Drogații și homosexualii ne impun legile de la Bruxelles: În Parlamentul European se consumă masiv cocaină

Distribuie!by Urme de cocaină au fost descoperite în mai multe locuri din clădirea Parlamentului European din Bruxelles, inclusiv în toalete, după cum relevă o anchetă realizată de postul de televiziune din Germania Sat-1, citat de BBC şi portalul rus Rbc. Reporterii de la televiziunea germană au prelevat probe din 46 […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Urme de cocaină au fost descoperite în mai multe locuri din clădirea Parlamentului European din Bruxelles, inclusiv în toalete, după cum relevă o anchetă realizată de postul de televiziune din Germania Sat-1, citat de BBC şi portalul rus Rbc.

Reporterii de la televiziunea germană au prelevat probe din 46 de locuri din clădirea Parlamentului European, inclusiv din toalete, supunându-le apoi testelor de laborator. Urme de cocaină au fost detectate în 41 de probe.


Cantitatea de droguri detectată este prea mare şi a fost descoperită în prea multe locuri pentru a se considera un simplu accident, este de părere profesorul Fritz Sorgel, de la Institutul de studii biomedicale şi farmaceutice din Nürnberg (Institute for Biomedical and Pharmaceutical Research in Nuremberg (IBMP).

Aceasta dovedeşte pur şi simplu faptul că cocaina a fost adusă aici în mod deliberat‘, a mai opinat omul de ştiinţă, adăugând că, din moment ce în toate birourile Parlamentului European se face curăţenie cu regularitate, rezultă că urmele de cocaină sunt de dată recentă.
Cu toate acestea, el a declarat că rezultatele nu sunt chiar atât de surprinzătoare, având în vedere utilizarea pe scară largă a cocainei în general.


O purtătoare de cuvânt a Parlamentului European, Marjory van den Broeke, a spus că rezultatele anchetei constituie o surpriză totală, insistând că abuzul de droguri nu este o problemă în Parlamentul European.

Ea a pus la îndoială autenticitatea rezultatelor anchetei, deoarece, după cum s-a exprimat, jurnaliştii înşişi au prelevat probe şi le-au dus la laborator. În plus, potrivit acesteia, PE ar putea să analizeze dacă ancheta a fost sau nu legală, deoarece a fost efectuată fără consimţământul sau cunoştinţa sa.

loading...

Recent, jurnaliştii britanici au descoperit urme de cocaină în toaletele din clădirea parlamentului din Marea Britanie, inclusiv în zonele în care au acces doar parlamentarii. După cum a relatat tabloidul The Sun, cu ajutorul unor teste speciale, ce relevă urme de cocaină, jurnaliştii au verificat scaunele de toaletă, suporturile pentru hârtie igienica şi uscătoarele de mâini.

Tot o televiziune, din Italia de această dată – La7, a făcut un test cu urina prelevată din toaletele Parlamentului European, prin care s-a constatat că peste 70% din parlamentari sunt homosexuali. Asta se întâmpla prin 2007, dar cine știe cât s-au înmulțit acești depravați, care ne impun legile lor antihristice.

Iată două motive de a NU ne supune stăpânirilor ce nu se supun Stăpânului, așa cum zice Domnul: Piei, satano, căci scris este: “Domnului Dumnezeului tău să te închini şi Lui singur să-I slujeşti” (Mat. 4:10).

http://www.apologeticum.ro/2013/07/drogatii-si-homosexualii-ne-impun-legile-de-la-bruxelles-in-parlamentul-european-se-consuma-masiv-cocaina/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Şeful Statisticii: România pierde în fiecare an câte 80.000 de locuitori din cauze naturale, echivalentul a două oraşe mici. Din migraţie externă se mai pierd încă 40.000 de locuitori
CARE ESTE SINGURA METODA SIGURA DE PRELUNGIRE A VIETII!? RASPUNSUL MEDICILOR TE LASA FARA CUVINTE: POSTUL. „BOLILE NI SE TRAG DE LA EXCESUL DE ALIMENTE”
Comunism vs. socialism- multă lume nu știe să facă diferența
Sătul de dictatura din Germania care protejează emigranții musulmani, un neamț s-a mutat în România: Este criminal acolo. Cum a mușamalizat Poliția germană un caz al unui refugiat: Mi-au spus să îmi țin gura
Mormonul Tiriac jigneste Romania: Am plecat din TIGANIE la Budapesta. De mine nimeni nu-si bate joc
Camelia Smicală, amendată din nou de statul finlandez
Iese adevărul: nu Ceaușescu chinuia oamenii în inchisori ci Augustinei și Lăzărei din aștia, din exces de zel și din dorința de a accede în sistem
Secretul chinezului care a trăit 256 de ani. Iată ce boli pot provoca gândurile negative
Carne de câine, retrasă de pe rafturile unui supermarket
De ce amână IKEA deschiderea celui de-al doilea magazin din România, deși a fost construit? Criza forței de munca. Nu găsesc oameni bine pregătiți care să accepte salarii "de România"
Unul dintre cei mai renumiți medici din România, dr. Răzvan Constantinescu, este împotriva vaccinării obligatorii: Orice vaccin implică riscuri... NU există nimic obligatoriu în privința propriului corp
Evenimentul Zilei: Vaccinarea populaţiei cu sănătate sau decimarea ei pentru conturile companiilor farmaceutice?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite