DEMISIE!Băsescu, despre acciza pe carburanţi: Motorina va fi MAI SCUMPĂ decât în Germania și Austria

Distribuie!by Se prefac ca se cearta pentru a ne asupri tot mai tare, iata ce minciuni mediatice ne prezinta presa in continuare: Preşedintele Traian Băsescu a afirmat luni că cea mai bună soluţie ar fi ca premierul Victor Ponta să renunţe la majorarea accizei pe carburanţi, adăugând că îi poate […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Se prefac ca se cearta pentru a ne asupri tot mai tare, iata ce minciuni mediatice ne prezinta presa in continuare:

Preşedintele Traian Băsescu a afirmat luni că cea mai bună soluţie ar fi ca premierul Victor Ponta să renunţe la majorarea accizei pe carburanţi, adăugând că îi poate arăta prim-ministrului în 30 de minute de unde poate reduce cheltuielile bugetare.


‘Dacă ar fi fost o necesitate, nu aş fi spus nimic, dar este o nevoie politică de a da baronilor’, a declarat Băsescu la Palatul Cotroceni.

El a arătat că îi poate indica premierului de unde poate tăia din cheltuieli.


‘O spun public, dacă premierul nu înţelege de unde poate reduce cheltuielile, eu sunt gata să-i arăt în 30 de minute de unde poate să reducă cheltuielile’, a afirmat şeful statului.

Preşedintele Traian Băsescu i-a transmis luni o nouă scrisoare premierului Victor Ponta în care face apel la îmbunătăţirea colectării veniturilor la buget şi îi solicită să renunţe la introducerea accizei la carburanţi.

loading...

‘Fac un apel la dumneavoastră să îmbunătăţiţi colectarea veniturilor la buget. O mai bună colectare va salva românii de introducerea unor noi taxe şi impozite, aşa cum este şi această majorare a accizei la carburant’, spune şeful statului.

El îi solicită premierului din nou să renunţe la introducerea, începând cu 1 aprilie, a creşterii cu 7 eurocenţi a accizei la carburant, punctând că aceasta este o măsură cu multiple efecte negative la nivelul populaţiei. AGERPRES

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Oamenii deștepți au puțini prieteni și evită discuțiile fără sens. Iată explicația psihologilor
Lucian Becali îi răspunde dur lui Mihai Bendeac, după ce actorul a acuzat Biserica pentru tragedia de la Colectiv: Ipocriților, când mergeți la Roma sau Barcelona, prima poză e la CATEDRALA San Pietro sau Sagrada Familia, alea vă plac!
Automobile Bavaria a oferit noul BMW Seria 7 Majestăţii Sale Regele Mihai | de ce nu ofera corporatiile masini saracilor, caselor de copii, sau contravaloarea banilor pentru construirea de case familiilor cu multi copii, spitale, scoli?
Era o mândrie să fii marinar înainte de 1989. Cu o flotă puternică şi cu navigatori care arborau cu demnitate pavilionul tricolor, ţara noastră avea sute de vapoare pe toate mările şi oceanele globului.
Filosoful francez care a susținut bombardarea Serbiei și a ajutat la distrugerea Libiei, considerat cel mai mare propagandist NATO, și-a luat un tort în față, la Belgrad: „Asasinul Bernard-Henri Lévy sprijină crimele imperialiste!”
Circulă concomitent trei tipuri de virusuri gripale diferite, vaccinul a fost elaborat pentru o singură tulpină și vaccinarea nu protejează decât maximum 20% din populație
Ce le mai băgăm în cap copiilor noștri: Filmul Frozen, acuzat că promovează homosexualitatea. Dr. Virgiliu Gheorghe: Declarațiile pe care Elsa le face Annei nu au nimic comun cu dragostea de soră
NESIMTIRE PANA DINCOLO DE MOARTE! SE FOLOSESTE DE MORTII DE LA COLECTIV PENTRU A-ȘI LANSA PROIECTELE
Grindeanu, facut sorosist de sorosista Sandra Pralong!
Internetul este controlat de doar șapte oameni. Cine sunt aceștia
Iohannis la decorat pe Mihalache pentru somnic la serviciu sau pentru ca a fost in PSD?
Bihoreanul care are grijă de oamenii străzii a pierdut războiul cu autorităţile. Ce amendă are de plătit
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite