De data asta, e grav ! România se pregătește de război. Sunt vizați 10 milioane de cetățeni

Distribuie!by Aproximativ 10 milioane de cetăţeni din România, cu vârstele cuprinse între 18 şi 55 de ani, sunt apte să devină militari în rezervă. Un proiect de lege din 2011, vechi de patru ani a fost scos recent de la naftalina senatului în contextul desfăşurărilor de forţe ruseşti în Siria […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Aproximativ 10 milioane de cetăţeni din România, cu vârstele cuprinse între 18 şi 55 de ani, sunt apte să devină militari în rezervă. Un proiect de lege din 2011, vechi de patru ani a fost scos recent de la naftalina senatului în contextul desfăşurărilor de forţe ruseşti în Siria și a crizei refugiaţilor, scrie ziuadevest.ro.

 

Proiectul prevede că din ianuarie 2017, orice cetățean român cu vârsta cuprinsă între 18 şi 55 de ani, care nu a fost condamnată penal, nu face parte din organizații interzise de lege poate încheia cu Ministerul Apărării un contract individual pe o durată iniţială de minimum 4 ani, prelungit ulterior cu câte 3 ani, prin care se angajează ca, în caz de necesitate, să facă parte din armată în calitate de rezervist.


 

Rezerviştii voluntari vor fi plătiţi, pe timp de pace, cu 10% din soldă, mai puţin în cele 15 zile de instrucţie în care, fiind scoşi din producţie, vor primi solda întreagă. Solda celui mai mic grad, adică cel de soldat, e de 1.500 de lei. Astfel, o persoană care s-ar califica precum rezervist, ca simplu soldat, ar primi lunar 150 de lei. În funcţie de performanţele militare, rezerviştii pot înainta în grad, iar solda poate depăşi 2.000 de lei pe lună în caz de mobilizare.

 

Conform proiectului, firmele la care lucrează vor fi obligate să le păstreze locul de muncă pe durata misiunii, iar angajatorul are dreptul la compensanții financiare pentru perioada în care un angajat lipseste de la muncă pentru a participa la instruiri sau misiuni pe timp de pace, fondurile urmand a fi asigurate, ca și în cazul plății rezerviștilor, din bugetul Ministerului Apărării. Acest aspect nu se aplică însa persoanelor fizice care exercită profesii liberale.


loading...

 

Pot deveni rezerviști militari toți tinerii care doresc acest lucru, dar și soldații și gradații profesioniști care indiferent de motiv au trecut în rezervă, cu precizarea că, timp de trei ani, având în vedere că sunt persoane deja instruite, nu participă la programe de instruire. După trei ani, intră în același program de instruire ca și cei care sunt debutanți în această calitate. În perioada de pregătire, rezerviștii voluntari vor fi detașați la MApN.

 

Statutul rezerviștilor voluntari stabilește cadrul legislativ general, pentru construirea și pregătirea rezervei umane, necesare instituțiilor cu atribuții în domeniul apărării și securității naționale, în situații de criză, la mobilizare și război. Potrivit proiectului, rezerviștii voluntari reprezintă personalul selecționat pe bază de voluntariat, care consimte pe bază de contract individual, pe durată determinată, să încadreze funcții în statele de organizare ale structurilor din cadrul MApN.

http://www.criterii.ro/index.php/en/national/14845-de-data-asta-e-grav-romania-se-pregateste-de-razboi-sunt-vizati-10-milioane-de-cetateni

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

V-ati lamurit de cine se afla in spatele protestelor? Antiromani care nu accepta sloganuri care nu se inscriu in manualul de manipulare!!!!
VIDEO: Prof. Dr. Florin Colceag: Accidentul a fost un asasinat
De ce apa îmbuteliată este una dintre cele mai mari FARSE din istoria modernă, lucru valabil şi pentru România
CIFRE SOCANTE DESPRE EXODUL ROMANILOR: ÎN 2016 S-AU NASCUT MAI MULTI COPII ROMANI IN STRAINATATE DECAT IN TARA!
Ministrul Comunicaţiilor: Gratuitatea învăţământului este o reminiscenţă a comunismului. Orice serviciu trebuie plătit
Iata dovada ca FMI dicteaza arestari in Romania, Valcov s-a opus unui nou acord, Rusanu s-a opus privatizarii Transgaz
Remus Cernea pervertitul mafiei oculte Soros Co. vrea ca sa li se dea copiilor puterea de a decide daca sa faca sau nu ora de religie : Dacă părinţii sunt credincioşi şi copilul este ateu, este posibil ca părinţii să-l oblige pe copil să se înscrie la ora de religie? O altă propunere controversată a lui Remus Cernea: parteneriat civil între heterosexuali și între persoanele de același sex, dupa care urmeaza Pedofilia care este pe cale sa fie acceptata in anumite tari Europene !!
Capitalism: Un român din Italia a murit, după ce şi-a scos singur doi dinţi pentru că nu avea bani să meargă la dentist
Premiile anuale ale MASONERIEI, singurul ONG ale cărei Gale sunt transmise de TVR. Cine a participat la eveniment și de ce râdea Valeriu Zgonea
Teoria asasinării lui Eminescu. Planul diabolic prin care poetului i s-a înscenat nebunia pentru a fi îndepărtat de la ziar şi a fost otrăvit cu mercur
Reacția lui Paul Hitter după ce premierul a insinuat că statul va lua copiii părinților care refuză vaccinarea: „Jur că nu vă voi lăsa să mi-l luați, sau dacă mi-l luați, voi lua și eu câțiva dintre voi”
Prima mutare a lui Trump: pagina dedicată LGTB de pe site-ul Casei Albe a dispărut | VICTORIE pt. crestinism si VIATA!!!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite