Donald Trump – primul sau discurs ca presedinte – a citat din PSALMI (TEXT, VIDEO)

Distribuie!by 20 ianuarie 2017 va rămâne în istorie ca ziua în care poporul a devenit din nou conducătorul acestei naţiuni. … Jurământul pe care l-am depus astăzi este un jurământ de credinţă faţă de toţi americanii….Voi lupta pentru voi cu fiecare suflare din corpul meu şi nu vă voi dezamăgi […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

20 ianuarie 2017 va rămâne în istorie ca ziua în care poporul a devenit din nou conducătorul acestei naţiuni. … Jurământul pe care l-am depus astăzi este un jurământ de credinţă faţă de toţi americanii….Voi lupta pentru voi cu fiecare suflare din corpul meu şi nu vă voi dezamăgi niciodată!

Vom căuta prietenia şi bunăvoinţa naţiunilor lumii, dar vom face acest lucru cu înţelegerea că este dreptul tuturor naţiunilor să îşi pună interesele lor pe primul plan. Nu căutăm să impunem stilul nostru de viaţă nimănui, dar îl vom lăsa să strălucească drept exemplu, noi vom străluci pentru ca toată lumea să ne urmeze….


Biblia ne spune cât de bine şi plăcut este când oamenii Domnului trăiesc împreună în unitate. Trebuie să ne exprimăm gândurile deschis, să dezbatem diferendele noastre cu onestitate, dar întotdeauna să căutăm solidaritatea. Când America este unită, America este de neoprit!

Ce a cantat armata Americana la festivitatile Investirii Presedintelui Trump:


Iată ce plăcut şi ce dulce este să locuiască fraţii împreună! – Psalmii 133:1

Presedintele Donald Trump  le-a multumit oamenilor din intreaga lume, dar si cuplului Obama pentru ajutorul dat in perioada tranzitiei. „Trebuie sa ne reconstruim tara. Impreuna vom decide viitorul Americii si al lumii pentru multi ani, Nu transferam tara de la un politician la altul, ci le-o redam. oamenilor. E ziua voastra, ziua cand SUA a redevenit tara voastra. E ziua. Sistemul s-a protejat pe el insusi, dar nu si pe cetateni. Victoriile lor nu au fost si victoriile voastre”

„20 ianuarie 2017 va ramane ca ziua cand oamenii au reluat controlul asupra tarii lor din nou”„Am aparat granitele altor tari dar am refuzat sa le aparam pe ale noastre, am cheltuit trilioane pe apararea lor in vreme ce noi ne ruinam. Am imbogatit alte tari dar a noastra a saracit”

„De azi, doar America va fi prima. Fiecare decizie va fi luata pentru a fi in avantajul muncitorilor americani. Voi lupta pentru voi”

„Vom cauta prietenia tuturor tarilor lumii. Nu vrem sa ne impunem modul de viata nimanui, ci sa il facem sa straluceasca. Vom uni lumea civilizata impotriva terorismului islamist”.

„Ne vom redescoperi loialitatea fata de noi. Cand iti deschizi inima, nu e loc de prejudecati”.

„Cand America e unita, e de neoprit. Suntem si vom fi protejati, de militari, de fortele de ordine si mai ales de Dumnezeu”.

„Timpul vorbelor goale a trecut, e vremea pentru actiune. Nu vom esua. Tara noastra va prospera din nou.”

„Nu veti mai fi ignorati vreodata. Vocile si visurile voastre vor defini destinul american. Impreuna vom face America puternica din nou, mareata din nou”

SURSA

loading...

UPDATE – ROMANIA LIBERA a publicat DISCURSUL INTEGRAL aici –

http://www.libertatea.ro/stiri/discursul-inaugural-al-lui-donald-trump-1719199

Trump Inauguration Speech (FULL) | ABC News

VIDEO of the BEST QUOTES from President Donald J. Trump Inauguration:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite