Doar un alt ritual satanist: Incendiul din club 5-7 din Franta in noaptea de Halloween 1970 a omorat 146 de oameni

Distribuie!by  Incediul din Club 5-7  Isère, France Noapte de Halloween / Noiembrie 1, 1970 Morți: 146 Clubul Cinq-Sept (Club 5-7), situat aproape de Saint-Laurent-du-Pont, era o clădire tip bloc, fără ferestre, cu un acoperiș din fier, iar intrarea se făcea printr-un turnichet. În noaptea de Halloween (o zi de sâmbătă), […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 Incediul din Club 5-7 

Isère, France


Noapte de Halloween / Noiembrie 1, 1970

Morți: 146


Clubul Cinq-Sept (Club 5-7), situat aproape de Saint-Laurent-du-Pont, era o clădire tip bloc, fără ferestre, cu un acoperiș din fier, iar intrarea se făcea printr-un turnichet. În noaptea de Halloween (o zi de sâmbătă), un grup de rock parizian, numit Storm, a urcat pe scenă. În jurul valorii de 01:45, cineva aruncat un chibrit aprins din greșeală. Acesta a aprins o tapițerie de scaun, iar de aici s-a răspândit rapid la decor înconjurător. 30 de persoane au ieșit înainte ca incendiul să ia proporții. Nu a fost dat nici telefon pentru a cere ajutor; în momentul pompieri a ajuns, era mult prea târziu.

Pompierii au găsit trupurile îngrămădite în jurul ieșirilor, care au erau locate pentru a preveni intrarea frauduloasă.  Se crede că dansatorii s-au călcat în picioare până la moarte în busculada creată la intrarea principală.

loading...

142 de persoane (cea mai mare parte cu varste intre 17 si 30) au murit la locul faptei, iar 4 au murit mai târziu în timpul tratamentului. Membrii grupului de rock Storm au murit acolo precum și doi manageri ai clubului.

O ancheta a arătat că clubul nu a fost inspectat de oficialii de securitate, nu exista nici un echipament de urgență și materiale inflamabile decorau locul. Întreaga clădire a fost de fapt un Tinderbox. Manager clubului, Gilbert Bas, a fost găsit vinovat de omor prin imprudență și a primit o pedeapsă cu suspendare de 2 ani.

SURSA: http://www.historia.ro/exclusiv_web/general/articol/top-10-al-celor-mai-mari-tragedii-produse-incendiile-izbucnite-cluburi

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite