DOCUMENT. Terenul PUBLIC cedat de Victor Ponta pentru moscheea din București, 10 MILIOANE de euro

Distribuie!by n jur de 10 milioane de euro. Atât valorează pe piața imobiliară din București terenul public cedat de Premierul Victor Ponta Muftiatului cultului musulman din România. Pe terenul aflat în centrul capitalei urmează să se construiască o moschee. Cătălin Berenghi, bucureșteanul care s-a pronunțat ferm împotriva ridicării unei moschei […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

n jur de 10 milioane de euro. Atât valorează pe piața imobiliară din București terenul public cedat de Premierul Victor Ponta Muftiatului cultului musulman din România. Pe terenul aflat în centrul capitalei urmează să se construiască o moschee.


Cătălin Berenghi, bucureșteanul care s-a pronunțat ferm împotriva ridicării unei moschei de mari dimensiuni în București, a dat publicității un document din care reiese valoarea reală a terenului, domeniu public, cedat de Premierul Victor Ponta pentru construcția unei moschei în centrul Bucureștiului.

Potrivit evaluării unei societăți de consultanță imobiliară, terenul, evaluat de Guvernul României la aproape 4 milioane de euro, valorează în fapt aproximativ 10 milioane de euro. ”Terenul de 11 295 mp, pe care se dorețte construirea unei moscheei are o valoare de inventar de 17. 212.608,63 ron : 4.4 ron/1euro = 3.911.956 milioane euro. Terenul costă de fapt, dupa părerea evaluatorilor imobiliari, între 9.036.000 – 11.295.000 milioane euro”, scrie Berenghi pe o rețea de socializare.


evaluare teren bulevardul expozitiei bucuresti moschee

loading...

FOTO: romaniamama.ro

FOTO document: facebook.co


DOCUMENT. Terenul PUBLIC cedat de Victor Ponta pentru moscheea din București, 10 MILIOANE de euro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite