Dinozaurii in Biblie: Ilustratie din cartea lui Iov-Behemoth si Leviathan

Distribuie!by Dinozaurii din Biblie-Ilustratie din Cartea lui Iov- Behemoth si Leviathan Tu ai despărţit marea cu puterea Ta, ai sfărâmat capetele balaurilor din ape; 14. ai zdrobit capul leviatanului, l-ai dat să-l mănânce fiarele din pustiu. Psalmii 74:14 “Aşa vorbeşte Domnul Dumnezeu: “Iată că am necaz pe tine, faraoane, împăratul […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Dinozaurii din Biblie-Ilustratie din Cartea lui Iov- Behemoth si Leviathan
Tu ai despărţit marea cu puterea Ta, ai sfărâmat capetele balaurilor din ape;
14. ai zdrobit capul leviatanului, l-ai dat să-l mănânce fiarele din pustiu. Psalmii 74:14

“Aşa vorbeşte Domnul Dumnezeu: “Iată că am necaz pe tine, faraoane, împăratul Egiptului, crocodil mare care te culci în mijlocul râurilor tale şi zici: “Râul meu, Nilul, este al meu, eu l-am făcut!”
4. Îţi voi pune însă un cârlig în fălci, voi lipi peştii râurilor tale de solzii tăi şi te voi scoate din mijlocul râurilor tale, cu toţi peştii care se află în ele şi care se vor lipi de solzii tăi.
5. Te voi arunca în pustiu, pe tine şi pe toţi peştii din râurile tale. Vei cădea pe faţa ogoarelor, nu vei fi ridicat, nici îngropat; ci te voi da de mâncare fiarelor pământului şi păsărilor cerului.
6. Şi toţi locuitorii Egiptului vor şti că Eu sunt Domnul, pentru că au fost o proptea de trestie pentru casa lui Israel.
Ezechiel 29:3


De unde provin dinozaurii?
Sunt sigura că nu se va auzi despre asta în școală sau biserică!
Dar Dumnezeu ne dă indicii în
Geneza, Iuda, Enoh, si Jubiless,
Natura corupta!
“toată carnea a corupt ordinea sa”
Evolutia explicata & Disparuta!

Geneza 6:4 Uriaşii erau pe pământ în vremurile acelea şi chiar şi după ce s-au împreunat fiii lui Dumnezeu cu fetele oamenilor şi le-au născut ele copii: aceştia erau vitejii care au fost în vechime, oameni cu nume.

1.Îngerii lui Dumnezeu au venit pe pământ și a luat neveste de la fiicele oamenilor (omenirii).
2.Puii de Îngeri căzuți și fiicele oamenilor, uriasii Anakim, au”creat” în același mod toate tipurile de “creaturi ciudate”,
3.Ei au avut cunoștințe de la “Parintii lor” îngerii căzuți pentru a crea tot ceea ce le-a plăcut și așa s-au născut cele mai ” ciudate creaturi si cele mai corupte”, care au existat vreodată pe Pământ.

Notă: acești îngeri căzuți au fost dupa aceea, aruncati în adâncuri pentru faptele lor și a venit potopul!
Apocalipsa capitolul 9, descrie fiinte ciudate care provin din fumul care a fost eliberat din Adânc (abis sub pământ), unde se afla îngerii căzuți acum .

Cartea lui Enoh, scoasa din Biblie de catre biserica Catolica descrie clar cine a creat acesti dinozauri:
Capitolul 2
2_7 Și au început să păcătuiască împotriva păsărilor, și animalelor, și reptilelor, chiar si pestilor,
2_8 Și să devoreze carnea unul altuia, și sa bea sângele.

loading...

Cartea Jubileelor ( manuscript etiopian):
Capitolul 5

Și fărădelegea a crescut pe pământ și tot trupul a fost corupt in felul său, la fel oamenii și vitele și fiarele și păsările și tot ceea ce merge pe pământ, toate căile lor s-au corupt și ordinele lor, și au început să se devoreze reciproc, și fărădelegea a crescut pe pământ și fiecare aplecare a gândurilor tuturor oamenilor (era), astfel, spre rău.
Și Dumnezeu a privit pe pământ, și iată era stricat, și orice făptură își stricase ordinele sale, și tot ce a fost pe pământ, a lucrat tot felul de lucruri rele înaintea ochilor Lui.

Cartea Dreptului (Iosua 10:13 menționat în al II-lea Samuel 1:18) tradus din ebraică în limba engleză în 1840

[Capitolul 04:18] spune, “Și judecătorii lor și conducătorii lor s-au dus la fiicele oamenilor și au luat nevestele lor cu forța de la soții lor în funcție de alegerea lor și fiii oamenilor în acele zile au luat de la vitele de pe pământ, fiarele câmpului și păsările cerului, și au învățat amestecul de animale al unei specii cu alta, în scopul de a provoca cu aceasta pe Domnul și Dumnezeu a văzut ca tot pământuli a fost corupt, căci orice făptură își stricase calea acesteia pe pământ, toți oamenii și toate animalele.

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite