Doi ani de la tragedia din Colectiv, nu s-a schimbat nimic| Iohannis, Dragnea, Arafat, nu au schimbat nimic in sistem, nici in spitale

Distribuie!by   2 ani de la Colectiv si medicii au declarat, ca daca astazi s-ar mai produce un eveniment similar, tot nu ar face fata ambulantele, spitalele, medicii, asistentele si sistemul la salvarea victimelor, pentru ca nu s-a schimbat nimic. Spitalele colcaie de virusi si bacterii, medicii pleaca din tara, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 


2 ani de la Colectiv si medicii au declarat, ca daca astazi s-ar mai produce un eveniment similar, tot nu ar face fata ambulantele, spitalele, medicii, asistentele si sistemul la salvarea victimelor, pentru ca nu s-a schimbat nimic. Spitalele colcaie de virusi si bacterii, medicii pleaca din tara, asistente prost platite, lipsuri in aparatura medicala si consumabile, mizerie in spiatle, ambulante prea putine etc.

 

În timp ce românii comemorează victimele de la Colectiv, PSD-iştii dau o paranghelie de zile mari în cinstea şefului din Teleorman.


În toate oraşele ţării au fost ţinute momente de reculegere în memoria victimelor care şi-au pierdut viaţa în clubul Colectiv. Dacă gândurile întregii ţări se îndreaptă spre cei care în urmă cu doi ani au părăsit această lume în mod tragic, nu acelaşi lucru se poate spune despre PSD-işti care petrec în această seară cu muzică şi voie bună la Clubul Floreasca din capitală, în cinstea şefului Liviu Dragnea.

La paranghelia PSD-istă alături de mai-marii partidului, petrec şi mai multe personaje pestriţe ale clasei politice româneşti care, în urmă cu doi ani de zile, erau socotiţi ca fiind răspunzători de incapacitatea autorităţilor de a gestiona situaţia de criză survenită în urma incendiului de la clubul Colectiv.


Rând pe rând, mai multe feţe politice demise din Guvern în urma incendiului au fost readuşi în funcţii de conducere a ţării în actualul executiv, semn că PSD-ului îi pasă puţin spre deloc de catastrofa provocată de corupţia şi nepăsarea acestor personaje politice dar şi mai puţin de siguranţa şi sănătatea românilor.

Fost membru în cabinetul Grindeanu şi actualmente Ministru al (culmea) Tineretului şi sporturilor, Marius Dunca, a fost demis de la şefia Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, la două zile după incendiul de la Colectiv. I se reproşa că oamenii din subordine au fost în control la Colectiv cu o zi înainte de incendiu, dar că nu au făcut verificări aşa cum era scris în fişa postului.

Tragedia de la Colectiv putea fi evitată dacă Dunca şi supuşii şi-ar fi făcut treaba atunci şi ar fi închis clubul pentru nenumăratele nereguli constatate.

La momentul #Colectiv , Sevil Shhaidech era ministru al Dezvoltării Regionale, poziţie pe care a părăsit-o odată cu demisia întregului guvern Ponta. În ianuarie, ea a revenit pe post și a devenit și vicepremier în Guvernul Grindeanu și, ulterior, în Guvernul Tudose.

loading...


Liviu Pop
, actualul Ministru al Educației, era în toamna lui 2015 Ministru delegat pentru Dialog Social şi a fost demis după ce s-a dovedit incapabil să gestioneze buna comunicare între autorităţi, MASS MEDIA şi oamenii ieşiţi în stradă. Mai mult, acesta a făcut nenumărate gafe, multe rude ale persoanelor decedate aflând după zile întregi în ce spitale le sunt internaţi copii şi dacă sunt sau nu în viaţă.

Marius Nica a fost numit de Tudose în funcţia de Ministru al Fondurilor Europene, acolo unde l-a găsit şi tragedia de la ”Colectiv”. Acesta a plecat odată cu Guvernul Ponta însă s-a strecurat înapoi la butoanele puterii.


Graţiela Gavrilescu
 (ALDE) era în 2015 ministru al Mediului şi a părăsit Guvernul la presiunea oamenilor ieşiţi în stradă. Aceasta a intrat în noul guvern pe uşa din  dos iar astăzi ocupă același post și este și vicepremier.


Mihai Tudose
, acum chiar premier al României, era în timpul Guvernului Ponta Ministru al Economiei, funcție pe care a revenit în timpul Guvernului Grindeanu.

Astăzi, Marius Dunca, Graţiela Gavrilescu, Sevil Shhaidech şi mulţi alţi autori morali ai tragediei din Colectiv petrec alături de Dragnea şi colegii din PSD, chiar în ziua în care sunt comemorate victimele corupţiei, nepăsării şi a incompetenţei de care aceştia au dat dovadă.

 

Iohannis si Arafat, nu au facut nici ei nimic pentru schimbarea in sistem, in spitale, impotriva infectiilor din spitale, totul a fost doar praf in ochi.

http://www.ghidularadean.ro/stire/22498/doi_ani_de_la_tragedia_din_colectiv_romanii_comemoreaza_psdistii_petrec.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Lumina toxica- latura intunecata a becurilor "economice"
Bulgaria, DA! România, NU! Am fost depășiți la TOATE CAPITOLELE! DECLARAȚII ISTORICE!
Producator roman de mure isi striga disperarea cu privire la mafia supermarketurilor care ii termina pe taranii romani | Pentru asta am iesit din comunism sa ne chinuie strainii?
Ion Țiriac: "Corupție e în toată lumea, să mă lase ambasadele"
Comisia de sanatate a PARLAMENTULUI EUROPEAN vrea VACCINAREA OBLIGATORIE a tuturor cetatenilor UE deoarece tot mai multi europeni refuza vaccinarea
Cum a murit Eminescu. Lovit în timp ce cânta “Deşteaptă-te, române!” († 15 Iunie 1889)
S-a dus Iohannis dupa Visa Waiver si se intoarce cu factura uriasa NATO plus restante...vom intra oare in istorie drept prostii tuturor timpurilor?
Dracula nu este un mit: Vlad Tepes a fost un vampir care a baut sange de om, a mancat carne de om si a terorizat si ucis pe nedrept zeci de mii de oameni
Un străin în Transilvania: desen animat marca BBC despre vizita unei britanice la Braşov
De ce apa îmbuteliată este una dintre cele mai mari FARSE din istoria modernă, lucru valabil şi pentru România
Alerta!!! CIOLOS a semnat aurul CANADIENILOR!!!!! Hipsterii care urlau ca apara aurul au pus un prim-ministru si un guvern care a facut pe dos! PRESA JALNICA TACE!!!! Unde sunt tinerii frumosi si liberi sa iasa in strada???
ȘI-AU BĂTUT JOC DE NOI în ultimul hal ! Suporterii francezi i-au făcut în toate felurile pe fotbaliștii români: „Au venit la cerșit”, „Partida a fost anulată. Balonul a fost furat de români” sau „S-au antrenat spălând parbrize” | GALERIE FOTO
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite