Disperat că autoritățile îi vor lua fiica, un român a încercat să fugă cu copilul din Norvegia. Statul i-a luat fata și a dat-o unor asistente maternale lesbiene

Distribuie!by Acesta e si scopul rapirilor de copii. Lesbinele si gay-ii nu pot face copii si atunci statul pervertit trebuie sa invoce motive sa rapesca copii crestinilor!!! Disperat că-și va pierde fiica definitiv, un părinte român a încercat să fugă din Norvegia acasă, cu fata ascunsă în mașină. Este vorba […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Acesta e si scopul rapirilor de copii. Lesbinele si gay-ii nu pot face copii si atunci statul pervertit trebuie sa invoce motive sa rapesca copii crestinilor!!!
Disperat că-și va pierde fiica definitiv, un părinte român a încercat să fugă din Norvegia acasă, cu fata ascunsă în mașină.
Este vorba despre Andi Davidescu care pentru gestul său a plătit cu pușcăria, informează Observator.TV
De atunci, au trecut deja ani și câteva procese, totul petrecându-se în anul 2007. Tatăl a fost prins la graniță și a fost condamnat la un an pentru răpire de minori și și-a pierdut definitiv dreptul de a-și păstra copilul.
Fata, luată de serviciul de protecție socială, e acum în grija unui cuplu de asistente maternale lesbiene. Tatăl s-a îmbolnăvit și e în pragul unui transplant de cord.
Acum, tatăl așteaptă ca fiica sa să împlinească 18 ani și speră ca atunci să ia viața de la capăt.
Pentru a viziona întregul reportaj, click AICI

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Financial Times: „Facebook produce PROPRIILE știri false”
Victor Ponta: CIOLOS si guvernul de tehnocrati pregătesc TUNUL MILENIULUI'
Ramai perplex: Intâlnirile lui SOROS cu Comisarii UE de la Bruxelles pe ore, minute, zile, săptămâni, luni, ani...Ghiciți cu cine s-a întâlnit SOROS la Bruxelles chiar pe 1 februarie 2018?
Cum ţi se poate asculta telefonul chiar şi atunci când e închis; Iată cât e de simplu
Mai mulți medici mărturisesc ca au diagnosticat oameni sănătoși cu cancer, în mod intenționat, pentru propriul profit
Statistici oficiale ale UE și ale Guvernului României: România, pe locul 6 în UE la numărul de spitale. La 100.000 de locuitori avem mai multe paturi ca Franța și Marea Britanie. După 1989, BOR a construit mai PUȚINE biserici decât cultele protestante
Academicianul Dinu C. Giurescu analizează protestele: Există de mai multă vreme niște planuri ascunse de destrămare a țării noastre și demonstrațiile ar putea fi folosite în acest scop
SCOALA – FABRICA DE SCLAVI / Treaba gandita demult si finantata atunci de Rockefeller iar acum de Soros
DISTRIBUITI! Copiii BODNARIU in mare pericol la familiile unde sunt plasati: au prezentat lovituri, arsuri, zgarieturi si vanatai la ultima intalnire cu parintii!!! BARNEVERNET se face ca ploua!!!!
Familia unui preot crestin ucisa in Siria, iata ce declaratie a facut tatal copiilor!
România nu mai are nici o instituţie cu adevărat independentă şi democratică
EI MERITĂ RESPECT. Copil sărac a ajuns judecător. Acum, ajută alţi elevi să-şi termine şcoala
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite