Dileme in lume- Europa: IPhone sau Samsung? Africa: apa sau paine? Siria: viata sau moarte?

Distribuie!by Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite! Citiți și...ULTIMELE TUNURI ALE LUI CIOLOS!!! O firma ”germană” din Volutari, în spatele marilor directori puși de tehnocrați la statMinistrul Agriculturii, acuzaţii bombă | Din România s-au scos în ultimii cinci ani 35 de miliarde de euro […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Mesajul dur al unui medic din Suceava: „Nimeni, dar absolut nimeni dintre cei care ne conduc nu dă doi bani pe voi şi sănătatea voastră”
Meniu dieta keto pentru o saptamana intreaga
Majoritatea vin cu minciuni de genul ca s-a trait prost in perioada 1965 – 1989 Uite aici adevarul
GENOCIDUL, depopularea din Romania: Hexi, crimă împotriva umanităţii
Eminescu ataca deseori liberalii că introduseseră forme şi legi străine, menite să favorizeze afacerile străinilor în România în dauna populaţiei autohtone şi să transforme ţara într-o colonie, în care românii devin „salahori", ţaranii sunt exploataţi, înrobiţi, păcăliţi de speculatori şi nevoiţi să-şi vândă pământurile, clasele producătoare scad vertiginos, iar România nu se mai poate dezvolta în mod neatârnat. 
S-a dus Iohannis dupa Visa Waiver si se intoarce cu factura uriasa NATO plus restante...vom intra oare in istorie drept prostii tuturor timpurilor?
Psihiatru despre copiii de azi: „Am plecat de la a nu avea voie să le dăm o palmă la fund și am ajuns la a nu avea voie să le zicem nimic”
Povestea ființei vii continuă! Cum poate actul de identitate fără CNP să îți dea putere absolută? Țiriac și Mugur Isărescu știu deja!
Dezvăluirile unui pădurar care a făcut parte din “Mafia lemnului”. ”Am fost plătit de reprezentantul Schweighofer ca să dau lemn în plus. Mita o împărțeam: pentru mine, pentru director, pentru politruci”
RMGC a scos deja din țară o cantitate uriașă de minereu aurifer
Impozitarea retroactivă a diurnelor muncitorilor români din străinătate falimentează afacerile din ţară
Dr. Smicală spune adevărul despre pericolele vaccinurilor desfiintându-l pe doctorașul Craiu cel sponsorizat de producătorii de vaccinuri
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite