Deputat britanic: Românii nu sunt în stare să utilizeze telefoane mobile, dar sunt buni la culesul căpşunilor

Distribuie!by 1 Owen Paterson este un deputat conservator britanic, fost secretar de stat în ministerul Agriculturii în guvernul David Cameron, tatăl și mama Brexit-ului. Paterson este conservator, deși ar putea fi la fel de bine și conservă, dacă analizăm afirmațiile făcute la conferința “Leave means leave”, în care a încercat să […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
  • Deputat britanic: Românii nu sunt în stare să utilizeze telefoane mobile, dar sunt buni la culesul căpşunilor

1

Owen Paterson este un deputat conservator britanic, fost secretar de stat în ministerul Agriculturii în guvernul David Cameron, tatăl și mama Brexit-ului.


Paterson este conservator, deși ar putea fi la fel de bine și conservă, dacă analizăm afirmațiile făcute la conferința “Leave means leave”, în care a încercat să ofere o motivație revenirii Marii Britanii la statutul de insulă în afara Europei.

“Cei mai supăraţi oameni pe care i-am întâlnit la DEFRA ( Departamentul pentru Mediu, Alimentaţie şi Afaceri Rurale – N.R.) erau cultivatori de fructe şi legume afectaţi de neaplicarea Sistemului pentru sezonieri în agricultură care le permitea bulgarilor şi românilor să beneficieze de cazare şi mâncare pentru o perioadă limitată, în timpul sezonului, după care să revină în ţările lor. Este vorba de o activitate calificată: te trezeşti, culegi căpşuni, nu ai voie să îi striveşti. Poate că românii şi bulgarii  nu sunt în stare să utilizeze telefoane mobile, dar sunt buni la culesul căpşunilor; britanicii noştri nu ar face-o”, au fost vorbele cu care și-a iluminat Owen Paterson auditoriul, printre care se afla și premierul britanic Theresa May.


loading...

Cu siguranță mintea lui Peterson e prea îngustă să priceapă faptul că bunăstarea Europei Occidentale este datorată în mare parte și pieței de desfacere est-europene, pe care au acaparat-o cu produse surogat, după prăbușirea comunismului, ca niște adevărați salvatori ai unui neo-colonialism corporatist.

Dar, până la urmă, declarația lui Paterson nu poate fi combătută, are dreptate, într-adevăr, românii nu știu să folosească telefonul mobil așa cum o fac britanicii, prea obișnuiți să-și îndese nefiresc și rușinos tot felul de obiecte prin părți ale corpului, deh, nație civilizată…

Pentru că e clar că ne dorim toți să-i urăm multă sănătate, dar foarte multă,  puteți să accesați contul său de Twitter.

https://twitter.com/Owen_PatersonMP

http://3dots.ro/externe/deputat-britanic-romani-mobile-capsuni-5606.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite