Din cauza avionului disparut se vor implementa pasapoarte BIOMETRICE

Distribuie!by Intelegeti acum de ce s-a facut miscarea acesta cu povestea unui avion care a disparut. Dupa regiile de la 9/11, masacrele de la Sandy Hook sau de la Boston,  inscenarea cu moartea lui Ionut, nu ar mai trebui sa aveti vreodata incredere in mass-media corporatista. In urma disparitiei misterioase […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Intelegeti acum de ce s-a facut miscarea acesta cu povestea unui avion care a disparut. Dupa regiile de la 9/11, masacrele de la Sandy Hook sau de la Boston,  inscenarea cu moartea lui Ionut, nu ar mai trebui sa aveti vreodata incredere in mass-media corporatista.

In urma disparitiei misterioase a avionului Malayesian 370 Janice Kephart, fondatoarea asociatiei de securitate si biometrie (SIBA) si fosta “anchetatoare” a evenimentelor de la 9/11, spune ca pasapoartele biometrice ar trebui implementate acum.


Motivul cu care argumenteaza ea aceasta poveste, sunt niste zvonuri ca 2 persoane ar fi urcat cu pasapoarte false de italian, respectiv australian in acel avion. Bineinteles zvonuri inventate tot de ei.

loading...

Atentatele 9/11 s-au efectuat tocmai in scopul implementarii de terorism si controale drastice la granite si in aeroporturi si pregatirea pentru implantarea cipurilor biometrice. Lumea crestina si cea deschisa la minte nu ar accepta niciodata o implantare fortata a unui dispozitiv electronic, microcip in corp, astfel ca vor trebui sa regizeze cazuri limita care sa ii sperie pe oameni sa ii faca sa accepte mult mai usor aceste dispozitive de control.


 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite