.

Copiii cu sistemul imunitar slab sunt foarte vulnerabili in fata acestei bacterii. Chiar daca nu prinzi una dintre aceste bacterii, majoritatea bacteriilor de pe pui se numesc campylobacter. Aceasta cauzeaza: diaree, voma, dehidratare si scapi destul de greu de ea. De la salmonella poti capata crampe abdominale, artrita, dehidratare severa.


loading...

Savantii si oamenii de stiinta sugereaza sub nicio forma sa spalam puiul ca vom face un fel de aerosoli cu bacterii in mediul inconjurator, cel mai bine sa asteptam pana cuptorul are minimum 165 de grade si sa bagam puiul direct acolo.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite