Doi imigranți afgani din Suedia s-au filmat în timp ce violau o femeie. Au primit doar 1 an și 2 ani de închisoare! Vă vine să credeți?

Distribuie!by Trei tineri care au participat la un viol, in Suedia, transmis in direct pe Facebook, au fost condamnati marti la inchisoare cu executarea pedepsei, a anuntat un tribunal din Uppsala, relateaza AFP. Reza Mohammed Ahmadi, in varsta de 21 de ani, a fost condamnat la doi ani si patru […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Trei tineri care au participat la un viol, in Suedia, transmis in direct pe Facebook, au fost condamnati marti la inchisoare cu executarea pedepsei, a anuntat un tribunal din Uppsala, relateaza AFP.


Reza Mohammed Ahmadi, in varsta de 21 de ani, a fost condamnat la doi ani si patru luni pentru viol si complicitate la viol, iar Maysam Afshar, in varsta de 18 ani, la un an de inchisoare pentru viol, o pedeapsa redusa din cauza varstei sale. Cei doi sunt afgani si-au obtinut dreptul de azil!!!

Emil Khodagholi, un suedez in varsta de 21 de ani, a fost condamnat la sase luni de inchisoare pentru atingere grava adusa integritatii victimei. El a filmat si difuzat violul, fara sa impiedice si fara sa denunte aceasta fapta.


Cei doi violatori au atacat victima, o femeie in varsta de treizeci de ani, intr-un apartament din Uppsala, in estul tarii, pe 22 ianuarie. Alertata de internauti care au vazut acest viol pe un grup inchis de pe Facebook, cu 60.000 de membri, politia a reusit sa localizeze faptele si sa-i retina pe cei trei tineri in acea seara.

loading...

Citește mai mult: ProTv


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Fiica premierului Tudose face afaceri cu energie de la 19 ani- afacerile dubioase ale familiei premierului...
Cum investea Franța în România lui Ceauşescu: „Vreau să fiu bine înţeles: nu dorim să facem o producţie numai pentru a face o producţie”
Asistentă din Braşov, arestată pentru că vindea copii orfani pe mii de euro. Femeia primea și cadouri sau mese la restaurant
Cat a fost primar la Sibiu, Iohannis nu participa la Ziua Nationala a Romaniei, dar la cea a Austriei era nelipsit!
Stiai ca platesti vacantele doamnei Carmen Iohannis si renovarea casei de la Sibiu?
Ministrul ungar de Externe, atac la creștinofobia Europei: Este dominată de o formă nesănătoasă de secularism, fiind stânjenită de religia și tradițiile sale creștine. Creștinofobia a devenit ultima formă acceptabilă de discriminare!
Mârlanul, în trenul de Constanța este fost sef la Hidroelectrica, iar afirmatia "copilul e al societatii nu al tau", este o mentalitate tipic masonica!
Charles Darwin a creat teoria evolutiei. A fost de asemenea si un mason de grad inalt, insemnand ca il venera in secret pe Lucifer ( Satana). Concluzia: teoria evolutiei a fost creata de un satanist de rang inalt
EXPLOZIV: Gabriel Oprea e in spatele dezastrului "Colectiv"
Povestea celor șapte pitici maramureșeni de la Auschwitz
Lucian Cornescu Ring: eu am 50 de ani de masonerie, am creat Loja Masonica Feminina pentru sotia mea, tot eu am creat Marea Loja Nationala a Romaniei singura recunoscuta de Anglia
Daca nu ar fi existat comunism, nu ar mai fi existat nicio padure in Romania, la cat defrisase Casa Regala pana atunci, paduri, aur, petrol, s-ar fi epuizat pana acum daca nu ii oprea comunismul
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite