Dileme in lume- Europa: IPhone sau Samsung? Africa: apa sau paine? Siria: viata sau moarte?

Distribuie!by Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite! Citiți și...SAREA din ROMÂNIA NU mai e BUNĂ! IMPORTĂM sare de 67 MILIOANE EURO!Alți 11 copii, internați în spitale din județul ArgeșUn tânăr a supraviețuit 11 zile în pădure, după ce s-a rătăcit în timpul unei drumeții. […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

HOTIA HIPERMARKETURILOR DIN ROMANIA
OAMENII PUTERNICI MENTAL: 13 LUCRURI PE CARE LE EVITĂ
Regele-dictator Carol al II-lea, criminal în masă, lipseşte din “legea” “anti-fascistă şi anti-imperialistă”. De ce? (Video)
Lumina toxica- latura intunecata a becurilor "economice"
Cutremurător! Ce s-a întâmplat cu cei care l-au condamnat la închisoare pe călugărul de la Tanacu!
Iata lista presedintilor Europei, toti nu au copii| Ori sunt homosexuali si au neveste de fatada, ori nu au suflet si nu le pasa de viitor
Nu exista elitist fara Dumnezeu, iar Dumnezeu a lasat NATIUNILE. Un elitist ESTE nationalist sau deloc. Pentru elitism nu exista alta alegere decat NATIONALISM sau minciuna.
TRADAREA ROMANIEI – Grefierii romani de la CEDO arunca la cos plangerile romanilor pe motive inventate. Iata un caz in care desi s-a aratat ca decizia Inaltei Curti nu a fost motivata, pentru a putea fi depusa in termenul de 6 luni de prescriptie la CEDO, angajatii romani au distrus plangerea victimei. A ordonat cineva ca plangerile la CEDO sa fie distruse programat? CSM nu-i pedepseste pe judecatorii ICCJ care motiveaza peste 6 luni (Document)
Barnevernet! Un caz Șocant din 2015! Protecția copilul nazisto-norvegiana-monarhica a mai furat un copil iar acest caz este extrem de Șocant.
"Petroliștii" de la OMV, EXXON, etc... vor ca noul regim de taxare a resurselor să se aplice doar la noile exploatări, ca să rămână cu redevențe mici la țiței și gaze. Cum suntem JEFUIȚI? Comparație cu Marea Britanie.
Adevarul zguduitor despre par si de ce indienii americani poarta parul lung
Traian Băsescu: Dacian Cioloş ştia demult că va fi premier, dinainte de demisia lui Ponta. Dacă nu era Colectivul, era altceva
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite