loading...

Documentar de EXCEPŢIE despre efectele vaccinurilor, finanţat de Guvernul Canadei: Linişte, se vaccinează

Distribuie!by loading... Documentarul “Linişte, se vaccinează” a fost realizat în anul 2009 de către Oficiul Naţional al Filmului, din Canada, împreună cu televiziunea Planete. Oficiul Naţional al Filmului este subordonat Guvernului de la Ottawa. Cu numele alternativ “Lovituri în întuneric”, documentarul nu îşi propune să conteste principiul vaccinării, dar prezintă […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
loading...
Documentarul “Linişte, se vaccinează” a fost realizat în anul 2009 de către Oficiul Naţional al Filmului, din Canada, împreună cu televiziunea Planete. Oficiul Naţional al Filmului este subordonat Guvernului de la Ottawa.
Cu numele alternativ “Lovituri în întuneric”, documentarul nu îşi propune să conteste principiul vaccinării, dar prezintă o colecţie de oameni de ştiinţă, medici şi biologi, care explică descoperirile făcute în ceea ce priveşte vaccinurile. De asemenea, profesori şi pediatri îşi exprimă punctul de vedere.
Principalul punct atins de documentar e acela că au existat studii asupra impactului, pe termen lung, al vaccinelor. De-a lungul vremii, oameni de ştiinţă din toată lumea au cercetat cauzele exploziei bolilor care afectează dezvoltarea copiilor şi au ajuns, într-un fel sau altul, la vaccin.
Cu filmul “Linişte, se vaccinează”, Lina B. Moreco (realizatoarea) pictează un tablou tulburător al unei probleme care afectează întreaga societate, denunţând inactivitatea autorităţilor sanitare. Filmat în Quebec, Franţa şi Statele Unite, documentarul subliniază amploarea fenomenului efectelor secundare ale vaccinurilor.
În România, din cauza părinţilor care refuză să-şi vaccineze copiii, Ministerul Sănătăţii pregăteşte o lege coercitivă pentru a forţa creşterea ratei de vaccinare.
Astfel, părinţii vor risca amenzi dacă refuză vaccinarea copiilor. O dezbatere reală asupra necesităţii şi a efectelor secundare a vaccinurilor nu a fost pusă în practică de către autorităţi.

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Puppe.ro

Puppe.ro

Răspunde

Trebuie să fii logat pentru a publica comentarii.
loading...
Citește mai multe:
Efectele traumelor se transmit de-a lungul generaţiilor, arată un nou studiu într-un domeniu controversat

Copiii şi nepoţii unor oameni care au suferit evenimente traumatizante au un risc mai mare de suferi de probleme mentale,...

Bravul monah Teodot catre patriarhul Daniel: Cunoaștem faptele dvs. imorale, cunoaștem apartenența dvs. la această organizație criminală numită masonerie, unde ați ajuns până la gradul 33! Cunoaștem teroarea în care țineți preoțimea ortodoxă românească prin taxe, șantaje, amenințări, caterisiri ș.a.m.d.!

Mai întâi de toate ținem să vă reamintim că Biserica Ortodoxă Română, al cărei cap viu este Domnul Dumnezeu și...

România, aproape singura ţară din Europa în care s-a scumpit motorina. La toţi s-a ieftinit!

Danemarca şi România sunt singurele ţări din Europa unde s-a scumpit motorina într-un an. Restul de 25 de state membre...

Părintele Iustin Pârvu: „Numai niște suflete curate mai pot schimba ceva în țara asta. Trebuie să devii tu intâi lumină, ca să-i poți lumina și pe ceilalți”

Adrian Sarbu: de la valetul lui Silviu Brucan la “shogun” media

Adrian Sarbu a fost "ordonanta" lui Silviu Brucan, care i-a trasat sarcina sa devina „operatorul oficial“ al Revoluţiei din 1989, fiind...

Omul care face plantele sa creasca fara APA si refuza sa faca PROFIT de pe urma descoperirii

    OMUL care face PLANTELE să crească…FĂRĂ APĂ și REFUZĂ să facă profit de pe urma INVENȚIEI sale inventator...

Închide