DEMISIE!Băsescu, despre acciza pe carburanţi: Motorina va fi MAI SCUMPĂ decât în Germania și Austria

Distribuie!by Se prefac ca se cearta pentru a ne asupri tot mai tare, iata ce minciuni mediatice ne prezinta presa in continuare: Preşedintele Traian Băsescu a afirmat luni că cea mai bună soluţie ar fi ca premierul Victor Ponta să renunţe la majorarea accizei pe carburanţi, adăugând că îi poate […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Se prefac ca se cearta pentru a ne asupri tot mai tare, iata ce minciuni mediatice ne prezinta presa in continuare:

Preşedintele Traian Băsescu a afirmat luni că cea mai bună soluţie ar fi ca premierul Victor Ponta să renunţe la majorarea accizei pe carburanţi, adăugând că îi poate arăta prim-ministrului în 30 de minute de unde poate reduce cheltuielile bugetare.


‘Dacă ar fi fost o necesitate, nu aş fi spus nimic, dar este o nevoie politică de a da baronilor’, a declarat Băsescu la Palatul Cotroceni.

El a arătat că îi poate indica premierului de unde poate tăia din cheltuieli.


‘O spun public, dacă premierul nu înţelege de unde poate reduce cheltuielile, eu sunt gata să-i arăt în 30 de minute de unde poate să reducă cheltuielile’, a afirmat şeful statului.

Preşedintele Traian Băsescu i-a transmis luni o nouă scrisoare premierului Victor Ponta în care face apel la îmbunătăţirea colectării veniturilor la buget şi îi solicită să renunţe la introducerea accizei la carburanţi.

loading...

‘Fac un apel la dumneavoastră să îmbunătăţiţi colectarea veniturilor la buget. O mai bună colectare va salva românii de introducerea unor noi taxe şi impozite, aşa cum este şi această majorare a accizei la carburant’, spune şeful statului.

El îi solicită premierului din nou să renunţe la introducerea, începând cu 1 aprilie, a creşterii cu 7 eurocenţi a accizei la carburant, punctând că aceasta este o măsură cu multiple efecte negative la nivelul populaţiei. AGERPRES

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite