Dispar judeţele! Cum se va numi zona în care locuieşti? Regionalizarea, planul de distrugere al Romaniei

Distribuie!by Ce nu au reusit cei de pana acum, reusesc cei de acum, fara mari revolte, caci totul e manevrat cu manusi si ambalat  frumos. Stim cu totii ca scopul real al regionalizarii este de fapt cedarea Transilvaniei, catre straini. Visul casei regale si al masonilor este sa puna mana […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Ce nu au reusit cei de pana acum, reusesc cei de acum, fara mari revolte, caci totul e manevrat cu manusi si ambalat  frumos. Stim cu totii ca scopul real al regionalizarii este de fapt cedarea Transilvaniei, catre straini. Visul casei regale si al masonilor este sa puna mana pe Transilvania si pe bunurile ei. Iata cum prezinta mass-media stirea:

Premierul a anunţat noi măsuri în privinţa regionalizării. Faţă de vechiul proiect, ar dispărea judeţele!

În precedentul proiect, al guvernului Ponta, judeţele erau păstrate şi de fapt apărea un nou etaj de funcţionare, regiunea, care risca să facă administraţia şi mai stufoasă, scrie Digi24.ro.


Baza de plecare ar putea fi actualul sistem al regiunilor de dezvoltare, cu eliminarea celor 41 de consilii judeţene. La nivel judeţean ar urma să fie menţinut doar un oficiu prefectural. Însă există şi posibilitatea unei reforme administrative care ar ţine măcar într-o anumită măsură de dezvoltările organice.

loading...

„Regiuni administrative mai mici (între 15-18), create prin fuziunea a 2-3 județe pe baza unor criterii precum: fluxurile inter-județene economice și de forță de muncă, conexiuni de transport, populație și suprafață”, a declarat Dacian Cioloş, premierul României.


Proiectul regionalizării României a dispărut brusc de pe agenda publică la sfârșitul anului 2013. Guvernul de atunci și-a asumat răspunderea pe legea descentralizării, însă, la începutul anului 2014, Curtea a declarat proiectul neconstituțional. Vechiul proiect propunea însă păstrarea județelor, cel puțin o perioadă.

Potrivit proiectului iniţial, România ar fi fost împărţită în 9 regiuni: Regiunea Vest, Regiunea Nord-Vest, Regiunea Sud-Vest, Regiunea Centru, Regiunea Regiunea Sud, Regiunea Bucureşti-Ilfov, Regiunea Nord –Est, Regiunea Sud-Est.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite