Dr.Ben Carson: De ce nu trebuie să ne fie rușine cu Dumnezeu

Distribuie!by Într-un discurs ținut vineri în cadrul Values Voter Summit, Ben Carson a avut niște cuvinte grele de spus despre politica de sănătate impusă de președintele Obama, pe care a comparat-o cu sclavia, dar și față de creștinii care o acceptă, amintindu-le că guvernul trebuie „pus la locul lui”. Într-un […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Într-un discurs ținut vineri în cadrul Values Voter Summit, Ben Carson a avut niște cuvinte grele de spus despre politica de sănătate impusă de președintele Obama, pe care a comparat-o cu sclavia, dar și față de creștinii care o acceptă, amintindu-le că guvernul trebuie „pus la locul lui”.


Într-un discurs ținut vineri în cadrul Values Voter Summit, Ben Carson a avut niște cuvinte grele de spus despre politica de sănătate impusă de președintele Obama, pe care a comparat-o cu sclavia, dar și față de creștinii care o acceptă, amintindu-le că guvernul trebuie „pus la locul lui”.

Obamacare este cel mai rău lucru care i s-a întâmplat Americii de la sclavie încoace, a spus răspicat Carson. „Este sclavie pentru că încearcă să ne supună pe toți guvernului. Nu a fost niciodată vorba despre sănătate, a fost vorba despre control”, citează Washington Post. Abia atunci când cineva se îmbolnăvește și se chinuie să trăiască își dă seama cât de importantă este sănătatea și că ar trebui să fie controlată de fiecare persoană în parte, nu de guvern. „Este timpul ca cetățenii din America să nu se mai teamă de guvern și să îl pună la locul lui”, a declarat Carson.

El a mai spus că acest tip de medicină este cel care a stat la baza ridicării statelor socialiste, citându-l pe Vladimir Lenin, și s-a plâns de lipsa de cunoștințe istorice a americanilor și de faptul că mulți dintre ei consideră că fricile legate de Obamacare sunt iraționale. Neurochirurgul l-a mai citat și pe francezul Alexis de Tocqueville care spunea cât de impresionat era de faptul că în școlile americane se învățau „principii și valori biblice și nu ne era rușine să folosim Biblia ca sursă pentru ele. Acum însă dezbatem dacă America este o națiune creștină.” Cei care se îndoiesc de asta nu știu nimic despre bazele fondatoare ale națiunii, crede Carson. „Dacă încercăm să îl scoatem pe Dumnezeu în afara națiunii, ne vom duce la vale. Nu trebuie să ne fie rușine de relația cu Dumnezeu. Dacă facem asta, o să o pierdem de tot”, a avertizat el.

De ce am ajuns în postura de a ne fi rușine să ne recunoaștem în public credința sau să vorbim despre Dumnezeu? Aceasta a fost tema de discuție a unei emisiuni de radio la BBC, în care britanicii au fost invitați să își exprime părerile. „Nu este atât vorba de rușine, cât de frică. De ce nu mai vedem creștini cu cruciulițe la gât? Pentru că și-ar putea pierde slujba pentru asta”, spunea un ascultător. Aici nu este vorba de o frică nefondată sau exagerată. Trei creștini britanici implicați într-un proces juridic pe care l-au intentat împotriva angajatorilor lor, acuzați că le-au încălcat dreptul la libertate de conștiință și religie, au pierdut bătălia în instanța de la CEDO. Doi dintre ei fuseseră concediați fiindcă au refuzat să desfășoare anumite servicii pentru cupluri gay, iar a treia persoană pentru că a refuzat să își dea jos cruciulița de la gât în timpul serviciului.


loading...

„Societatea ne face să ne rușinăm de lucrurile care sunt creștine. Școlile nu mai au voie să celebreze sărbători creștine pentru că ar putea răni sentimentele persoanelor de alte credințe. Când eram la școală în 1970 cântam imnuri în fiecare școală și ne rugam înainte de masă. Acum nu mai există așa ceva, iar consiliile locale se gândesc de două ori înainte să decoreze orașele de Crăciun. De asta ne e rușine să vorbim despre Dumnezeu”, comentează un alt ascultător. Restrângerea libertății de expresie religioasă pare a fi noul trend modial, aflat în continuă expansiune, concluzionează și un studiu demarat în 2009, ale cărui rezultate au fost recent publicate de către Pew Forum of Religion & Public Life. Conform datelor obținute, riscul de a fi supus ostilității de pretutindeni a fost asociat, în primul rând, creștinismului, acesta fiind urmat îndeaproape de islam.

René Samuel Cassin, unul dintre arhitecţii Declaraţiei Universale a Drepturilor Omului şi laureat al premiului Nobel pentru Pace (1968), recunoştea deschis că ideea demnităţii umane şi drepturile omului izvorăsc din inima Bibliei, cartea fundamentală a creştinismului. Conţinutul Bibliei, în esenţă, afirmă valoarea vieţii umane. Florin Bică explică în articolul „Arta de a fi liberi” că teologia creştină are o perspectivă unică asupra conceptului demnităţii umane, considerând-o consecinţa firească a faptului că omul este o creatură a lui Dumnezeu. Demnitatea omului nu derivă din fapte meritorii, nici nu are la bază calităţi umane, ci este consecinţa firească a faptului că omul este creat de Fiinţa superioară. Dacă oamenii își anulează singuri calitatea de oameni creați, respingând religia și orice discuție publică despre religie și Dumnezeu, atunci, conform logicii care a stat și la baza Declaraţiei Universale a Drepturilor Omului, oamenii își anulează și dreptul la demnitate și la adevăratele libertăți fundamentale, care nu sunt condiționate de sute de articole de lege, izvorâte din secularismul îmbrățișat de societate.


B. Carson: De ce nu trebuie să ne fie rușine cu Dumnezeu

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

VIDEO Cum i-am fermecat pe britanici în anii '60. „Ursuza Românie este, de fapt, o tânără vivace ce flirtează cu Occidentul“
VIDEO PENIBIL: Ludovic Orban, MC ( maestru de ceremonii) pentru Klaus Iohannis
Tarile bogate islamice, zero refugiati..acest fenomen e aranjat pentru declansarea celui de-al treilea razboi mondial care va fi un razboi religios ce se va finaliza cu decapitarea crestinilor
Dr. Maria Chirila specialist in imunologie si alergologie, a lucrat la CANTACUZINO si nu si-a vaccinat niciun membru al familiei!!!!
Daca Ceausescu era in locul lui Iohannis pana acum realiza cel putin cateva industrii, un metrou, o autostrada si cateva cartiere, de la inceputul mandatului
Regimul Oshawa: de ce trebuie fiecare om sa il tina cel putin odata pe an
6.300 de miliarde de dolari valoarea reală a zăcămintelor de la Roșia Montană!
Pr. Pantelimon, Mănăstirea Oașa: ”De ce suferințele din dragoste sunt unele dintre cele mai dureroase?”5
Danileţ: Generaţia căreia i-am îmbuibat capul cu non-valori va lua mâine decizii pentru noi
Bunicul uneia dintre adolescentele omorâte: fetele au fost ucise pentru TRAFIC DE ORGANE. Ăsta a fost doar un cărăuş plătit, nu este el în stare să secţioneze un om.
Norvegia Horror: 51 de pedofili arestați. Suspiciuni că Barnevernetul alimenta rețelele de pedofili prin luarea copiilor din familiile tradiționale
Familia regală cere statului român despăgubiri de peste un milion de lei pentru ca nu poate baga drujba in padure. Acum intelegeti legatura Casei Regale cu legea PSD de exploatare a zonelor protejate?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite