Două milioane de homosexuali l-au batjocotit pe Iisus Hristos la Sao Paolo

Distribuie!by Ce au cu EL?     Încurajaţi tot mai mult de diferite autorităţi, homosexualii din toată lumea ies pe străzi în fiecare an pentru a demonstra ce ştie toată lumea: că sunt altfel. Din acest motiv se îmbracă ciudat, se comportă anormal şi fac paradă cu gesturi de-a dreptul […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Ce au cu EL?

 

 

Încurajaţi tot mai mult de diferite autorităţi, homosexualii din toată lumea ies pe străzi în fiecare an pentru a demonstra ce ştie toată lumea: că sunt altfel. Din acest motiv se îmbracă ciudat, se comportă anormal şi fac paradă cu gesturi de-a dreptul pornografice, scrie activenews.ro


gay 2

Daca la Moscova sunt interzişi, iar la Istanbul sunt alergaţi de poliţie, în Taiwan o astfel de adunare s-a sfârşit tragic, după ce o substanţă inflamabilă la contactul cu aerul s-a aprins, iar 500 de gay au luat foc la propriu.

gay 1
Sao Paolo a fost gazda celui mai mare festival de acest tip din lume. 2 milioane de homosexuali au ieşit pe străzi, unii dintre ei punând în scenă un spectacol grotesc. Aceştia au imitat chinurile prin care a trecut Iisus înainte de moarte, preferată fiind scena răstignirii. Brazilienii, prin vocea unui senator, nu au tolerat această blasfemie şi i-au acuzat pe homosexuali că îşi bat joc de credinţa creştină şi că acest demers nu va aduce deloc înţelegere. Adepţii LGTB spun însă că „a fost libertate de exprimare”.


sao-paolo-gay-parade1

loading...
Tot libertate de exprimare a fost şi ceea ce s-a discutat în România la emisiunea Universul credinţei, de pe TVR 1. După ce Virgiliu Gheorghe şi Andrei Dîrlău. au spus că homosexualitatea ar fi „un comportament deviant” şi „atrage după sine legalizarea pedofiliei”, CNA a considerat că s-ar fi incitat la ură împotriva comunităţii gay, iar TVR a primit o amendă de 10.000 de lei.

NOTA MEA (Daniel Roxin):
Ca să se înțeleagă mai bine, trebuie subliniat că astăzi trăim o discriminare a majorității în virtutea drepturilor pe care le au minoritățile, fie ele sexuale sau etnice. Astfel, dacă îi critici pe homosexuali, se cheamă că îi discriminezi. Dacă homosexualii îi critică pe heterosexuali, e libertate de exprimare. Dacă spui că homosexualitatea este un comportament deviant (dacă numai pentru faptul că ne-am stinge ca specie în cazul în care toată lumea ar fi gay), nu numai că îi discriminezi, dar mai iei și amendă. În schimb, dacă homosexualii își bat joc de Iisus Christos sau fac sex pe stradă, în plină zi, la paradele lor (așa cum se întâmplă prin SUA mai ales), e vorba de LIBERTATE DE EXPRIMARE. În ce lume trăim!!!
Foto de la o paradă din SUA, care arată libertatea lor de expresie (nu am pus fotografii și mai explicite ca să nu șochez prea tare!):
sodom1

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite