Dr. Richard Shepherd, dezvăluiri despre cauza morţii prinţesei Diana: “De fapt, avea doar câteva oase rupte și o leziune toracică mică”

Distribuie!by În noua sa carte „Cauze nenaturale“, Dr. Richard Shepherd descrie versiunea sa în legătură cu accidentul care a ucis-o pe prinţesa Diana la Paris, în august 1997.  Renumitul patolog, Dr. Richard Shepherd, a fost chemat să investigheze cea mai emoţionanlă moarte din ultimii 30 de ani. Medicul legist a […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
În noua sa carte „Cauze nenaturale“, Dr. Richard Shepherd descrie versiunea sa în legătură cu accidentul care a ucis-o pe prinţesa Diana la Paris, în august 1997. 

Renumitul patolog, Dr. Richard Shepherd, a fost chemat să investigheze cea mai emoţionanlă moarte din ultimii 30 de ani.

Medicul legist a fost numit de poliția britanică în 2004, pentru o nouă investigație legată circumstanțele exacte ale acestei tragedii. Daily Mail, care publică un extras din cartea lui Richard Shepherd, unde descrie despre starea Dianei şi spune că a fost stabilă până să fie transportată în ambulanță.


De fapt, avea doar câteva oase rupte și o leziune toracică mică”, spune doctorul. Dar din cauza unei “mici răni”, într-o venă a plămânului stâng, a murit”.

În ambulanță, prințesa a leşinat și a suferit un stop cardiac. A murit în spital. “Ce i s-a întâmplat este atât de rar încât, perosnal, nu am văzut alt caz asemănător în întreaga carieră“, spune expertul.


loading...
Potrivit lui Richard Shepherd, drama ar fi putut fi evitată dacă Diana Spencer îşi punea centura de siguranță

La momentul accidentului, Trevor Rees-Jones, garda de corp a lui Dodi Al-Fayed, era singurul care purta centura. El este și singurul supraviețuitor. Șoferul Henri Paul și Dodi Al-Fayed au murit instantaneu. “Dacă Diana ar fi purtat centura ei, probabil că ar fi apărut public două zile mai târziu, cu un ochi negru și un braț rupt”, continuă autorul. Diana avea 36 de ani în momentul morții ei.

SURSA: https://evz.ro/richard-shepherd-mortii-diana.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Intreprinderi disparute dupa 1990...dar avem Coca Cola
Iata dovada ca FMI dicteaza arestari in Romania, Valcov s-a opus unui nou acord, Rusanu s-a opus privatizarii Transgaz
Criza in America e dura: se inchid 700 de restaurante McDonalds, oameni din interior spun ca McDonalds mai are putin de trait
Hitler: Regele Mihai a tradat si a predat Romania Uniunii Sovietice
Soros suparat il ataca pe Trump: are afinitati cu dictatorii lumii, cu care va face intelegeri| elita masonica din SUA nu mai poate de nervi ca a pierdut cu toate canalele media de care dispun tot nu au reusit sa prosteasca lumea!!
Mass media a transmis FAKE NEWS, cu publicul la inaugurarea lui Trump, incercand sa insinueze ca nu ar fi fost la fel de multa lume ca la Obama, dar ei au vehiculat poze cu multe ore inainte si dupa eveniment si au editat fotografiile!!!
Au inceput refugiatii sa faca scandal si la noi. Centrul Timisoarei e plin de refugiati. In zilele cu soare, auzi araba vorbindu-se mai mult decat romana.
Ce tehnici de dezinformare și manipulare a consumatorilor europeni sunt folosite în scandalul contaminării ouălor olandeze?
Quincy Jones, declaraţii scandaloase: „Michael Jackson a furat multe piese. The Beatles au fost cei mai proşti muzicieni din lume“
Au vândut iahtul “Libertatea” la fier vechi, iar acum acesta a devenit vas de lux, dar sub pavilion britanic
Un doctor avertizează asupra CHEMTRAILS- darele mortii, o noua epidemie ce cauzeaza probleme creierului si plamanilor / Multi medici stiu dar tac
Polonia adăpostește familiile care fug terorizate de către Barnevernetul pedofil norvegian- e groaznic câte lucruri injuste li se permit autorităților
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite