Decreteii – Lupta lui Ceausescu cu depopularea Romaniei planuita de oculta mondiala

Distribuie!by Uitati-va la harta de mai sus ! Vedeti unde este Crimeea ? Pe harta de mai sus se vad intentiile noii ordini mondiale de a redesena harta Europei ( harta era cunoscuta dinainte de 1989 si unele din cele reprezentate pe harta au devenit deja realitate pe cand altele […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Uitati-va la harta de mai sus ! Vedeti unde este Crimeea ? Pe harta de mai sus se vad intentiile noii ordini mondiale de a redesena harta Europei ( harta era cunoscuta dinainte de 1989 si unele din cele reprezentate pe harta au devenit deja realitate pe cand altele se afla in curs )
 
Ceausescu stia din timp de planurile pentru depopularea Romaniei ale ocultei mondiale. Chiar daca toate statele comuniste au avut o politica pro-natalista conform ideologiei ca mai multi oameni inseamna si o economie mai puternica , Ceausescu a avut si un alt scop pentru decretul sau pro-natalitate si anti-avort.
Decreteii lui Ceausescu au reprezentat o contramasura la intentiile de depopulare ale Romaniei de catre oculta mondiala.Totusi astazi ne trezim ca Romania a pierdut rapid aproape 4 milioane de romani , natalitatea este la pamant , populatia ramasa in tara este imbatranita si scade vertiginos.
Serviciile de informatii romanesti in perioada comunista au fost unele dintre cele mai performante din lume. Chiar si americanii erau impresionati de ce puteu fi capabile serviciile noastre. E drept ca in perioada comunista se investeau si sume fabuloase in aceste servicii dar rezultatele si securitatea nationala pe care o asigurau erau justificate pentru aparatul de stat comunist.
Inca din 1948 statele aliate care castigasera razboiul impotriva Germaniei naziste se luptau pentru cei mai controversati oameni de stiinta din timpul razboiului : eugenistii germani. Acestia se faceau vinovati de nenumarate atrocitati , vivisectii si torturi inimaginabile la care i-au supus pe prizonierii din lagare pentru tot felul de experimente oribile si socante.
Conceptele acestor eugenisti despre rasele care merita sa traiasca si cele care nu merita , le-au fost pe plac celor din oculta mondiala si s-au batut sa-i recruteze ( cu toate ca ar fi trebuit sa fie condamnati pentru miile de crime comise in lagare ) si sa le dea noi acoperiri decente prin redenumirea lor din eugenisti in antropologi sau  experti in inginerie sociala , biologie sociala sau paternitate planificata ( aceste noi concepte au devenit acoperiri pentru vechiul concept de igiena rasiala ).
Pentru Romania , oculta mondiala pregatea schimbari inclusiv pe  Harta Noii Ordini Europene : Oltenia se va transforma in tara tiganilor , Ardealul sa ajunga la Ungaria , ce a mai ramas din Basarabia se va uni cu ce va ramane din Romania. O astfel de harta ar fi fost interceptata de un spion roman care ulterior va avea o moarte suspecta in accidentul aviatic de la Baloteşti din 1995.
Ceausescu era la curent cu planurile ocultei mondiale legate de depopularea Romaniei si de redesenarea hartii Europei prin care si Romania era afectata prin pierderi teritoriale. La inceputul lunii decembrie a anului 1989 lui Ceausescu i-au fost reconfirmate planurile noii ordini mondiale cu privire la destinul si la noile granite ale Romaniei primind un raport din partea lui Iulian Vlad despre discutiile dintre cele doua mari puteri ale planetei : SUA si URSS. Raportul vorbea despre un nou echilibru pe continentul european si redefinirea sferelor de influenta . Conform raportului si Hartii Noii Ordini Europene aveau sa se intample unele dintre lucrurile care deja s-au si intamplat : Cehoslovacia se rupe in doua, Kaliningrad devine o zona autonoma apartinand Rusiei, Kosovo se desprinde ca mai apoi sa se uneasca cu Albania , Scotia devine independenta, o parte din Irlanda de Nord se uneste cu Republica Irlanda, Tara Bascilor si Catalunia se desprind de Spania, Italia se divide in zona de nord si de sud , Belgia se divide in Flandra si Wallonia, Transilvania devine parte a Ungariei , judetele Dolj , Caras-Severin si Timis se desprind de Romania si devin o tara a tiganilor , partea vestica a Basarabiei revine Romaniei, partea estica a Basarabiei inclusiv Transnistria devin zona autonoma “Dniester” in cadrul Ucrainei.
Cu sprijin financiar masiv , politic si in unele cazuri si militar din partea ocultei mondiale multe dintre aceste planuri deja au devenit realitate. Generalul Mircea Chelaru a avertizat asupra acestor planuri oculte in 31 octombrie din anul 2000 iar pe 1 noiembrie 2000 si-a dat demisia din functia de sef al Marelui Stat Major al Armatei ( sau este posibil sa fi fost obligat sa-si dea demisia ) .

In contextul noilor framantari geo-politice din Ucraina , miscarile extremiste maghiare in Romania , miscari pro-autonomie a Transilvaniei si a Tinutului Secuiesc  , tradarea lui Victor Ponta aducand UMDR si PCM la guvernare trebuie sa nea dea tuturor un puternic semnal de alarma.
Politica celor de astazi care ne conduc este in complicitate cu politica noii ordini mondiale : o politica de depopulare , dezumanizare si inrobire a populatiei. Daca nu ne trezim la timp si sa ne scuturam de lanturile pe care ei ni le leaga de la o zi la alta din ce in ce mai strans nu vom fi sclavi doar noi ci si copiii copiilor nostri !
 

 

http://www.agentia.org/teoria-conspiratiei/harta-noii-ordini-europene-617.html
http://glasul-moldovei.blogspot.ro/2014/03/decreteii-lupta-lui-ceausescu-cu.html#more

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Despre dimensiuni, sosirile , episodul 57
MAFIA SOROȘISTĂ SACRIFICĂ UN PION
Jim Caviezel, actorul din „Patimile lui Hristos”: Evanghelia este adevarata, nu e doar teorie! (Video)
Un octogenar ialomiţean vrea să rescrie legile fizicii şi i-a cucerit pe chinezi cu invenţiile sale: instalaţii care produc electricitate prin forţa gravitaţională
Pe Raed Arafat il asteapta 100.000 de Euro in Germania daca poate dovedi existenta virusului rujeolic| Curtea Suprema din Germania: virusul rujeolic nu exista, vaccinarea s-a facut din motive sinistre
Nimeni nu poate face rău altuia, fără să plătească. Tot ceea ce emitem în atmosferă, din punct de vedere vibratoriu: gânduri, vorbe, dorinţe, fapte, sentimente se întorc la noi producând efecte perturbatoare în câmpul nostru energetic
Suedia: După poligamie, „tineretul” cere legalizarea incestului și a necrofiliei
GRAV: SRI va avea acces la orice calculator. Legea securităţii cibernetice a fost votată de Senat.Suntem urmariti, identificati si introdusi in baza de date !!
Dietă. Secretele alimentare ale longevității celor mai sănătoși oameni
Generalul Iulian Vlad: cu pregatirea juridica pe care o am pot spune ca procesul Ceausestilor va ramane o rusine in justitia romaneasca, mai rau decat in epoca stalinista unde se respectau cel putin niste prevederi procedurale!
Ce se intampla cu majoritatea oamenilor care planteaza un nuc, multi nu apuca sa mai traiasca 5 ani
VIDEO Trafic de organe cu SRI și armată? Dezvăluiri incendiare despre medicul Mihai Lucan
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite