Deutsche Welle se desparte de Kovesi. Adevărul verde-n FAȚĂ

Distribuie!by Deutsche Welle publică un articol dur la adresa șefei DNA, Laura Codruța Kovesi. Deși s-a bucurat mult timp de susținerea publicației, acum, ea a pierdut suportul. Acum când tot mai mulți își dau seama ce a însemnat DNA-ul în frunte cu Kovesi. Deutsche Welle notează că cei care susțin că […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Deutsche Welle publică un articol dur la adresa șefei DNA, Laura Codruța Kovesi. Deși s-a bucurat mult timp de susținerea publicației, acum, ea a pierdut suportul. Acum când tot mai mulți își dau seama ce a însemnat DNA-ul în frunte cu Kovesi.

Deutsche Welle notează că cei care susțin că orice atac la adresa șefei DNA este un atac la adresa Justiției comit nu doar o eroare logică, ci și una politică de principiu, căci este ca și cum ar spune că dau șefei DNA mână liberă să întreprindă orice.


”DNA și-a pierdut aura de infailibilitate din mai multe cauze: a pierdut foarte multe procese în ultimii doi ani și a tergiversat soluționarea unor dosare până la termenul de prescriere. Nu în ultimul rând au izbucnit mai multe scandaluri privitoare la procurori din DNA acuzați cel puțin de conduită nedemnă, dacă nu și de abuzuri procedurale grave. Sunt lucruri dovedite pe care nici partizanii ireductibili ai șefei DNA nu le contestă. Prin urmare i se poate acorda Laurei Codruța Kövesi și oricui altcuiva un cec în alb?

Unii par să susțină că da, și aici se află problema. Mecanismele complicate ale statului democratic, în care puterile se verifică reciproc, au tocmai rolul de a preveni excesul de putere. Cei care susțin că orice atac la adresa șefei DNA este un atac la adresa Justiției comit nu doar o eroare logică, ci și una politică de principiu, căci este ca și cum ar spune că dau șefei DNA mână liberă să întreprindă orice.


Ținând seama de toate acestea ni se pare că ultima declarație a șefei DNA este binevenită: ”Voi urma procedura legală și mă voi prezenta, oricând este nevoie, să răspund, punct cu punct, tuturor afirmațiilor prezentate de ministrul Justiției”.

loading...

Opinia publică nici nu are nevoie de altceva. Și poate nu s-ar fi ajuns aici dacă Laura Codruța Kövesi ar fi acceptat și cu alte ocazii să urmeze procedurile și să răspundă la întrebările puse. Așa cum știm, șefa DNA  a refuzat să se prezinte în fața unei comisii parlamentare chiar și după o decizie a Curții Constituționale. De asemenea, dacă în calitate de șefă DNA ar fi fost mai receptivă la acuzațiile publice îndreptate unor procurori din subordine, multe acuzații ar fi fost dinainte dezamorsate. Prin urmare tot răul spre bine…”, notează publicația.

Deutsche Welle se desparte de Kovesi. Adevărul verde-n FAȚĂ

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

TANAR FERMIER DISPERAT: „Nu vă întoarceți în țară! Aici nu e loc pentru oameni cinstiți!”
Minunile din inchisoare: Arsenie Boca reusea sa iasa cu ajutorul Harului
Se spreyaza viroze si gripe prin CHEMTRAILS ca sa aibe motiv sa depopuleze, sa vanda medicamente si sa promoveze vaccinurile!!!
Ce va sugereaza imaginea aceasta cu mitingul din Piata Victoriei? Priviti cu atentie conturul!
CONSILIER PREZIDENTIAL: De 48 de ore a inceput MONITORIZAREA ON LINE. A ideilor fasciste, legionare, rasiste sau xenofobe, a cultului Sfintilor Inchisorilor, Marilor Duhovnici, intelectualilor nationalisti. Si l-au inclus si pe … NICOLAE CEAUSESCU. Institutul ELLIE WIESEL va ACORDA ASISTENTA organelor judiciare. Va fi ca pe vremea lui Silviu Brucan …
Atenție când faceți cumpărăturile pentru Sărbători! NEREGULI GRAVE găsite la Carrefour și Cora
Coreea de Nord și-a plasat armata în stare de alertă și anunță că atacă nuclear SUA
Autoritățile din România dau vina pe brânză, dar testează pe copii un vaccin neautorizat în Uniunea Europeană provenit din Kazahstan!
Banciu: Cel mai incompetent președinte. A venit ca tăntălăul. Să aruncăm banii ca să-ți facem ție plăcere?
ADEVĂRUL ISTORIC despre ZIUA FEMEII: 8 martie sărbătorește o BAIE de SÂNGE și o MINCIUNĂ mondială
Parcul Frogner Oslo|Statuile masonice din Norvegia care reprezinta copii, parinti, maltratati, chinuiti, sacrificati de elite si de sistem
Lumină de la turbină. Un focşănean şi-a construit singur un sistem care-l scuteşte de plata facturii pentru energia electrică
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite