Descoperire socanta: Nanotuburi de carbon in plamanii copiilor din Paris

Distribuie!by Descoperire uluitoare a medicilor din Paris, care au gasit literalmente tuburi de carbon in plamanii copiilor care sufera de astm, in timpul tratamentelor. Cauza se crede a fi poluarea de la masini, dar si darele, chemtrails-urile lasate de avioane pe cer. Nanotuburile de carbon sunt materiale ce se gasesc […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Descoperire uluitoare a medicilor din Paris, care au gasit literalmente tuburi de carbon in plamanii copiilor care sufera de astm, in timpul tratamentelor. Cauza se crede a fi poluarea de la masini, dar si darele, chemtrails-urile lasate de avioane pe cer.

Nanotuburile de carbon sunt materiale ce se gasesc in componente auto, piese electrice, baterii, textile, tesut uman artificial, datorita flexibilitatii, a calitatilor termice, mecanice, elastice, optice, chmice, care fac aceste materiale la indemana pentru astfel de utilizari.


Fathi Mousse impreuna cu alti oameni de stiinta ai Universitatii Paris-Saclay, care au condus un studiu pe 64 de copii astmatici, au analizat fluidele cailor respiratorii, gasind nanotuburi in mostrele luate.

1

Oamenii de stiinta sustin ca nu este neaparat o legatura intre astm si aceste particule, insa prezenta acestor tuburi poate duce la boli precum astmul. De asemnea cercetatorii privesc ironic faptul ca in laboratoarele unde se produc nanotuburi de carbon, lucratorii poarta masti de protectie, in timp ce orice persoana care se plimba pe strada e mai expusa la aceste chimicale decat in laborator.


loading...

In orice caz, se lucreaza in continuare pentru aflarea cauzelor exacte a producerii acestor tuburi de carbon in corpul uman.

Sursa: 

Carbon nanotubes found in children’s lungs in Paris

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite