Donald Trump își pune toată America în cap: ATAC și la serviciile secrete

Distribuie!by Preşedintele ales al SUA, Donald Trump, şi-a exprimat încă o dată sâmbătă îndoiala cu privire la acuzaţiile serviciilor de informaţii privind o eventuală ingerinţă a Rusiei în alegerile prezidenţiale americane, ceea ce a determinat Casa Albă să adopte sancţiuni împotriva Moscovei, relatează AFP. ‘Vreau doar să fie siguri de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Preşedintele ales al SUA, Donald Trump, şi-a exprimat încă o dată sâmbătă îndoiala cu privire la acuzaţiile serviciilor de informaţii privind o eventuală ingerinţă a Rusiei în alegerile prezidenţiale americane, ceea ce a determinat Casa Albă să adopte sancţiuni împotriva Moscovei, relatează AFP.

‘Vreau doar să fie siguri de aceasta, deoarece este o acuzaţie mai degrabă gravă şi doresc să fie siguri’, a declarat Donald Trump ziariştilor la reşedinţa sa din Mar-a-Lago, în Florida, scrie agerpres.ro.


 

El a menţionat că serviciile de informaţii americane s-au înşelat atunci când au afirmat că Irakul deţinea arme de distrugere în masă – motivul care a condus la intervenţia americană din 2003 – calificând această intervenţie drept un ‘dezastru deoarece a fost greşită’.

Donald Trump a afirmat de altfel că este ‘nedrept’ faptul că SUA acuză Rusia de piraterie dacă au o oarecare îndoială asupra acestui lucru.


Citește și: Gigi Becali a TURBAT: Ce nume vrea să pună echipei sale de fotbal

loading...

‘Ştiu multe lucruri privind pirateria. Pirateria este un lucru foarte dificil de dovedit. Aşa că ar putea fi altcineva. Ştiu, de asemenea, lucruri pe care alţi oameni nu le ştiu, aşa că nu pot fi siguri de ceea ce se întâmplă’, a spus el.

Donald Trump a fost de asemenea întrebat de ziarişti în legătură cu poziţia pe care o va adopta în materie de securitate cibernetică după preluarea mandatului la Casa Albă, la 20 ianuarie.

http://www.stiripesurse.ro/donald-trump-i-i-pune-toata-america-in-cap-atac-i-la-serviciile-secrete_1171712.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite