De ce s-a retrocedat Castelul Bran, ca reptilienii sa il vanda acum mai departe?

Distribuie!by Site-ul international Cosmopolitan.com raspandeste larg stirea in lumea ca, Castelul Bran ar fi de vanzare. (http://www.cosmopolitan.com/lifestyle/a55162/bran-castle-dracula/) Intrebarea este de ce a retrocedat statul roman cladirea catre casele regale europene, ca acestia sa se imbogateasca in continuare si sa il vanda, instraineze mai departe? Sa nu uitam ca acest castel a […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Site-ul international Cosmopolitan.com raspandeste larg stirea in lumea ca, Castelul Bran ar fi de vanzare. (http://www.cosmopolitan.com/lifestyle/a55162/bran-castle-dracula/)

Intrebarea este de ce a retrocedat statul roman cladirea catre casele regale europene, ca acestia sa se imbogateasca in continuare si sa il vanda, instraineze mai departe? Sa nu uitam ca acest castel a apartinut satenilor din Bran, adica poporului si a fost construit cu sudoarea si sacrificiul acestora. Sa nu uitam ca in regimul comunist acesta a fost intretinut, caci altfel ar fi ajuns o ruina astazi. Pe langa asta, obiectivul turistic a incasat anual ( de cand s-a retrocedat) milioane de euro, iar din castiguri nu s-a sponsorizat nici macar constructia unui spital sau reparatia vreunui drum catre castel.


loading...

Iata ca reptilienii caselor regale, jefuiesc tara noastra si exploateaza poporul roman, cu ajutor statului.

http://www.cosmopolitan.com/lifestyle/a55162/bran-castle-dracula/


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite