Dezvaluiri incendiare! Patronul de la Clubul Colectiv a avut si clubul Elephant care a ars in 2014!

Distribuie!by Incendiul din Clubul Colective din Bucuresti scoate la iveala o realitate ingrozitoare a Centrului Vechi. Unul dintre patronii Clubului Colective a mai avut si clubul Elephant care a sfarsit anul trecut intr-un incendiu de proportii unde a fost nevoie atat de interventia pompierilor cat si a unei autospeciale de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Incendiul din Clubul Colective din Bucuresti scoate la iveala o realitate ingrozitoare a Centrului Vechi. Unul dintre patronii Clubului Colective a mai avut si clubul Elephant care a sfarsit anul trecut intr-un incendiu de proportii unde a fost nevoie atat de interventia pompierilor cat si a unei autospeciale de la Apa Nova. Clubul Colectiv este detinut de firma Colectiv Club SRL. Actionarii firmei sunt Alin Anastasescu – 47%, Paul Catalin Gancea – 30% si Costin Mincu – 23%.

Potrivit datelor obtinute de zf.ro de la Registrul Comertului Unul din actionarii Colectiv Club, Costin Mincu, mai detine intre 20% si 100% din actiunile altor 11 firme din zona de cluburi sau organizari de concerte: Music Hall, Hades Record, CVC Mistico, Elefant Club, Festival Arena, Goblin Bar& Club, Mamut Pub, Iunie Events, Goblin Club (Constanta), Com Evant (Constanta), Co Al Co Entertainment (Constanta).


Potrivit anchetatorilor incendiului de la Elephant focul ar fi fost determinat de unul dintre patronii terasei de la parterul imobilului din strada Gabroveni, de la Terasa Eden, unde functiona si pubul Elephant.

Vasile Vaduva l-ar fi ucis pe managerul afacerii, Nicu Stanciu in data de 13 iunie. Initial ar fi dorit sa incendieze cadavrul, spun surse din cadrul anchetei, dar apoi l-a ingropat intre cele doua etaje ale cladirii, sub podea. Ar fi incendiat apoi cladirea pentru a scapa de cadavrul pe care il ascunsese.


Surse apropiate anchetei spun ca patronul clubului nu a recunoscut ca si-ar fi ucis managerul.

loading...

Costin Mincu mai detine trei cluburi care isi desfasoara activitatea in subsoluri: Goblin Nightwatcher de pe strada Smardan, Elephant Pub & Alive Music de pe strada Gabroveni, ambele din Bucuresti si clubul Goblin Constanta. Coincidenta sau nu terasa Goblin din statiunea Vama Veche a fost distrusa intr-un incendiu, in 2010. In urma cercetarilor, pompierii au stabilit ca o persoana necunoscuta a aruncat combustibil pe lemnul terasei, iar apoi i-a dat foc.

Sursa: http://m.stireazilei.com/incendiu-centrul-vechi/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite