Donald Trump anunță că, în prima zi a mandatului, va retrage SUA din Parteneriatul Transpacific

Distribuie!by Președintele american ales, Donald Trump, a afirmat luni că, în prima zi a mandatului său, va angaja retragerea Statelor Unite din Parteneriatul Transpacific (TPP), semnat în 2015 de 12 țări din regiune, excluzând China, relatează AFP.   Acest parteneriat comercial este “un potențial dezastru pentru țara noastră”, a explicat […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Președintele american ales, Donald Trump, a afirmat luni că, în prima zi a mandatului său, va angaja retragerea Statelor Unite din Parteneriatul Transpacific (TPP), semnat în 2015 de 12 țări din regiune, excluzând China, relatează AFP.

 

Acest parteneriat comercial este “un potențial dezastru pentru țara noastră”, a explicat Donald Trump într-o înregistrare video difuzată luni de echipa sa de tranziție Donald Trump.


“În locul lui, vom negocia tratate comerciale bilaterale și corecte ce vor readuce locurile de muncă și industria pe teritoriul american”, a adăugat Donald Trump, al cărui mandat va începe la 20 ianuarie.

AGERPRES/(AS — editor: Alic Mîrza, editor online: Adrian Dădârlat)


loading...

http://www.agerpres.ro/externe/2016/11/22/donald-trump-anunta-ca-in-prima-zi-a-mandatului-va-retrage-sua-din-parteneriatul-transpacific-02-04-12

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

HALUCINANT-Avalanșă de cereri în spitale: multe românce avortează în ţară pentru că... este mai ieftin
Mădălina Ghenea, nostalgică după regimul comunist: Ceaușescu a condus un regim, dar toată lumea avea ce să mănânce (FOTO)
DEPOPULARE prin intermediul SPITALELOR DE STAT-PNEUMONIE NOZOCOMIALA- boala pe care o iei din SPITAL
Va rog mult: mergeti sa-l cautati pe tatal lui Eduard Hellvig, directorul SRI! Om batran si nu poate vorbi in limba romana, discuta doar in ungureste si idis!
Avram Iancu l-a pus la respect pe Imparatul Franz Iosef, cum niciun roman nu a avut curaj in toata istoria poporului pana la Ceausescu
I-A PRINS CU MINCIUNA SI ARE DOVEZI! MCDONALDS DAT IN JUDECATA DE O ROMANCA!
Noi am creat si finantat MISCAREA FEMINISTA ca sa putem TAXA ambele sexe, sa trimitem femeile la munca si sa le controlam copii ( la scoala, gradinita)
La multi ani TVR! Daca nu ar fi existat Ceausescu nu am fi avut nici TVR!!
Radu Moraru face dezvăluiri incendiare! „Mă simt manipulat că am strigat #Rezist”
Cum „profiți” ca medic de pe urma unei gravide. „Sunt multe investigații, mai ales ecografii, care nu se justifică medical”
Sebastian Bodu: De când s-a pronunțat împotriva căsătoriilor homosexuale, Marcel Iureș a devenit „expiratul ăla". În schimb isterica de la Cluj, e „actriță", deși e o anonimă care „joacă" la un teatru independent
S-au saturat! Niste crestini curajosi iau atitudine si intrerup difuzarea unui film LGBT-ist| Presa sorosista e isterizata si ii numeste "crestini extremisti"
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite