DEPOPULARE: Coca-Cola si Pepsi contribuie cu aproape 200.000 de decese pe an

Distribuie!by Bauturile zaharate precum Cola sau Pepsi, omoara anual aprox. 200.000 de oameni la nivel mondial, conform unui studiu realizat de Universitatea Tuffs. “Multe tari din lume au un numar semnificativ de decese care au ca urmare consumul de bauturi pline de zahar”, spune autorul Dariush Mozaffarian. Ar trebui sa […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Bauturile zaharate precum Cola sau Pepsi, omoara anual aprox. 200.000 de oameni la nivel mondial, conform unui studiu realizat de Universitatea Tuffs.

“Multe tari din lume au un numar semnificativ de decese care au ca urmare consumul de bauturi pline de zahar”, spune autorul Dariush Mozaffarian. Ar trebui sa fie o prioritate globala, ca lumea sa renunte la bauturile de acest gen. Studiul a fost dezbatut si in consiliul american al inimii.


Studiul a inclus sucurile carbogazoase, bauturile energizante, ice-tea. doctorii au spus ca nu exista niciun beneficiu in consumul bauturilor de acest fel, iar impactul in urma reducerii de consum al acestor produse, ar salva mii de vieti. Primul efect in urma consumului sunt bolile precum diabetul, dar si boli cardio-vasculare.

loading...

Mai multe aici :  http://www.naturalnews.com/051602_diet_pop_soda_death_rate.html#


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite