Doi tineri dintr-o comună din România au dosar penal pentru că și-au reparat singuri strada | politia s-a autosesizat in cazul cetatenilor, dar cand autoritatile nu fac nimic, nu se autosesizeaza politia, deci clar totul e facut impotriva cetateanului de rand!!!!!

Distribuie!by Doi tineri din satul Preajba din județul Dolj au muncit o săptămână ca să întărească strada desfundată din faţa caselor cu pietriş şi cărămidă, iar la final au aflat că Poliţia îi cercetează penal pentru lucrări neautorizate, relatează adevarul.ro. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, ei riscă închisoare de la […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Doi tineri din satul Preajba din județul Dolj au muncit o săptămână ca să întărească strada desfundată din faţa caselor cu pietriş şi cărămidă, iar la final au aflat că Poliţia îi cercetează penal pentru lucrări neautorizate, relatează adevarul.ro.

Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, ei riscă închisoare de la 6 luni la 3 ani sau amendă.


În vârstă de 27 de ani, Cristian Popescu, un localnic din satul Preajba, comuna Malu Mare, a aflat în urmă cu 4 zile că are dosar penal pentru că a muncit voluntar în folosul comunităţii pentru a repara strada.

„Am adus cărămidă spartă şi am pus-o pe stradă, însă nu am crezut c-o să ajung să mi se întocmească dosar penal. Pentru o faptă bună pot să ajung în spatele gratiilor. Logic gândind nu este normal. Până la urmă nu consider că am încălcat legea. Dacă ştiam că o să am probleme, lăsam lucrurile aşa cum erau şi îmi vedeam de treaba mea. Am aflat că pedeapsa pentru o astfel de faptă este între 6 luni şi 3 ani sau amendă. Am rămas fără cuvinte şi nu înţeleg cum funcţionează legea în România“, a declarat tânărul pentru sursa citată.


Autoritățile au întocmit dosar penal şi pentru Primăria Malu Mare, de care aparţine Preajba. Poliţiştii susţin că Primăria a efectuat lucrări la drumurile publice fără a avea autorizaţie.

loading...

„Poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că mai multe familii din localitatea doljeană Malu Mare pe strada Socului au efectuat lucrări neautorizate depozitând o serie de materiale de construcţii (pietriş, cărămidă) fără a avea autorizaţie. S-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii executării de lucrări neautorizate în zona drumului public pentru două familii, dar şi pentru Primăria Malu Mare“, a explicat pentru adevarul.ro Cătălin Dochia, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Autorităţile din comuna Malu Mare spun că n-au bani pentru reabilitarea străzilor. Comuna Malu Mare are 92 de kilometri de drum, însă doar 2 kilometri sunt asfaltaţi.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Kodak a dat faliment din cauza camerelor digitale, vor disparea si masinile pe benzina datorita celor electrice, mineritul si gazul datorita energiei solare, meserii precum avocat, datorita unor softuri care traduc totul in termeni juridici, taximetria din cauza aplicatiei uber
Ellen White- profeta adventistilor-amesteca adevarul cu minciuna ( doctrine new-age)
Nicolae Ceaușescu - numele care transformă prezentul în minciună
Prin Iohannis "si-au luat tara inapoi" |Managerul magazinului Kaufland: „Cunoaşterea limbii române ca o condiţie pentru angajare ar fi discriminare”
STENOGRAME din dosarul Colectiv: Hai, da-mi 100 de milioane sa autorizez...
Avocatul Marian Nazat: România n-are curajul de a-și înfrunta stăpânii, după ce și-a distrus întreaga economie ca să intre în grațiile marilor licurici. Renașterea națională nu va mai avea loc, patriotismul e, în ochii multora, precum boala venerică
Fotografii din SIRIA: persecutia crestinilor continua si nu se baga nicio tara, niciun guvern, nicio mass-medie sa opreasca asta
AFIRMATIILE SI RUGACIUNILE NECESARE PENTRU VINDECAREA MINTII, SUFLETULUI SI TRUPULUI!
Caz ȘOCANT! Tatăl își salvează fiul aflat în moarte cerebrală din mâinile medicilor care doresc să-i recolteze ORGANELE
ANALIZĂ: Parlamentarul român a lucrat în plen, în 5 luni, mai puţin decât salariatul obişnuit într-o lună
Polițiștilor locali li s-a pus pata pe bicicliști! Amenda pentru pedalat pe o strada pietonala, mai mare decat cea data celor care intra cu masina in zonele pietonale
Lipiţi ceva peste CAMERELE VIDEO de la laptop, tabletă sau smartphone! IATĂ MOTIVELE
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite