Documente explozive: Șeful Schweighofer, scrisoare către Klaus Iohannis | Sebastian Ghiță: Au cerut și Iohannis a executat. A dat drumul defrișărilor!

Distribuie!by Documente devastatoare privind implicarea conducerii României în mafia defrișării pădurilor au fost prezentate, luni, într-o conferință de presă de deputatul PRU Sebastian Ghiță. Politicianul a făcut publice două poze și o scrisoare semnată de către Gerald Schweighoffer, CEO al Holzindustrie Schweighofer, și adresată președintelui Klaus Iohannis referitoare la Codul […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Documente devastatoare privind implicarea conducerii României în mafia defrișării pădurilor au fost prezentate, luni, într-o conferință de presă de deputatul PRU Sebastian Ghiță.

Politicianul a făcut publice două poze și o scrisoare semnată de către Gerald Schweighoffer, CEO al Holzindustrie Schweighofer, și adresată președintelui Klaus Iohannis referitoare la Codul Silvic, informează B1 TV.


”Am obtinuț un document care să vă facă să înțelegeți cine și cum protejeaza această mafie a pădurilor de la vârful statului român. E o scrisoare a lui Schweighofer către președintele României, Klaus Iohannis, datată 2 martie 2015. Parlamentul a trimis la promulgat către Klaus Iohannis legea pădurilor astfel încât pădurile României să fie protejate și salvate. Pe 2 martie 2015, abia ajunsese președinte Klaus Iohannis și a primit o scrisoare prin intermediul finului său, Andreas Huber, consulul onorific al Austriei de la Sibiu. Această scrisoare l-a făcut pe Klaus Iohannis să întoarcă în Parlament legea care ar fi salvat pădurile României. Este dovada clară că străinii, astăzi, au atâta putere și influență, încât reușesc să manevreze până și președintele României.

Vă arăt semnătura acestui domn Schweighofer cu care a cerut președintele României, iar președintele s-a executat. În două săptămâni, președintele României a îndeplinit voința austriacului și a dat drumul în continuare tăierii pădurii românilor”, a declarat Sebastian Ghiță în cadrul conferinței de presă.


”Este ceva cutremurător. Când a ajuns la mine, nu mi-a venit să cred, nu am vrut să cred. Toți suspectam că atunci când Parlamentul a votat o lege care să protejeze pădurile României, toți am crezut și am sperat că se va rezolva problema tăierilor pădurilor. Din păcate, președintele României, în urma acestor scrisori, a hotărât să retrimită legea în Parlament. Noi nu am știut atunci de ce a fost retrimisă legea. Am suspectat că e un aranjament. L-am suspectat ăe acest consul al Austriei și iată că astăzi avem documentul.

loading...

Președintele țării a fost votat de 20 de milioane de români ca să ne apere pădurile și ca să ne apere viața. Nu are dreptul să retrimită legea și să vedem încă doi ani păduriel jefuite. N-are niciun dreăt. Românii nu i-au dat acest drept. Românii i-au acordat onoarea de a-i apărea, de a-i proteja și de a-i sprijini”, a mai spus deputatul într-o intervenție telefonică în cadrul Știrilor B1 TV.

Documente explozive: Șeful Schweighofer, scrisoare către Klaus Iohannis | Sebastian Ghiță: Au cerut și Iohannis s-a executat. A dat drumul defrișărilor!

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Avortul - imagini necenzurate | Dacă avortul este un "drept al femeii", care erau drepturile acestui copil?
UPDATE – VERDICT TERIBIL AL UNUI SPECIALIST: GENERALUL COLDEA SUFERA DE DEMENTA
Recomandare Film: Machine Gun Preacher online subtitrat
Carmen Iohannis nu se dezminte | Câte salarii de profesor au costat sandalele pe care NU le-a purtat la Casa Albă
Ziarele mincinoase de propaganda masonica si sorosista, precum hotnews fac liste penibile cu site-urile care spun ADEVARUL
MĂRTURISIRE CREȘTINĂ ÎMPOTRIVA MASONERIEI: Ce a patit un preot ca nu a vrut sa intre in masonerie!
Operatiuni sub Drapel Fals in Franta: noi atentate teroriste orchestrate de catre serviciile secrete pentru a putea restrange libertatile civile ale oamenilor!
Române, cum dracu’ să-l votezi pe Victor Ponta?
Un tânăr a supraviețuit 11 zile în pădure, după ce s-a rătăcit în timpul unei drumeții. Nu a avut deloc mâncare cu el, s-a rugat zi si noapte
Conspiratia Melodiilor acordate pe frecventa 440 Hz – o deviere de la frecventa armonioasa din natura 432 Hz! Un teribil mod de a produce mesaje subliminale!
PENIBIL:Ministerul sanatatii tine oamenii cu lunile sau anii pe liste de asteptare pt un Computer Tomograf, dar au bani de vaccinuri sau carduri de sanatate
Ministrul ungar de Externe, atac la creștinofobia Europei: Este dominată de o formă nesănătoasă de secularism, fiind stânjenită de religia și tradițiile sale creștine. Creștinofobia a devenit ultima formă acceptabilă de discriminare!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite