Direct din UNDERGROUND…

Distribuie!by Se poate observa că aproape orice fenomen care conține o expresie estetică mai profundă, care exploatează cu originalitate și sinceritate dimensiunea artistică, identitară sau culturală a unei ființe/comunități și care pune firescul trăirii în locul inerției snobismului – ține de underground, fie că vorbim de muzică, pictură, literatură, politică […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Se poate observa că aproape orice fenomen care conține o expresie estetică mai profundă, care exploatează cu originalitate și sinceritate dimensiunea artistică, identitară sau culturală a unei ființe/comunități și care pune firescul trăirii în locul inerției snobismului – ține de underground, fie că vorbim de muzică, pictură, literatură, politică sau sport. Mainstreamul a compromis de-a lungul secolelor până și ideea de religie organizată, transformând-o într-o mafie speculativă a spiritului.
Dogma consumeristă a cantității a fost instaurată ca singura manifestare existențială a omului modern. Arta contemporană este în bună măsură acaparată de niște pulifrici pretențioși, cu aere de genii neînțelese, politica e un tărâm al platitudinilor nocive, literatura e sufocată de excesele deviante ale unor scribomani epilați și înveliți în eșarfe, care se lingușesc sau se atacă reciproc, muzica mainstream s-a transformat într-un mijloc de îndobitocire în masă, iar sportul modern a devenit o jucărie personală a miliardarilor plictisiți, care nu mai știu ce să facă cu munții de bani. Excepțiile sunt puține și efemere.
Omul își poate recâștiga libertatea și demnitatea doar apelând la valorile și profunzimile propriului său eu. Evident, mințile multora sunt atât de poluate și încețoșate încât nu se pot decupla de caruselul lăcomiei latente, întreținute de sistem. Omul contemporan își irosește zilele vegetând în spațiul virtual, identificându-se cu diverse vedete sau înjurându-i în barbă pe cei din pricina cărora nu duce și el, sărmanul idiot, o viață mai bună. Adevărul e că singura frână ține de propria lui delăsare, pe care o acceptă și o hrănește cu nerozie.
Nu trebuie să faci parte din categoria ceghevariștilor de salon, care n-au tras nici cu praștia în viața lor (darămită să ducă o luptă de gherilă cu arma-n mână) pentru a conștientiza că lumea nu poate fi schimbată cu citate, slogane, concerte, acțiuni umanitare și vorbe goale. Frigiderele pline și burdihanele tratate cu bicarbonat aruncă în desuetudine orice ideal al libertății absolute. Omul nu vrea să fie liber, ci sătul. Nu vrea să fie original, ci imitator. Nu vrea să creeze, ci să vegeteze.
Într-o lume dominată de astfel de indivizi nu poți să faci altceva decât să te retragi în underground. E iluzoriu să crezi că-i poți schimba sau învinge. La o adică vor fi capabili chiar să te ucidă sau să te desfigureze dacă vor simți că vrei să-i eliberezi din cuștile lor virtuale.
Nu ai altceva de făcut decât să-ți creezi propriul microunivers, inaccesibil plebeilor spiritului. Să începi să produci propria energie. Să fii sfidător. Prin atitudine, implicare, artă, voință…Și când toți vor fi împotriva ta, vei rămâne cu un singur aliat de neînvins – propria libertate. De Goran Mrakic

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Acuzații ȘOCANTE. Șeful Inspecției Judiciare din CSM, MASON în adormire. Nu a „suflat” nimic în declarația de interese
Adevărul.ro: 4.000 de oameni au mărşăluit la Iaşi în semn de solidaritate cu familia Bodnariu. Membrii Bisericii Evanghelice au vorbit despre valorile familiei creştine (FOTO)
A SUNAT LA 112 SA ANUNTE CA SE FURA PADUREA! APOI A PRIMIT 1000 DE LEI AMENDA!
Iata cine aduce refugiatii in Romania: au in plan deschiderea a 10 centre in marile orase din Romania pe viitor cu bani de la UE si de la Soros
S-A INVENTAT PASTILA CARE PERMITE OAMENILOR SA TRAIASCA PANA LA 120 DE ANI!
Hackerul român Guccifer acuză FBI din pușcărie | „Le-am dat 70-100 de gigabytes de date care sunt sute de mii de documente. Să le verifice singuri”
PANICA: Presa oficiala a inceput denigrarea retelei de socializare VK din cauza ca tot mai multi romani cenzurati pe Facebook migreaza pe VK| Fa-ti si tu cont acum!
Ambasada SUA prinsa intr-un scandal de coruptie despre care PRESA A TACUT!!!
Lucruri nespuse: Copiii sunt rasplata părinților
Cum prospera austriecii ca niciodata in istorie prin petrolul nostru
Spitalele au tot mai puţini bani pentru bebeluşii prematuri. Medicii atrag atenţia că micuţii sunt în pericol | Iohannis se plimba, Dragnea e ocupat cu partidul, CE E DE FACUT?
Pe Raed Arafat il asteapta 100.000 de Euro in Germania daca poate dovedi existenta virusului rujeolic| Curtea Suprema din Germania: virusul rujeolic nu exista, vaccinarea s-a facut din motive sinistre
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite