Donald Trump către CNN: „Voi difuzați știri false”| Voi sunteti FAKE NEWS

Distribuie!by In cadrul unei conferinte de presa, Donald Trump a acuzat CNN (numit si „Clinton News Network” sau „CIA News Network”) de propagarea stirilor false (n.tr. fake news), avand in vedere asa-zisa „implicare a serviciilor secrete rusesti in alegerile prezidentiale din SUA”. „Postul de televiziune CNN a răspuns preşedintelui ales […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

In cadrul unei conferinte de presa, Donald Trump a acuzat CNN (numit si „Clinton News Network” sau „CIA News Network”) de propagarea stirilor false (n.tr. fake news), avand in vedere asa-zisa „implicare a serviciilor secrete rusesti in alegerile prezidentiale din SUA”.

„Postul de televiziune CNN a răspuns preşedintelui ales al Statelor Unite, Donald Trump, care a acuzat jurnaliştii că au publicat ştiri false că „decizia sa de a publica ştiri din surse verificate” despre documente neverificate ale serviciilor secrete cu privire la Trump, este „mult diferită de decizia Buzzfeed de a publica memo-uri nesusţinute”, transmite Reuters.


Declaraţia vine după ce preşedintele ales al SUA a numit postul de televiziune „ştiri false” şi a refuzat să asculte întrebarea reporterului CNN la prima sa conferinţă de presă, scrie agerpres.ro.

loading...

Buzzfeed a publicat marţi un articol despre documente neverificate şi „potenţial neverificabile” care conţineau informaţii despre legături ale consilierilor lui Trump cu spioni ruşi.


Documentele ar fi conţinut şi informaţii că serviciile ruseşti ar fi deţinut date compromiţătoare despre Trump.

Buzzfeed a refuzat să comenteze afirmaţiile lui Trump.”[1]

Video

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Te vei lăsa de fumat INSTANTANEU ! Rămâi șocat când afli ce conțin de fapt țigările!
Arestările televizate făcute de DNA un circ pentru turma de oi la comanda SUA
Supermarketurile straine din Romania s-au plans ca au pierdut 60 de milioane de euro incasari datorita Postului Pastelui
Nu-ti mai face patul dimineata! Iata DE CE
RĂNIȚII SÎNT SPĂLAȚI CU APĂ DE LA ROBINET?. DA. CU FILTRU N-ARE DEBIT. DAR VREȚI ADEVĂRUL? DE CE SÎNTEM BRUSCAȚI CĂ NU I-AM TRIMIS ÎN STRĂINĂTATE PE CEI DE LA COLECTIV, DAR NU NE ÎNTREBAȚI ȘI CE S-A ÎNTÎMPLAT CU MUNCITOAREA ARSĂ LA BRAȘOV?! Adrian Stănculea, șeful ATI de la Spitalul de Arși pune cîteva întrebări despre Colectiv ”pe care nu le veți suporta”
UPDATE. Argumente impotriva vaccinarilor obligatorii/ VACCINARE SAU TOTALITARISM? România – un experiment social si in aceasta privinta?
Roman aflat de 12 zile in greva foamei la Strasbourg dupa ce copiii i-au fost dati la homosexuali! Chiar nu mai e nimeni crestin din conducere sa il ajute?
Când o să priceapă toată lumea că investitorii străinii nu vor binele nostru, ci doar al lor?
Povestea fabricii de masini OLTCIT | Ceausescu trebuia oprit de urgenta caci altfel ii depaseam pe nemti la nivel mondial in productia masinilor!!!
UN SECRET SPIRITUAL: HAINELE SE IMPRIMĂ CU ENERGIA TA
Tot mai multe lume moare fulgerator de boli de ficat dar nimeni nu face legatura cu CHEMTRAILS, bacteriile din spitale si alimentatia din supermarketuri
Ceausescu viziteaza o ALIMENTARA in Bucuresti 1989: dovada video ca blocarea alimentelor era pusa de securitate, care lucra de cativa ani la comanda straina
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite