Dr. Monica Pop, o apologetă a vaccinării, prinsă cu mâța în sac în scandalul Hexi Pharma

Distribuie!by Monica pop, activista pro vaccinare si educatie sexuala in scoli   Notă introductivă: O nouă investigație a echipei jurnalistului Cătălin Tolontan o are în vizor pe directoarea Spitalului de Oftalmologie din București, celebră, printre altele, și pentru extrem de agresivele luări de poziție față de cei care se îndoiesc […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Monica pop, activista pro vaccinare si educatie sexuala in scoli

 

Notă introductivă: O nouă investigație a echipei jurnalistului Cătălin Tolontan o are în vizor pe directoarea Spitalului de Oftalmologie din București, celebră, printre altele, și pentru extrem de agresivele luări de poziție față de cei care se îndoiesc de binefacerile vaccinării. Potrivit investigației jurnalistice făcute de Tolontan, Monica Pop a „binecuvântat” Spitalul de Oftalmologie cu produse Hexi Pharma… În aceste condiții, ne întrebăm în mod firesc cât credit ar putea cineva să îi dea atunci când vrea să convingă populația României să se vaccineze în masă?!?


Iată mai jos un fragment din investigația amintită:

  •  Numită în 1994, Monica Pop este cel mai longeviv director de spital din Capitală.
  •  Ea a beneficiat de sprijinul parlamentarului PSD Florian Popa, care s-a numit membru în CA la spital și șeful Comisiei de concurs.
  •  Directorul Pop a închiriat firmei Monona, care vinde mâncare, dar și cristaline pentru bolnavi, un spațiu în spital și a prelungit contractul de patru ori de atunci.
  •  În schimb, firma a angajat-o cu contract de muncă în 2007!
  •  Timp de patru ani, Monica Pop a fost și director al spitalului de stat și angajatul firmei căreia îi închiriase spațiul.
  •  Firma respectivă se angajează prin contractul cu spitalul să vândă mai scump pacienților și mai ieftin angajaților spitalului!
  • În momentul izbucnirii scandalului Hexi, Monica Pop a spus că ”Noi nu avem substanțe din astea!”. Dar are. Prin încredințare directă.

Spitalul de Oftalmologie a avut in ultimii 3 ani mai multe contracte de incredintare directa, in valoarea totala de aproximativ 15.000 de euro, cu Hexi Pharma. Spitalul a cumparat POLYODINE, substanta pe care testele Guvernului si ale Parchetului General au identificat-o ca fiind diluata cu 30%.


loading...

In momentul izbucnirii scandalului Hexi Pharma, Monica Pop a spus „Noi nu avem substante din astea!”, dar potrivit Tolo.ro, a mintit.

Monica Pop la B1TV: ”E o aberație, o minciună, o răzbunare a unei asistente psihopate și un gest abject al domnului Tolontan. Nu e nimic anormal să semnez ca director o închiriere pentru o firmă care apoi să mă angajeze”.

Vezi aici documentele incriminatoare:

Tolo.ro

 

http://www.cunoastelumea.ro/dr-monica-pop-o-apoologeta-a-vaccinarii-prinsa-cu-mata-in-sac-in-scandalul-hexi-pharma/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Aceşti oameni trăiesc până la 120 de ani, nasc la 65 de ani şi nu dezvoltă tumori - Află secretul lor
Templul masonic VS. Templul lui Solomon ( semnificatia pilarilor) Semnificatia Francmasoneriei-influente grecesti si egiptene Istoria Ordinului Templier Zidarii care cladeau biserici gotice Steaua cu 5 colturi-Pentagonul- Planul in 5 puncte Capra lui Mendez ( Satana) Manualul masonic Star Wars- Darth Vader Numarul 33-semnificatie Navigarea- unirea timpului si spatiului - Roswell Close Encounters Of The Third Kind The Fourth Kind Sosirile Episodul 62
CUTREMUR/La Beba Veche se montează CORTURI/28.000 de REFUGIAȚI vor VENI în România!!!/Surse MAI
EXEMPLU DE URMAT: 41 de calugarite au refuzat CARDUL DE SANATATE
Destin crud! Dorm cu randul in SOBA si mananca mamaliga cu ceapa, insa au numai note de 9 si 10.
Romania lucrului bine facut: În România există UN SINGUR DENTIST pentru un MILION de ELEVI din mediul rural
Judecătoarea care a decis în favoarea lui Iohannis a primit un schimb de terenuri. Notarul implicat în FRAUDA are legături și cu cazul primarului din Șelimbăr
Apa uşoară: leacul bolilor grele
Iata dovada ca FMI dicteaza arestari in Romania, Valcov s-a opus unui nou acord, Rusanu s-a opus privatizarii Transgaz
Maternitatea de astazi- liceul de fete Honterus de odinioara
Iohannis şi Erdogan au căzut de acord: „Moscheea de la Bucureşti se va construi” | Alo Iohannis nu crezi ca avem alte prioritati in tara asta?
ADEVARUL despre MINCIUNA EBOLA!!! Actori pusi sa faca pe bolnavii VIDEO
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite