Doctorul Cîrstoveanu, de la Marie Curie: Verificați și medicamentele! Politicienii protejează importul de medicamente false!

Distribuie!by Dialog cu doctorul Cătălin Cîrstoveanu, șeful secției de terapie intensivă nou-născuți de la Marie Curie. Unul dintre cei mai apreciați medici de copii din țară. E șocat. Are nevoie de cîteva secunde. – Domnule doctor, 10 produse Hexi din 10 neconforme, asta a anunțat Guvernul. – Sînt șocat. Mă […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Dialog cu doctorul Cătălin Cîrstoveanu, șeful secției de terapie intensivă nou-născuți de la Marie Curie. Unul dintre cei mai apreciați medici de copii din țară.

E șocat. Are nevoie de cîteva secunde.
– Domnule doctor, 10 produse Hexi din 10 neconforme, asta a anunțat Guvernul.
– Sînt șocat. Mă simt batjocorit. Noi îi spălam pe copii din cap pînă în picioare cu aceste substanțe. Acum îmi dau seama. Mi-au pus alcool cu parfum în substanțe! Este incredibil!


– Aveți…
– Și mă gîndesc la un singur lucru. Aș fi salvat mai mulți copii. Mult mai mulți! Nu-mi vine să cred. Acum înțeleg. Știți, la noi la ATI vin copii colonizați și cu două, trei bacterii. Am fost la analize cu ei în Germania și mi-au spus că nu au văzut asemenea bacterii.

-Dacă…
-Sîntem tratați ca niște gunoaie! Este incredibil. Aș fi salvat mai mulți copii. Cei care ne conduc nu dau nici un ban pe noi! Așa îmi explic de ce ei fug și se operează numai în străinătate. Probabil că ei știu ceva.


loading...

-…
-Faceți, vă rog, teste și la medicamente! Știu medicamente generice al căror import e protejat de politicieni care nu-și fac efectul. Deloc nu au efect! Sînt convins că vorbim despre același lucru! Mor oamenii din această cauză.
298 de copii au fost internați în secția doctorului Cîrstoveanu în 2015
27 dintre ei au murit în 2015, 35 s-au infectat cu nosocomiale

Cu două ore înaintea acestui dialog s-a deschis cutia neagră.

SURSA: Catalin Tolontan -> https://www.facebook.com/notes/catalin-tolontan/doctorul-c%C3%AErstoveanu-de-la-marie-curie-verifica%C8%9Bi-%C8%99i-medicamentele-politicienii-/1070882686306817

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Templul lui Solomon este reprezentarea corpului uman, dezvoltarea de la celula, cromozom la corpul uman
Atentatul de la Oklahoma City pus la cale de catre FBI, CIA si Guvernul American pentru a adopta legi anti-teroriste care sa limiteze foarte mult libertatile si drepturile fundamentale ale cetatenilor! Oamenii manipulati de catre guverne pentru a crede intr-un "dusman invizibil" numit "terorism"!
DISTRIBUTI PE BLOGURI SI FACEBOOK! Dezvaluiri socante depre cardul de sanatate
CONCLUZIA UNUI REPUTAT MEDIC ROMAN: NU EXISTA TUMOARE PE LUMEA ASTA CARE SA FIE TRATATA CU CHIMIOTERAPIE SI SA DISPARA! VIDEO
Cum l-a pus la punct Ceausescu pe Bush din cauza ca SUA nu voia sa acorde vize romanilor
”TIRURI ÎNTREGI CU MARFĂ EXPIRATĂ DIN ALTE ŢĂRI SUNT ADUSE ÎN ROMÂNIA!” DECLARATII UIMITOARE ALE PRODUCATORILOR DE ALIMENTE!
Vai de părinţii care se amestecă în viaţa copiilor căsătoriţi şi le strică casa!
Dupa ce s-a descoperit ca Nicusor Dan cumparase un teren de 1 milion de Euro la Predeal, acum mai apare alta pleazna!!!
Locuri sinistre – ROCKEFELLER CENTER. O celebră locație din New York construită special pentru promovarea LUCIFERIANISMULUI
Homeschooling, un fenomen răspândit din ce în ce mai des și în România. Cum arată o tabără pentru copiii școliți acasă
Tupeu nemărginit al lui Isărescu "Băncile n-au plătit impozit pentru că n-au avut profit" Păi dacă l-au sifonat împrumutându-se cu dobânzi aiurea de până la 19% la Banca mamă cum să-l aibă? Asta ai uitat s-o zici, Iuda?
Nu este o stire pe placul rezistentilor: Calugarul-medic care ofera consultatii gratuite la manastire
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite