Doctorul Cîrstoveanu, de la Marie Curie: Verificați și medicamentele! Politicienii protejează importul de medicamente false!

Distribuie!by Dialog cu doctorul Cătălin Cîrstoveanu, șeful secției de terapie intensivă nou-născuți de la Marie Curie. Unul dintre cei mai apreciați medici de copii din țară. E șocat. Are nevoie de cîteva secunde. – Domnule doctor, 10 produse Hexi din 10 neconforme, asta a anunțat Guvernul. – Sînt șocat. Mă […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Dialog cu doctorul Cătălin Cîrstoveanu, șeful secției de terapie intensivă nou-născuți de la Marie Curie. Unul dintre cei mai apreciați medici de copii din țară.

E șocat. Are nevoie de cîteva secunde.
– Domnule doctor, 10 produse Hexi din 10 neconforme, asta a anunțat Guvernul.
– Sînt șocat. Mă simt batjocorit. Noi îi spălam pe copii din cap pînă în picioare cu aceste substanțe. Acum îmi dau seama. Mi-au pus alcool cu parfum în substanțe! Este incredibil!


– Aveți…
– Și mă gîndesc la un singur lucru. Aș fi salvat mai mulți copii. Mult mai mulți! Nu-mi vine să cred. Acum înțeleg. Știți, la noi la ATI vin copii colonizați și cu două, trei bacterii. Am fost la analize cu ei în Germania și mi-au spus că nu au văzut asemenea bacterii.

-Dacă…
-Sîntem tratați ca niște gunoaie! Este incredibil. Aș fi salvat mai mulți copii. Cei care ne conduc nu dau nici un ban pe noi! Așa îmi explic de ce ei fug și se operează numai în străinătate. Probabil că ei știu ceva.


loading...

-…
-Faceți, vă rog, teste și la medicamente! Știu medicamente generice al căror import e protejat de politicieni care nu-și fac efectul. Deloc nu au efect! Sînt convins că vorbim despre același lucru! Mor oamenii din această cauză.
298 de copii au fost internați în secția doctorului Cîrstoveanu în 2015
27 dintre ei au murit în 2015, 35 s-au infectat cu nosocomiale

Cu două ore înaintea acestui dialog s-a deschis cutia neagră.

SURSA: Catalin Tolontan -> https://www.facebook.com/notes/catalin-tolontan/doctorul-c%C3%AErstoveanu-de-la-marie-curie-verifica%C8%9Bi-%C8%99i-medicamentele-politicienii-/1070882686306817

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Sunt soţ şi soţie şi fac 18 milioane de euro dintr-o resursă care ar trebui sa fie a poporului roman si nu privata
EXEMPLU DE URMAT: Parintele Irineu a ajutat zeci de tineri care nu reuseau sa-si gaseasca un rost in viata
Când şi cum au devenit Bucureștii capitala Țării Românești
Dezvăluirile lui Ovidiu Zară: Klaus Johannis, omul masoneriei germane. Nume şi date (I)
DESCOPERIRE: Incredibilul efect al consumului de usturoi
Doi tineri dintr-o comună din România au dosar penal pentru că și-au reparat singuri strada | politia s-a autosesizat in cazul cetatenilor, dar cand autoritatile nu fac nimic, nu se autosesizeaza politia, deci clar totul e facut impotriva cetateanului de rand!!!!!
Tabere Ilegale de Migranți lângă Timișoara. Zeci de MIGRANȚI au aprins focul în pădure să-și facă mâncare. MIGRANȚII din Siria si Irak și-au ridicat o tabără la marginea orașului Timisoara. Autoritățile privesc neputincioase
Unul dintre cei mai străluciţi olimpici români, student la Cambridge, a murit în condiții suspecte
Iata DOVADA ca patronii corporatiilor isi trimit angajatii la proteste: MAIL primit de la seful unui angajat noaptea!!!
TRĂDĂTORII. ÎNCEPE NOUA ETAPĂ DE VÂNZARE A ȚĂRII. ULTIMA DECIZIE A TEHNOCRATULUI CIOLOȘ ÎNAINTE SĂ SE CARE. Ministerul Transporturilor scoate la privatizare aeroporturile din București și Administrația Porturilor Maritime Constanța prin listarea pe bursă
ALERTĂ în Moldova. E jale! Defrișările în neștire au creat prăpăd. Oamenii nevoiți să-și părăsească locuinţele
Prin semnul crucii ne protejam chakrele ( punctele energetice) de posedare demonica
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite