DEZVĂLUIRI | Lista nevestelor de la „Doi ş’un sfert” !

Distribuie!by Prin inchipuita „reorganizare militarizata” a serviciului secret al Internelor, ministrul Dragos Tudorache pare sa nu fi reusit, cel putin pana acum, decat sa faca si mai mare „hamalaiul” de la „Doi s’un sfert”. Pentru ca, desi „grosul” angajatilor au fost pusi la dispozitie si acolo au ramas, activitatea structurii […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Prin inchipuita „reorganizare militarizata” a serviciului secret al Internelor, ministrul Dragos Tudorache pare sa nu fi reusit, cel putin pana acum, decat sa faca si mai mare „hamalaiul” de la „Doi s’un sfert”. Pentru ca, desi „grosul” angajatilor au fost pusi la dispozitie si acolo au ramas, activitatea structurii fiind pur si simplu blocata in ultimele luni, luptele fratricide dintre multiplele grupari de influenta din sanul „Doi s’un sfert” nu doar ca nu au incetat, dar ele se transforma deja in veritabile lupte de gherila. Mai ales ca pana si premierul tehnocrat Dacian Julien Ciolos, cel care se da chipurile „strain” de afacerile interne ale serviciilor secrete, are propriile interese la DGPI.

Ceea ce face ca multi dintre oamenii din sistem, cu ceva vechime si mai ales minte, sa se fereasca acum ca „dracu’ de tamaie” de vreo eventuala detasare la recent botezata Directie Generala de Protectie Interna. Serviciu care, iata, tocmai ce sta pe un nou butoi cu pulbere. Pentru ca, asa cum am dezvaluit in exclusivitate ancheta privind deturnarea fondurilor operative destinate platii informatorilor, a venit momentul anuntului ca, gata, tocmai ce s-a intocmit lista nevestelor care sunt angajate, pe bani grei si sporuri pe masura, la „Doi s’un sfert”. Si este o lista lunga, mult prea lunga fie si pentru o structura in care, atata amar de vreme, nepotismul a fost unul dintre principalele criterii de angajare. Iar de aceasta data noua ancheta va zgaltai nu doar structura, ci va avea repercursiuni mult mai adanci, intrucat multe dintre consoartele care se joaca de-a agentii secreti pe la „Doi s’un sfert” sunt casatorite cu nume grele atat din sistem, cat si din clasa politica, dar si cu mahari din mediul de afaceri sau din „pepiniera de cadre” pentru guvernare.


Interzis la sex!

Acum ceva vreme se spunea ca la „Doi s’un sfert” angajatilor le este interzis sa faca sex intre ei, nu neaparat pentru ca ar fi incalcat vreun regulament de ordine interioara, ci pur si simplu pentru ca toti sunt rude! Insa uite ca s-a trecut deja la „next level” si, intre timp, Directia Generala de Protectie Interna a ajuns o „structura de neveste”. Cel putin asa arata incendiara lista intocmita si deja finalizata de curand si care cuprinde zeci si zeci de nume ale unor angajate care, pura intamplare sau mai degraba nu, sunt sotiile unor chestori, ofiteri superiori, politicieni, oameni de afaceri sau inalti demnitari!


La financiar

Desigur, acum nu trebuie sa-si inchipuie vreun biet agent ca Godina ca „legiunea nevestelor” din cadrul „Doi s’un sfert” isi riscau posetele de firma pe strazi, facand munca informativa pentru a obtine si a da astfel ponturi politistilor de la antidrog sau celor care-i vaneaza pe liderii interlopi.

loading...

Nici pe departe, pentru ca ba pe la financiar, ba pe la alte servicii in a caror fise de posturi se afla doar „hartagoraia”, birourile „gem” de nevestele celor care au reusit astfel sa-si suie sacii in caruta primitoare a sistemului. Bineinteles ca generalizarea poate fi un pacat de moarte, dar citind „lista nevestelor” nu ai cum sa nu te intrebi cum de atatea consoarte de mahari au reusit sa treaca prin furcile caudine ale concursurilor de admitere, fara ca „stapanii casutelor” din Ministerul de Interne sa fi intervenit, ici-colea, cat sa faca diferenta.

Blestemul amantelor

Iata insa ca acum aproape toata lumea de la „Doi s’ un sfert” este fie pusa la dispozitie, fie anchetata fie conlucreaza cu procurorii, ca martori protejati, in dosarele care-i privesc pe alti colegi. Iar toata aceasta „bulibaseala” are, in fond, si partea ei buna, pentru ca astfel cel putin se mai sparg „fratiile” din interior.

Insa, mai in gluma, mai in serios, unii dintre cei care monitorizeaza cu atentie „nebunia” de la DGPI se tem ca ar putea aparea si veritabile cazuri sociale, fiind familii intregi, cu neveste, copiii, nepoti, verisoare si, nu in ultimul rand, surori, care risca sa ramana pe drumuri. Lasand insa gluma la o parte, ceva trebuie sa se intample la nivelul strcuturii care a ajuns „tinta in miscare”. Asa ca ori cineva trebuie sa „eutanasieze” structura, ori, dupa ce se da si ultima „perie” odata cu masiva punere la dispozitie, sa se treaca, in sfarsit, la treaba. Chiar daca, cum mai glumesc unii, pe doamnele de pe „lista nevestelor” de la DGPI le-a ajuns blestemul amantelor, pentru ca, de asemenea, si de acestea geme structura! Dar acestora nimeni nu s-a incumetat inca sa le faca recensamantul! Ca surprizele ar fi, cu siguranta, si mai mari!

DEZVĂLUIRI | Lista nevestelor de la „Doi ş’un sfert” !

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite