Din culisele Casei Regale- Mama Prinţesei Diana: “Am crescut o c..vă care umblă cu bărbaţi musulmani!”

Distribuie!by Chiar dacă Prinţesa Diana a plecat de mult dintre noi, în urma accidentului din anul 1997, presa o menţine încă în actualitate. Dezvăluirile despre viaţa mamei prinţilor Harry şi William nu mai contenesc, cea mai recentă vizând relaţia acesteia cu mama sa, Frances Shand Kydd, decedată, la rândul ei, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Chiar dacă Prinţesa Diana a plecat de mult dintre noi, în urma accidentului din anul 1997, presa o menţine încă în actualitate.

Dezvăluirile despre viaţa mamei prinţilor Harry şi William nu mai contenesc, cea mai recentă vizând relaţia acesteia cu mama sa, Frances Shand Kydd, decedată, la rândul ei, în anul 2004.


Ei bine, aceasta nu vedea deloc cu ochi buni relaţiile Prinţesei Diana cu bărbaţi musulmani, acest lucru fiind făcut puiblic de fostul majordom al Dianei, Paul Burrell, într-un nou documentar legat de viaţa acesteia: Princess Diana’s Wicked Stepmother.

După divorţul de Prinţul Charles, oficializat în 1996, Prinţesa Diana a avut două relaţii cu bărbaţi de credinţă musulmană, chirurgul Hasnat Khan şi Dodi Fayed, fiul miliardarului Mohamed Al-Fayed, ultimul pierzându-şi viaţa alături de ea, în accidentul de maşină din 1997.


Ei bine, majordomul Paul Burrell susţine că a fost martorul unei discuţii aprinse între mama prinţesei şi aceasta, soţia Contelui Spencer strigându-i Dianei următoarele, pe fondul consumului de alcool: “Am crescut o curvă, o curvă care umblă prin oraş cu bărbaţi musulmani. Ar trebui să-ţi fie ruşine!”.

loading...

După această ceartă, Diana s-a îndepărtat de mama ei şi, nu mult după aceea, a decedat în acea cumplită tragedie.

https://okmagazine.ro/dezvaluiri-mama-printesei-diana-am-crescut-o-c-va-care-umbla-cu-barbati-musulmani/a19155165?fbclid=IwAR3AjQFxonrHtQ550Cmfvrw44NFo6vm0FfJYaXr0rVwT1hYONfVs0pyLFiQ

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Scandalul Schweighofer, pe larg în presa germană. Der Spiegel scrie despre mlaștina ilegalităților companiei austriece, istoria firmei, sprijinul politic de care a beneficiat și amploarea dezastrului
FILM DE VAZUT: Heaven Is Real 2014 - subtitrat online
CAZ INCREDIBIL LA GALAŢI! Localnicii pun mână de la mână pentru a repara un drum judeţean
IATĂ CĂ AVEM ȘI BULETINE CU CIP, MARCA 666. S-AU ALOCAT 40 DE MILIARDE DE EURO PENTRU AȘA CEVA!
MASINA NOUA: Iohannis continua sa risipeasca banii statului
Planul secret al lui Pike privind Al Treilea Razboi Mondial: Noi am creat islamismul si noi vom distruge prin el lumea
Fiecare zi care a trecut de la Revoluţie a adâncit declinul mineritului aurifer de la Brad
Scrisoarea Deschisa a unui tanar filolog catre Presedintele Iohannis: "Eu nu sunt legionar. Sunt liberal în gândire și socialist în formele de manifestare. Dar îmi dau seama, spre deosebire de dumneavostră, de efectele acestei legi antinaționale"
Oribil: Sute de CADAVRE au fost găsite într-o GROAPĂ la un orfelinat din SCOTIA | din nou se confirma "teoria" ca orfelinatele sunt surse pentru pedofilii si elita regala din societatile secrete!
În București nu există o statuie a lui Ștefan cel Mare, în schimb Capitala va avea o statuie a Prințului Rainier III de Monaco
Harta pe judeţe a celor mai mari companii. Firmele străine domină trei sferturi din ţară | iar romanii pleaca la munca in strainatate din cauza salariilor de mizerie!
Cutremur în fotbalul englez! „Am fost abuzat sexual timp de 4 ani, am trăit un COŞMAR!” | Confesiunile cutremurătoare ale unui fost jucător de la Liverpool şi din Naţionala Angliei
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite