Deputat britanic: Românii nu sunt în stare să utilizeze telefoane mobile, dar sunt buni la culesul căpşunilor

Distribuie!by 1 Owen Paterson este un deputat conservator britanic, fost secretar de stat în ministerul Agriculturii în guvernul David Cameron, tatăl și mama Brexit-ului. Paterson este conservator, deși ar putea fi la fel de bine și conservă, dacă analizăm afirmațiile făcute la conferința “Leave means leave”, în care a încercat să […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
  • Deputat britanic: Românii nu sunt în stare să utilizeze telefoane mobile, dar sunt buni la culesul căpşunilor

1

Owen Paterson este un deputat conservator britanic, fost secretar de stat în ministerul Agriculturii în guvernul David Cameron, tatăl și mama Brexit-ului.


Paterson este conservator, deși ar putea fi la fel de bine și conservă, dacă analizăm afirmațiile făcute la conferința “Leave means leave”, în care a încercat să ofere o motivație revenirii Marii Britanii la statutul de insulă în afara Europei.

“Cei mai supăraţi oameni pe care i-am întâlnit la DEFRA ( Departamentul pentru Mediu, Alimentaţie şi Afaceri Rurale – N.R.) erau cultivatori de fructe şi legume afectaţi de neaplicarea Sistemului pentru sezonieri în agricultură care le permitea bulgarilor şi românilor să beneficieze de cazare şi mâncare pentru o perioadă limitată, în timpul sezonului, după care să revină în ţările lor. Este vorba de o activitate calificată: te trezeşti, culegi căpşuni, nu ai voie să îi striveşti. Poate că românii şi bulgarii  nu sunt în stare să utilizeze telefoane mobile, dar sunt buni la culesul căpşunilor; britanicii noştri nu ar face-o”, au fost vorbele cu care și-a iluminat Owen Paterson auditoriul, printre care se afla și premierul britanic Theresa May.


loading...

Cu siguranță mintea lui Peterson e prea îngustă să priceapă faptul că bunăstarea Europei Occidentale este datorată în mare parte și pieței de desfacere est-europene, pe care au acaparat-o cu produse surogat, după prăbușirea comunismului, ca niște adevărați salvatori ai unui neo-colonialism corporatist.

Dar, până la urmă, declarația lui Paterson nu poate fi combătută, are dreptate, într-adevăr, românii nu știu să folosească telefonul mobil așa cum o fac britanicii, prea obișnuiți să-și îndese nefiresc și rușinos tot felul de obiecte prin părți ale corpului, deh, nație civilizată…

Pentru că e clar că ne dorim toți să-i urăm multă sănătate, dar foarte multă,  puteți să accesați contul său de Twitter.

https://twitter.com/Owen_PatersonMP

http://3dots.ro/externe/deputat-britanic-romani-mobile-capsuni-5606.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Florin Andronic, studentul băcăuan care a creat proiectul unui automobil ce funcţionează cu aer comprimat
ADEVĂRUL pe care televiziunile nu-l spun: Refugiații sirieni NU sunt sirieni
VADIM TUDOR-SCRISOAREA UNUI COPIL CĂTRE MAMA PLECATĂ LA MUNCĂ
Constructia soselei spre Poiana Brasov a fost realizata in timp record de 2 ani. Daca nu s-ar fi realizat in comunism, astazi ar fi fost imposibil sa se realizeze asa o lucrare profesionala!
Defrisarile din Valea Satului Sibiu | Socant pana unde poate duce lacomia politicienilor si a firmelor straine
Prof. Florin Colceag: Am întâlnit foarte multe persoane care aveau copii cu probleme mari din cauza unor vaccinuri. Mergeți în orice oraș și uitați-vă la parter: avem bancă, bancă, farmacie, farmacie
Val de sinucideri în rândul bancherilor
Flota comercială a României avea 311 nave în 1989. Era a patra ca mărime din Europa. Alte 80 de ambarcațiuni erau în construcţie în şantierele din ţară. Voi vă dați seama ce putere avea România?
Bancherul olandez RONALD BERNARD a făcut DEZVĂLUIRI șocante despre ILLUMINATI la începutul acestui an: SACRIFICII DE COPII, PRACTICI OCULTE, COLAPSUL ECONOMIILOR NAȚIONALE, FALIMENTAREA COMPANIILOR. A fost găsit mort în Florida, SUA, în condiții stranii acum câteva zile …
Acesta este cel mai bine pastrat SECRET de la ROSIA MONTANA. Marturia unui miner din zona o sa SOCHEZE
Torționarule, marș! Atenție se folosesc diverse știri false care încearcă să-l spele pe Augustin Lazăr aruncând informația că nu era el acel Lazăr. Să nu credeți în propagandistii și trollii care răspândesc astfel de știri false!
Trebuie Vazut:Jerusalem Countdown online subtitrat- film
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite