Dosar istoric la DIICOT: Abdicarea Regelui Mihai în 1947 va fi anchetată de procurori | urmeaza si rejudecarea procesului Ceausestilor?

Distribuie!by Vor sa il scoata pe regele tradator basma curata, facandu-se ca uita faptul ca din cauza regelui au fost deportati sute de mii de sasi si Romani in lagarele din Rusia….facandu-se ca uita ca regele Mihai a fost decorat de insusi Stalin, facandu-se ca uita ca conform casetelor lui […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Vor sa il scoata pe regele tradator basma curata, facandu-se ca uita faptul ca din cauza regelui au fost deportati sute de mii de sasi si Romani in lagarele din Rusia….facandu-se ca uita ca regele Mihai a fost decorat de insusi Stalin, facandu-se ca uita ca conform casetelor lui Stanculescu, regele si-a negociat abdicarea cu comunistii, beneficiind de rente, cat si de bunurile personale cumparate cu banii poporului, facandu-se ca uita ce act de tradare a semnat regele Mihai in Budapesta 1989, de rupere a Transilvaniei de Romania.

 

La sesizarea Mișcării pentru Regat și Coroană, DIICOT cerceteză falsul istoric și juridic comis la 30 decembrie 1947, care a avut ca rezultat răsturnarea ordinii constituționale în Regatul României și desființarea statului de drept.


DIICOT – Structura Centrală a dispus, sub nr. 467/D/P/2018, începerea urmăririi penale „in rem”, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor prevăzute de art.397 și 438 Cod Penal.

loading...

Mișcarea pentru Regat și Coroană a înregistrat la Parchetul General, pe 10 mai 2017, o sesizare prin care-i cerea „să efectueze cercetările necesare pentru stabilirea împrejurărilor concrete, pentru stabilirea făptuitorilor, a vinovăției, a răspunderii penale și civile, după caz, și a înlăturării consecințelor decurgând din actele criminale care, după 06 martie 1945, au determinat răsturnarea ordinii constituționale a țării la data de 30 Decembrie 1947, determinând aservirea țării unei puteri străine ostile și Armatei URSS de ocupație, sub care s-a instaurat dictatura comunistă în România”.


Antena 3

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

O comunitate din Madison construieste casute pentru oameni ramasi pe strada |Oare noi nu putem?
In 1977 se construiau blocuri cu 4 etaje intr-o saptamana, astazi dureaza 6 ani reparatia unui pod de drum national
EXEMPLU DE URMAT: 41 de calugarite au refuzat CARDUL DE SANATATE
George Alexander, despre drama medicului Camelia Smicală: Mihai a fugit de la casa de copii din Finlanda, unde era închis. Statul român nu face nimic. A devenit o normalitate să fim călcați în picioare, omorâți cu zile!
Hagi: „Cine ne conduce nu are noţiunea de mândrie naţională şi a construi oameni care să ducă acest brand de ţară”
Un austriac a JEFUIT Romania de 21.000 de hectare de pamant| Casa regala actioneaza prin astfel de oameni sa asupreasca DIN NOU poporul nostru
Klaus Iohannis minte cu nerușinare, avem dovada că a fost urmărit penal!
Alexandru Căutiş: Apăraţi-o pe asistenta Violeta Maria Naca | A fost ameninţată de cineva foarte mare din cauză că a povestit cum a decurs salvarea, cu întârziere. Are sufletul încercat de grozăviile pe care le-a văzut, dar mai ales pentru că i se cere să ascundă adevărul!
Ce se întâmplă cu cel care nu se roagă?
Istoricul prof. Ioan Scurtu: Mihai Razvan Ungureanu a sabotat negocierile pentru Tezaurul Romaniei de la Moscova
Cum au ruinat Pescogal, cea mai mare fabrică de conserve de peşte din România
Austriecii au luat România ca servitor. N-au rezistat tentaţiei de a lua România la secătuit pe toate părţile deodată. Au contribuit din plin la transformarea României într-o colonie jalnică!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite