DISTRIBUITI! Tun uriaș dat de guvern când poporul era cu ochii la tragedia aviatică!

Distribuie!by Vă rugam sa raspanditi aceasta informatie în toata Romania si in strainatate sa vada tot romanul cu drept de vot cine conduce tara. Anul 2014 este an electoral si omul trebuie sa stie pe cine pune stampila. Au prins momentul si ne-au prostit si astia. Chiar suntem un popor asa […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Vă rugam sa raspanditi aceasta informatie în toata Romania si in strainatate sa vada tot romanul cu drept de vot cine conduce tara. Anul 2014 este an electoral si omul trebuie sa stie pe cine pune stampila. Au prins momentul si ne-au prostit si astia. Chiar suntem un popor asa de prost? Oamenii mor de foame iar Guvernul ajuta BOGATII.

Joi 23 ianuarie, Guvernul Ponta a aprobat „Hotărârea de Guvern pentru aprobarea tranzacţiei convenite prin Memorandumul de Înţelegere încheiat între statul român şi The Rompetrol Group N.V. semnat la Bucureşti la 15 februarie 2013” prin care compania deţinută de statul kazah este iertată de o datorie de jumătate de miliard de dolari.


Aşadar, în timp ce opinia publică era aţintită asupra tragediei aviatice din Munţii Apuseni, Guvernul Ponta se „preocupă” să dea poporului român o nouă ţeapă uriaşă, potrivit nasul.tv. Toate acestea în contextul în care Guvernul Ponta vrea să pună accize pe combustibil, însă nu ezită să scutească o companie privată, străină, de o datorie uriaşă (jumătate de miliard de dolari), afirma site-ul pelerinortodox.ro

loading...

Un alt eveniment important pentru care s-a regizat intreaga tragedie aviatica cu victime cu tot, a fost vizita lui Basescu in Israel, stabilirea vanzarii marilor industrii ceausiste de armamanet ROMARM si indemnul lui Base  sa dam inapoi israelienilor ce le-a luat comunismul”.


P.S. dau dezlegare la distributie chiar si site-urilor care se inspira de aici gen lovendal si altii, care dupa ce postez eu o tema hop si ei, caci vorba lui Tesla: “nu sunt deranjat ca imi fura altii ideile si nu ma mentioneaza, ma doare ca nu au ideilor lor proprii”….

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite