DEZVĂLUIRI | SUA schimbă „porumbelul” sorosist de la Cotroceni!

Distribuie!by Valul republican pornit din Statele Unite ale Americii va matura tot, ajungand, mult mai repede decat se asteptau unii, si la varful politicii de la noi. Unde, de ceva vreme, regulile jocului le cam faceau doar ambasadorii occidentali, in frunte cu cel american. Insa, daca asa cum „National” dezvaluise […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Valul republican pornit din Statele Unite ale Americii va matura tot, ajungand, mult mai repede decat se asteptau unii, si la varful politicii de la noi. Unde, de ceva vreme, regulile jocului le cam faceau doar ambasadorii occidentali, in frunte cu cel american. Insa, daca asa cum „National” dezvaluise deja cu ceva vreme inainte de „surprinzatoarea” victorie a lui Donald Trump, zilele ambasadorului Hans Klemm oricum erau numarate, iata ca acum, dupa cum reiese din informatiile de ultima ora intrate in posesia noastra, deja se lucreaza intens la modificarea intregii „organigrame” a „Embassy”. Mai mult chiar, deja sunt vehiculate numele inlocuitorilor actualilor diplomati, ceea ce inseamna ca preluarea stafetei va fi una grabita de catre emisarii republicanilor.

Iar in acest context, dupa cum sustin sursele noastre, odata cu schimbarea „stapanului” de peste Ocean, va fi schimbat si „porumbelul” neoficial care trimitea transmitea „biletelele” cu „mutarile in plic” pentru autoritatile de la Bucuresti. Asa ca in sistem se da ca sigura „deraierea” pe o linie moarta a consilierului prezidential Sandra Pralong, cea identificata drept omul de legatura desemnat pana acum de catre Marile Puteri pe langa seful statului roman. Iar cum Klaus Iohannis este orice altceva in afara de un „presedinte jucator”, acesta s-a resemnat deja cu pozitia de executant, asteptand, la randul sau, sa vada ce mutari va trebui sa mai opereze pe masa de sah a Romaniei, in numele adevaratilor jucatori.


Omul lui Soros

Pe numele sau complet Sandra Marilyn Andreea Budis, actualul consilier prezidential pe problemele Diasporei, Sandra Pralong a emigrat din Romania in perioada comunismului.


Si-a definitivat studiile la Lausanne, in Elvetia, apoi a primit o bursa la Paris, dupa care face masterul in SUA, in statul Massachusetts. Iar imediat dupa Revolutia din decembrie 1989 se intoarce in Romania, trimisa fiind de catre miliardarul George Soros pentru a deschide si conduce Fundatia pentru o Societate Deschisa, primul ONG sorosist din tara noastra. Dupa o perioada petrecuta in structurile unor organizatii internationale precum Banca Mondiala, ONU sau USAID, Sandra Pralong ajunge consilier personal al presedintelui Romaniei, Emil Constantinescu, fiind considerata inca de atunci „cureaua de legatura” intre acesta si tot mai influentele grupari globaliste de la nivel international. Si, dupa alti ani de activare la Fundatia Synergetica, Federatia Organizatiilor Neguvernamentale pentru Dezvoltare, Fondul Natiunilor Unite pentru Populatie sau la Asociatia Romana de Relatii Publice, Sandra Pralong ajunge sa lanseze si Miscarea Eruptie Anticoruptie. Dupa care, tam-nisam, dupa toata aceasta perioada la varful retelei sorosiste, fosta consiliera a lui Emil Constantinescu este numita de catre Klaus Iohannis drept consilier de stat pe problemele Diasporei. Si astfel a devenit omul care ii „susotea” la ureche „neamtului” doleantele „progresistilor” de la varful miscarii globaliste. Asa ca, fara prea multe aparitii publice, Sandra Pralong a fost pana acum nu doar „omul lui Soros” pe langa seful statului roman, dar si unul dintre cele mai influente personaje de la Palatul Cotroceni.

A doua America

Acum insa, reprezentantii republicanilor americani deja se zbat sa preia cat mai urgent fraiele singurului partener strategic care le-au mai ramas SUA in acest colt al Europei. Iar imperios necesar pentru ei este sa se debaraseze mai intai de actualul „porumbel” folosit pentru transmiterea mesajelor la Cotroceni. Mai ales ca, dupa victoria lui Trump, atat miliardarul George Soros, cat si emisarii acestuia pe langa factorii decidenti din tarile aliate sunt acum „tinte in miscare” vizate de „curatenia interna” care va urma in administratia americana.

loading...

In plus, dezvaluirea noastra privind posibilitatea ca stanga politica romaneasca sa defileze cu inaltul functionar ONU, Calin Georgescu drept premier este tot mai vehiculata. Mai ales dupa intoarcerea din Israel a unor demnitari romani, care par si ei convinsi acum ca PSD-ul nu poate contraacara planurile externe de pastrare a lui Dacian Ciolos la Palatul Victoria decat prin opunerea acestuia a candidaturii lui Georgescu, cunoscut drept si „Putin de Romania”, datorita pasiunii sale pentru judo.

Asa ca, daca si „a doua America” da semnale ca schimba macazul, este clar ca Iohannis va primi nu doar alte mutari in plic, dar si de la alte persoane ca pana acum!

Pactul de la SPP

Insa nu doar „casta consilierilor” de la Cotroceni este in plina miscare, dar si la varful SPP au loc mutari care demonstreaza ca pactul pentru schimbarea in liniste a garzii de aici este in grafic. Asa ca, dupa ce atat influentul general Alexandru Burian, „stapanul informatiilor” de la SPP, dar mai ales generalul Costea, „contabilul” structurii, au trecut la pensie, asa dupa cum anuntasem, dupa 11 decembrie se va decide daca se va merge pana la capat cu „retragerea ordonata”. Varianta in care, in pole-position ramane aducerea militarului sibian Robert Stanciulescu pentru a asigura „linistea” la Cotroceni. In plus, pe ultima suta de metri pare sa fi reintrat in carti si Gabriel Cretu, cel care isi doreste cu fervoare sa-si pastreze actuala functie de adjunct operativ. Oricum, lucrurile se schimba din mers la Palatul Cotroceni, pe toate fronturile. Iar Klaus Iohannis, „alimentat” pana acum, din punct de vedere informational, strict pe filiera „unidirectionala” a emisarilor sorosisti, va fi nevoit, cat de curand, sa plece urechea prezidentiala si la alte surse alternative informative. Cat despre „eminenta cenusie” Pralong, sa nu uitam ca singura propunere concreta a acesteia pentru imbunatatirea vietii milioanelor de romani care traiesc in strainatate a fost „sa se monteze camere web prin satele din Romania, pentru ca si cei din diaspora sa-si vada gainile de acasa”.

DEZVĂLUIRI | SUA schimbă „porumbelul” de la Cotroceni!

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite