Dispare încă un brand românesc: Grupul german Phoenix cumpără Help Net și Farmexim

Distribuie!by Grupul german Phoenix a cumpărat lanțul de farmacii Help Net, incluzând peste 220 de unități, și compania Farmexim, al patrulea mare distribuitor farmaceutic din România, ambele controlate de omul de afaceri Ovidiu Buluc. Conform Profit.ro, tranzacția se ridică la peste 100 de milioane de euro. Grupul german Phoenix, înființat în […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Grupul german Phoenix a cumpărat lanțul de farmacii Help Net, incluzând peste 220 de unități, și compania Farmexim, al patrulea mare distribuitor farmaceutic din România, ambele controlate de omul de afaceri Ovidiu Buluc.
Conform Profit.ro, tranzacția se ridică la peste 100 de milioane de euro.

Grupul german Phoenix, înființat în 1994, cu sediul în Mannheim, este una dintre cele mai mari companii farmaceutice din lume, cu afaceri anuale de peste 20 miliarde euro și fiind prezent în 26 de țări cu circa 34.000 de angajați. În total, Phoenix operează peste 2.000 de farmacii în 26 state din Europa, sub brandurile BENU, Apotek 1, și Rowlands Pharmacy.
Help Net este printre primele cinci lanțuri farmaceutice din România, cu o rețea de peste 220 de farmacii la nivel național și aproximativ 1.600 de angajați și 2,5 milioane de clienți.
Help Net este printre primele cinci lanțuri farmaceutice din România, cu o rețea de peste 220 de farmacii la nivel național și aproximativ 1.600 de angajați și 2,5 milioane de clienți.
Farmexim, fondată în 1990, a fost prima companie privată de import și distribuție a produselor farmaceutice din România. În 2015, cifra de afaceri a companiei a crescut cu 19,5%, la 1,76 miliarde lei, iar profitul a stagnat la 18 milioane lei.
https://www.activenews.ro/economie/Dispare-inca-un-brand-romanesc-Grupul-german-Phoenix-cumpara-Help-Net-si-Farmexim-150444

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

REVOLTATOR! Romania pierde resursele din Patrulaterul de Aur. Aurul de la Rovina este al canadienilor pentru 20 de ani
Mii de credinciosi de religii diferite au infruntat ploaia pentru a cere familii doar intre barbati si femei| S-a ajuns sa trebuiasca sa protestezi pentru normalitate!
Dr. Alexander intors la viata din coma: Experienţa vieţii de apoi este atât de reală şi expansivă, încât viaţa unui om pe pământ seamănă cu un vis artificial, prin comparaţie.
Norvegia: Rețea de pedofili de 51 de persoane, între care și politicieni, care abuzau copii, inclusiv bebeluși. Unul din pedofili plănuia să-și violeze propriul copil, aflat încă în burta mamei! Ipoteză: copii români între victime!
Mesajul celor 7 Sfinti de la Muntele Athos
PATRARU: doctorii folosesc drept cobai pacientii pe 500 de mii de EURO
Mihai Dedu: aparatul securitatii a fost unul dintre cele mai bune din istorie, deoarece a aparat tara de infractori diplomati, spionajul economic fiind foarte dezvoltat datorita potentialului urias al Romaniei
O reteta din 3 ingrediente pentru albirea dintilor si distrugerea tartrului
Asasinati si incarcerati pentru ca ne-au dezvaluit adevarul despre OZN-uri: John Todd, Fritz Springmeier, Kent Hovind, Bill Cooper
Tudose şi SECRETELE SOŢIEI SALE. Sunt în joc MILIOANE DE EURO. Detalii explozive
Wesley Clark, fostul comandant al NATO, doreste lagare FEMA pentru opozantii SUA !
Pământurile României, pe mâna străinilor, "românii au rămas doar cu apartamentele ...."
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite