Discursul lui Donald Trump împotriva Iluminaților

Distribuie!by Donald Trump este cel de-al 45-lea Presedinte al SUA. Victoria sa a provocat o unda de soc in toata lumea. Putini considerau ca Donald Trump va castiga, deoarece impotriva sa erau ONG-urile lui George Soros, mass-media corporatista, politicieni, analisti politici etc., dar iata ca a castigat. Donald Trump a […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Donald Trump este cel de-al 45-lea Presedinte al SUA. Victoria sa a provocat o unda de soc in toata lumea. Putini considerau ca Donald Trump va castiga, deoarece impotriva sa erau ONG-urile lui George Soros, mass-media corporatista, politicieni, analisti politici etc., dar iata ca a castigat.

trump

Donald Trump a vorbit de nenumarate ori impotriva Globalizarii (Noii Ordini Mondiale), impotriva razboaielor, a militat pentru familia traditionala si pentru tot ceea ce inseamna valori culturale si traditionale, care, astazi, sunt supuse unui asalt venit din partea marxistilor, internationalistilor, bolsevicilor, anarhistilor finantati de catre George Soros.


Video

loading...

SURSE


  1. Foto: Internet
  2. Video: Facebook/Rezistenta

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

O fata frumoasa de politist din Arad s-a spanzurat, acestea sunt efectele antenelor psihotronice, lipsa de credinta si ale parintilor masoni....
Cât de periculoasă este apa de la robinet
O fetita saraca din Romania ar fi vrut sa mearga si ea cu Amalia Enache in Rio de Janeiro, dar "vedeta" PROTV nu a vrut sa o ia!
9 teorii ale conspiraţiei care s-au dovedit ADEVĂRATE
ATACURILE DIN PARIS NU AU FOST COMISE DE TERORIȘTI MUSULMANI
În timp ce în România sunt interzise tricourile cu scriitorii Radu Gyr și Mircea Vulcănescu, în SUA unul dintre liderii protestelor din Charlottesville poartă tricou cu Zelea Codreanu
Iata ce a declarat o actrita americana: Hollywood-ul este controlat de catre proiectul guvernamental american de control al mintii MK-Ultra! Institutul Tavistock din Londra este centrul global de control al mintii care coordoneaza proiectele MK-Ultra si Monarch!
Vizita lui Iohannis in SUA suportata din banii poporului roman va depasi 50.000 de Euro, va merita pentru popor sau e doar un nou concediu pt. familia Iohannis?
Mamă eroină la 42 de ani. Femeia a adus pe lume 20 de copii, nu sunt bogați dar fericiți și sănătoși în România!
O alta inventie a lui Tesla ascunsa omenirii: Aparatul fotografic pentru ganduri
''Un grup mic de bogati'', CASA REGALA MASONICA, cei ce detin averile planetei si tin lumea in saracie !!
Tinerii ii cer lui Iohannis taxe si impozite zero pt. cei care isi infiinteaza un PFA sau SRL, caci altfel pleaca din tara si oricum nu ar plati nicio taxa | Distribuie daca esti de acord!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite