DEZVALUIRI INCENDIARE ALE UNUI FOST SEF AL ARMATEI ROMANE: ROMANII SUNT ATACATI CU ARME PSIHOTRONICE DIN INTERIORUL TARII! VIDEO

Distribuie!by loading... Armele psihotronice pot mentine intr-o stare de letargie populatia unei intregi tari, iar declaratiile unui fost sef al Armatei Romane socheaza intreaga Romanie. Desigur, foarte multi v-ati intrebat probabil cum de este posibil ca intr-o tara ca Romania, jefuita si umilita de decenii, oamenii sa nu fie in stare sa […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
loading...

Armele psihotronice pot mentine intr-o stare de letargie populatia unei intregi tari, iar declaratiile unui fost sef al Armatei Romane socheaza intreaga Romanie.

Desigur, foarte multi v-ati intrebat probabil cum de este posibil ca intr-o tara ca Romania, jefuita si umilita de decenii, oamenii sa nu fie in stare sa reactioneze cu adevarat nici macar la mizerii flagrante, cu consecinte negative uriase pentru toti, cum ar fi exploatarea aurului cu cianuri sau exploatarea gazelor de sist prin metoda hidraulica… De ce oare nu am vazut sute de mii sau milioane de oameni in strada, in locul celor citeva mii care au protestat in mod obisnuit? Cum de majoritatea populatiei este atat de inconstienta, de lasa, de indiferenta?

Ei bine, o parte din explicatii trebuie sa le gasim in manipularea media si in tehnologiile de control ale populatiei cu arme psihotronice.

In acest context, am realizat o emisiune cu tema RAZBOIUL PSIHOTRONIC SI CONTROLUL MINTII, pe Nasul Tv, unde l-am avut ca invitat pe dl. Gen. (rez.) dr. Mircea Chelaru, fost Sef al Marelui Stat Major al Armatei Romane, fost Sef al Directiei Generale de Contraspionaj la infiintarea S.R.I.

Iata ce a raspuns dumnealui la urmatoarea intrebare:

loading...

Daniel Roxin: Este adevarat, din ce stiti dumneavoastra, ca se actioneaza cu arme psihotronice, chiar din interiorul Romaniei, asupra populatiei Romaniei?

Gen. Mircea Chelaru:

“Pai, dar numai asa se face! Se introduc acele centre, se activeaza la ordin… Sunt surse greu identificabile care pot emite prin remote control – se activeaza prin comanda din satelit… Dar cineva trebuie sa le puna acolo. Daca serviciile nu cunosc treaba aceasta sau s-a facut cu acordul lor, deja este o alta tema. Dar, cunosc si am vazut dispozitive plasate in principalele centre de risc major ale adunarii multimilor. Se numesc dispositive psihotronice impotriva rascolalelor. Au fost testate in perioada 1995-2005 in diferite teatre de operatii si au dat rezultate de exceptie. Ma bucura ca ai nostri au inteles sa nu se mai expuna in anumite piete!…”

Singurii oameni care nu pot fi atat de afectati de aceste antene si arme psihotronice sunt crestinii, in functie de nivelul fiecaruia de spiritualitate, aceste studii se fac de zeci ani de zile de catre echipe de cercetatori din Rusia, SUA, Europa, de aceea este lupta aceasta de a rupe omul de la credinta si de a indeparta populatia de credinta, ca sa nu mai aiba nici un scut impotriva acestor unde manipulative.

Sursa: nasul.tv

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Puppe.ro

Puppe.ro