DIICOT anchetează finanțarea #rezist: 14,9 milioane USD prin tranzacții cu cryptomonede

Distribuie!by Surse judiciare avizate ne-au informat ca la nivelul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Crima Organizata si Terorism (DIICOT) s-a declansat o ampla investigatie privind finantarea Miscarii #Rezist, existand suspiciuni majore privind operatiuni de spalare de bani si constituire de grup organizat infractional in scopul intreprinderii de actiuni impotriva ordinii […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Surse judiciare avizate ne-au informat ca la nivelul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Crima Organizata si Terorism (DIICOT) s-a declansat o ampla investigatie privind finantarea Miscarii #Rezist, existand suspiciuni majore privind operatiuni de spalare de bani si constituire de grup organizat infractional in scopul intreprinderii de actiuni impotriva ordinii constitutionale, anunță Lumea Justiției.

Contactat de MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al DIICOT, Mihaela Porime, a refuzat să comenteze această chestiune.


In cadrul anchetei DIICOT privind infractiunile de spalare de bani si de constituire de grup infractional organizat in legatura cu o serie de membri ai miscarii #REZIST, potrivit surselor din apropierea acestui caz, ar fi vizate mai multe tranzactii cu cryptomonede (ex. Bitcoin) care au fost realizate dintr-un „portofel virtual” (wallet) utilizat de mai multe asociatii, ONG-uri sau fundatii din Romania afiliate/colaboratoare cu miscarea #REZIST.Conform informatiilor detinute de DIICOT, in ultimii 3 ani, pana la finalul lunii octombrie 2018, din acest portofel au fost realizate 403 tranzactii, care au totalizat suma de 14,9 milioane de dolari. Banii ar fi ajuns la organizatiile care au promovat intens miscarile de strada care au avut loc in ultimii doi ani in Romania, inclusiv protestele din 10 august 2018. Toate aceste informatii se regasesc in portofelul virtual din platforma online BLOCKCHAIN prin care se realizeaza tranzactiile cu cryptomonede, mai spune sursa citată.

loading...

Cea mai importanta pista pe care merg procurorii DIICOT priveste faptul ca toate sumele din acest portofel virtual al miscarii #REZIST ar proveni dintr-o singura sursa, respectiv Fundatia Stefan Batory din Polonia. Pentru cei care nu stiu, aceasta fundatie este sponsorizata in mod direct de catre miliardarul cu viziuni globaliste, George Soros, fiind practic o placa turnanta folosita pentru finantarea ONG-urilor din Europa Centrala si de Este, prin acordarea de grant-uri, fapt recunoscut chiar pe site-ul oficial al Fundatiei, mai susține Luju.ro.


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Ceea ce ei nu vor sa stiti si le numesc "teorii conspirationiste": Mărturia unei Mari Preotese Illuminati
Prima ferma suta la suta eco din lume ridicata muntii Carpati
Evenimentul Zilei: Vaccinarea populaţiei cu sănătate sau decimarea ei pentru conturile companiilor farmaceutice?
Imaginea lui Iisus pe Cruce, blocată de Facebook pentru că era prea „șocantă” și „excesiv de violentă”
RAPORT Românii trăiesc în „cutii de chibrituri umede“ şi cu toaleta în curte
Donald Trump: „Germania și Franța sunt un dezastru. Vor distruge Europa”
Regele-dictator Carol al II-lea, criminal în masă, lipseşte din “legea” “anti-fascistă şi anti-imperialistă”. De ce? (Video)
MEDICUL GINECOLOG CARE REFUZĂ SĂ FACĂ AVORTURI ȘI CONSILIAZĂ FEMEILE AFLATE LA UN PAS DE A RENUNȚA LA SARCINI
Cum a preluat Iohannis argumentele firmei Schweighofer în cererea de reexaminare a Codului Silvic (DOCUMENT) Și cum preia Schweighofer lemnul tăiat ilegal (VIDEO CU CAMERA ASCUNSĂ)
VIDEO Puii care ajung meniuri la KFC trăiesc doar 35 de zile. Stau în condiţii mizere şi sunt UCIŞI prin gazare
Medicul meu Orl nu si-a vaccinat copilul, si are deja 2 ani si jumatate, pt ca nimeni nu ii poate garanta ca nu se va activa leucemia infantila. Medicul imunolog la care am fost pt prima data pt a vedea daca imi vaccinez copiii cu modificari cromozomiale, mi-a scris negru pe alb sa nu vaccinez pana la 3 ani(pe cea mica) si nici pe cea mare pana nu avem analiza imunologica si genetica completa.
Dumitru Constantin Dulcan, neurolog : „Vrei să te vindeci de o boală? Împacă-te cu vecinul! Gândul rău îl usucă în primul rând pe cel care-l trimite“
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite