Disperat că autoritățile îi vor lua fiica, un român a încercat să fugă cu copilul din Norvegia. Statul i-a luat fata și a dat-o unor asistente maternale lesbiene

Distribuie!by Acesta e si scopul rapirilor de copii. Lesbinele si gay-ii nu pot face copii si atunci statul pervertit trebuie sa invoce motive sa rapesca copii crestinilor!!! Disperat că-și va pierde fiica definitiv, un părinte român a încercat să fugă din Norvegia acasă, cu fata ascunsă în mașină. Este vorba […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Acesta e si scopul rapirilor de copii. Lesbinele si gay-ii nu pot face copii si atunci statul pervertit trebuie sa invoce motive sa rapesca copii crestinilor!!!
Disperat că-și va pierde fiica definitiv, un părinte român a încercat să fugă din Norvegia acasă, cu fata ascunsă în mașină.
Este vorba despre Andi Davidescu care pentru gestul său a plătit cu pușcăria, informează Observator.TV
De atunci, au trecut deja ani și câteva procese, totul petrecându-se în anul 2007. Tatăl a fost prins la graniță și a fost condamnat la un an pentru răpire de minori și și-a pierdut definitiv dreptul de a-și păstra copilul.
Fata, luată de serviciul de protecție socială, e acum în grija unui cuplu de asistente maternale lesbiene. Tatăl s-a îmbolnăvit și e în pragul unui transplant de cord.
Acum, tatăl așteaptă ca fiica sa să împlinească 18 ani și speră ca atunci să ia viața de la capăt.
Pentru a viziona întregul reportaj, click AICI

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite