Drama Băiețelului pe care Mama și Statul îl obligă să devină Fetiță

Distribuie!by James este un băiețel simpatic de șase ani din Texas, dar care este forțat de mama lui să ducă o viață de fetiță. Părinții săi sunt despărțiți, însă Jimmy respiră ușurat în puținul timp pe care are dreptul să-l petreacă împreună cu tatăl său și când poate redeveni ceea […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

James este un băiețel simpatic de șase ani din Texas, dar care este forțat de mama lui să ducă o viață de fetiță. Părinții săi sunt despărțiți, însă Jimmy respiră ușurat în puținul timp pe care are dreptul să-l petreacă împreună cu tatăl său și când poate redeveni ceea ce este: băiat.

Tatăl lui James, pe nume Jeffrey Younger, are emisă de către tribunal pe numele său o ordonanță prin care i se interzice să afirme că fiul său este băiat sau să-l învețe pe acesta preceptele creștine despre gen și sexualitate.


Anne Georgulas, mama lui James, l-a acuzat pe fostul ei soț, Jeffrey, de abuz asupra copilului, din cauza refuzului acestuia de a „recunoaște” că fiul său este o „fată transgen”, potrivit documentelor aflate la Tribunalul districtual din Dallas, citate de Life Site News.

Femeia a cerut de asemenea ordine de restricție împotriva lui Younger, decăderea sa din drepturile părintești și obligarea acestuia de a suporta costurile vizitelor lui James la un terapeut pentru transformări de gen și ale procedurilor medicale pentru transformarea micuțului în fată.


Mama a schimbat numele copilului din James în „Luna”, îl îmbracă și îl încalță ca pe o fetiță, îl machiază, iar la școală folosește toaleta fetelor.

loading...

Tribunalul i-a acordat Annei Georgulas dreptul exclusiv de consimțământ în legătură cu tratamentul psihiatric și psihologic al lui James, împiedicându-l pe tatăl băiatului să obțină o a doua opinie medicală.

Lui Younger i s-a interzis prin dispoziția tribunalului inclusiv să-și tundă fiul, după ce a fost raportat de un învățător la Serviciul de Protecție a Copilului din Texas. Cum costul tratamentului psihologic și psihiatric al copiilor este considerat în statul Texas ca pensie alimentară, un site de internet creat de prietenii familiei, scrie că Younger ar putea fi „forțat să plătească pentru mutilarea sexuală a fiului său”.

https://evz.ro/drama-baietelului-pe-care-mama-si-statul-il-obliga-sa-devina-feti.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite