De ce sunt multinaționalele interesate de acțiuni contra guvernului României? Ca nu au chef sa plateasca taxe in Romania si sa dea salarii mari ca dincolo!

Distribuie!by Apar tot mai multe date legate de organizarea protestelor din Piața Victoriei. Dacă inițial se poate vorbi de o adunare spontană, treptat, manifestațiile au fost deturnate, iar cei care au făcut acest lucru au diverse legături cu multinaționalele din România. Cei mai mulți protestatari din Piața Victoriei sunt angajați […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Apar tot mai multe date legate de organizarea protestelor din Piața Victoriei. Dacă inițial se poate vorbi de o adunare spontană, treptat, manifestațiile au fost deturnate, iar cei care au făcut acest lucru au diverse legături cu multinaționalele din România.

Cei mai mulți protestatari din Piața Victoriei sunt angajați ai multinaționalelor. Prezența în număr ridicat a acestor angajați la proteste a fost remarcată chiar și de șeful Comisiei de Control a SRI, deputatul Adrian Țuțuianu. Acesta a anunțat că va cere “lămuriri SRI” cu privire la cele semnalate de presă, mai precis interesele unor multinaționale ca manifestația antiguvernamentală să nu se limiteze la deja abrogata Ordonanță de Urgență de modificare a Codului Penal.


Cum s-a ajuns aici

Încă din campania electorală, PSD a promis că va lua unele măsuri de creștere a veniturilor unor categorii de oameni. Pe lângă pensionari, au fost vizați și angajații cu salariul minim. Ajunși la guvernare, cei din coaliția PSD-ALDE au modificat imediat Codul Fiscal și au mărit salariul minim la 1450 lei. Peste 1,2 milioane de salariați au beneficiat de această măsură, mulți dintre ei angajați la mari firme venite în România tocmai pentru că mâna de lucru este extrem de ieftină.


loading...

A urmat o măsură neanunțată în programul de guvernare: obligația de a plăti CAS și CASS pentru tot venitul, fiind eliminat plafonul de 5 salarii minime pe economie. Au fost loviți direct managerii acestor corporații, care au salarii foarte mari dar nu plăteau impozit decât pe o parte a venitului. Totodată, pe lista celor care trebuie să plătească impozitele complete pentru venitul realizat se află o mare parte a magistraților, procurori și judecători, dar și lucrători din serviciile de informații.

Modificarea unor prevederi la PFA-uri, o modalitate folosită de unele corporații pentru a-și plăti angajații, nu putea pica bine. Au fost introduse unele limitări legate de clasele de activități dar și de numărul de angajați.

Și asta nu e totul. În luna aprilie se va dezbate legea privind redevențele. O preconizată creștere ar lovi puternic în profiturile uriașe pe care le fac companiile din domeniul petrolier, dar nu numai, în România.

http://www.activenews.ro/economie-finante-banci/De-ce-sunt-multinationalele-interesate-de-actiuni-contra-guvernului-Romaniei.-Masurile-luate-de-PSD-le-au-afectat-interesele-140867

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Bunica a supravietuit oricarei crize pentru ca furnizorul ei de alimente era local ( gradina) si ca stia cum sa produca. Ati inteles de ce oculta vrea distrugerea taranului roman?
Suferinţele ţăranului român din Ardeal sub „papucul“ austriacului şi biciul nobilului maghiar: de la prinderea în jugul vitelor, la mersul pe „calea vacii“
Ceausescu a scos Romania din Evul Mediu in care fusese tinuta de Casa Regala si de Imperiul Habsburgic
RENUMIT PRODUCĂTOR ROMÂN: SĂ NE UNIM toți FERMIERII, PROCESATORII și să facem magazinele NOASTRE!
Donald Trump, primul discurs ca Preşedinte | Sunt mame şi copii blocaţi în sărăcie. Acest masacru american se opreşte aici şi acum!
S-A INVENTAT PASTILA CARE PERMITE OAMENILOR SA TRAIASCA PANA LA 120 DE ANI!
Directorul de securitate de la Google demontează miturile despre securitatea din mediul online. Mark Risher: „Oamenii care se laudă pe reţelele sociale devin ţinte pentru atacurile cibernetice”
De ce ascunde Dacian Cioloș apartenența sa la un grup finanțat de Soros și Microsoft și condus de un fost șef Bilderberg
Kaufland România retrage din magazine șapte produse care pot afecta sănătatea consumatorilor
SOCANT: Gunoaiele Barnevernet ii sperie pe copiii BODNARIU ca parintii lor vor muri!!!!!!!
CUTREMURĂTOR: A deschis ochii şi mi-a spus: Am văzut iadul, mamă
Educatia moderna creeaza oameni destul de destepti sa repete ce li s-a spus si sa urmeze ordine, insa destul de prosti sa creada ca asta ii face mai destepti decat ceilalti
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite