DESCOPERIRE: Privatiunea lingvistica la copii a dus la rostirea de cuvinte in ebraica | bebelusi si copii crescuti izolati sau cu mame surdo-mute au dezvoltat singuri capacitatea de a vorbi ebraica

Distribuie!by Secole dupa experimentul lui Frederic al II-lea, James al IV-lea al Scotiei a trimis doi copii sa creasca cu o femeie surdo-muta, izolati pe insula Inchkeith, pentru a determia daca limbajul este invatat sau inascut. Copii au inceputsa vorbeasca ebraica spre socul tuturor. Biblia spune clar in limba ebraica […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Secole dupa experimentul lui Frederic al II-lea, James al IV-lea al Scotiei a trimis doi copii sa creasca cu o femeie surdo-muta, izolati pe insula Inchkeith, pentru a determia daca limbajul este invatat sau inascut. Copii au inceputsa vorbeasca ebraica spre socul tuturor.

Biblia spune clar in limba ebraica ca la inceput a fost cuvantul, insa in limba romana sau alte limbi nu se intelege cum suna in ebraica, unde in compozitia denumirii cuvant este inclus si alfabetul.


Limba ebraica derivata din aramaica, pe care o vorbea si Mantuitorul IIsus Hristos, este o limba sfanta, deoarece deriva din geometria sacra, cum veti vedea si in clipul urmator:

Toate alfabet-urile lumii deriva din ebraica, deoarece alfabetul aramaic, ebraic provine din geometria sacra, deci Dumnezeu a dat si alfabetul si limbile omului, apoi dupa Sodomia din Babilon, a schimbat fiecarei natiuni, limba si genetic cate o structura din ADN astfel ca s-au format natiuni si popoare cu aspect , egregori si limbi diferite. Scepticii si oamenii de stiinta in prima faza nu au acceptat acest lucru, insa savanti mai mari precum Tesla si Einstein au explicat ca omul fiind creat prin vibratie si energie, e nevoie de o schimbare doar la nivel vibrational deja, ca omul sa invete sau sa isi insuseasca fara sa faca nimic un bagaj informational nou.


loading...

Practic Biblia ( Manualul de instructiun) ne invata ca Dumnezeu, inainte sa creeze omul, a creat cuvantul, limba, alfabetul, ca sa ii poate numi pe oameni. De aceea multe experimente arata ca bebelusii, indiferent de rasa, culoare, etnie, pronunta cuvinte precum abba, mama, tata si daca nu li se prezinta nicio limba, incep sa pronunte cuvinte in ebraica.

Evoutionistii si masonii au incercat sa ascunda aceasta descoperire, ca sa nu fie Biblia din nou valabila, punand in scena carti sau desene animate cu Mogli, sau Tarzan, oameni crescuti in salbaticie care devenisera salbatici si imitau animalele.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite