Donald Trump către CNN: „Voi difuzați știri false”| Voi sunteti FAKE NEWS

Distribuie!by In cadrul unei conferinte de presa, Donald Trump a acuzat CNN (numit si „Clinton News Network” sau „CIA News Network”) de propagarea stirilor false (n.tr. fake news), avand in vedere asa-zisa „implicare a serviciilor secrete rusesti in alegerile prezidentiale din SUA”. „Postul de televiziune CNN a răspuns preşedintelui ales […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

In cadrul unei conferinte de presa, Donald Trump a acuzat CNN (numit si „Clinton News Network” sau „CIA News Network”) de propagarea stirilor false (n.tr. fake news), avand in vedere asa-zisa „implicare a serviciilor secrete rusesti in alegerile prezidentiale din SUA”.

„Postul de televiziune CNN a răspuns preşedintelui ales al Statelor Unite, Donald Trump, care a acuzat jurnaliştii că au publicat ştiri false că „decizia sa de a publica ştiri din surse verificate” despre documente neverificate ale serviciilor secrete cu privire la Trump, este „mult diferită de decizia Buzzfeed de a publica memo-uri nesusţinute”, transmite Reuters.


Declaraţia vine după ce preşedintele ales al SUA a numit postul de televiziune „ştiri false” şi a refuzat să asculte întrebarea reporterului CNN la prima sa conferinţă de presă, scrie agerpres.ro.

loading...

Buzzfeed a publicat marţi un articol despre documente neverificate şi „potenţial neverificabile” care conţineau informaţii despre legături ale consilierilor lui Trump cu spioni ruşi.


Documentele ar fi conţinut şi informaţii că serviciile ruseşti ar fi deţinut date compromiţătoare despre Trump.

Buzzfeed a refuzat să comenteze afirmaţiile lui Trump.”[1]

Video

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Băsescu le spune tinerilor că ideea de a avea o casă este comunistă: Uitaţi-vă la filmele americane
Industria muzicii si a Hollywood-ului il ataca DIN NOU pe Iisus prin marioneta lor, Miley Cyrus
Manifestul unui tanar actor:MERGETI LA VOT- anulati-l sau votati pe cineva nou, nu va mai vindeti voturile pe o sticla de ULEI
Drama capitalismului:,,Mama mea e în Italia şi nu am văzut-o de 12 ani. Uneori e mai bine să mori”
Lovitură de stat 1989 | Cine si-a dat seama ca a fost o manevra de distrugere a tarii si a poporului si cine e inca spalat pe creier cu propaganda masonica?
MÃRTURIA UNEI MAME: Bebelusa a primit nota 10 la nastere iar dupa vaccin s-au declansat afectiuni hepatice foarte grave cu aspecte de ciroza, creierul i s-a lichefiat, nu a dormit 2 ani si a murit dupa 9 ani de chinuri
Cele mai nocive marci de ciocolata din Romania
Cerem socoteala caselor regale europene dar si descendentilor acestora Regele Mihai & Co. pentru ce le-au facut lui Horea, Closca si Crisan, dar si neamului roman?
Tesla: Toti oamenii pretutindeni ar trebui sa aibe curent gratis. Energia electrica este prezenta peste tot in cantitati nelimitate si ar putea conduce masinariile lumii fara carbune, ulei sau gaz!!!
Marea migratie a inceput pe net: crestinii, nationalistii, antiglobalistii se muta de pe Facebook pe VK! Cititi neaparat acest material!
Pașoptiștii lui Soros preiau puterea în România
Un taximetrist a oprit odata sa-l ajute pe soferul lui Trump sa repare o pana, dupa cateva zile sotia soferului are parte de cadoul vietii ei!!!!!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite