Destin crud! Dorm cu randul in SOBA si mananca mamaliga cu ceapa, insa au numai note de 9 si 10.

Distribuie!by In localitatea Codreni, din judetul Botosani, noua copii isi duc traiul cu stomacul gol si fara hainute. Sunt saraci si se inghesuie in doua paturi, iar cei care nu mai au loc dorm in vatra sobei. Le-a venit randul lui Costelus si Neculai sa doarma in vatra. Culcusul s-a […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

In localitatea Codreni, din judetul Botosani, noua copii isi duc traiul cu stomacul gol si fara hainute. Sunt saraci si se inghesuie in doua paturi, iar cei care nu mai au loc dorm in vatra sobei.

Le-a venit randul lui Costelus si Neculai sa doarma in vatra. Culcusul s-a incalzit de la focul din soba, dar e tare intunecat, iar copiii ies de aici murdari si pe dinti de funingine relateaza stirileprotv.ro


In cele doua camarute de numai 16 metri patrati, cu doar doua paturi, se inghesuie in total 12 suflete. Fata cea mare are 23 de ani si la randul ei are trei copii mici, dar nu se intelege cu sotul, asa ca sta cu mama si fratiorii ei. Si mama s-a despartit de sot, pentru ca se certau mereu. Acum singurele care vegheaza asupra celor mici sunt mama si bunica.

Untitled

„Dormim ingramadi. Unul peste altul. Unul la picioare, unul langa cap, o serie in soba. Dupa ce se potoleste focul, ei se baga in soba si dorm acolo. Nu avem unde. Doarme o seara asta, dupa aia celalalt. Fac cu randul”, a spus Brandusa Ilas, mama celor noua copii.


loading...

Destin crud! Dorm cu randul in SOBA si mananca mamaliga cu ceapa, insa au numai note de 9 si 10.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite