”Dumnezeu va amâna sfârșitul lumii, pentru că a ieșit Trump!” Becali: Poate o să-l vedeți peste ani pe Becali-Trump, ca să înțelegeți că poți să ai și 7.000 de școli, dacă nu ai bărbăție și virtuți, nu poți conduce

Distribuie!by Dumnezeu mai amână sfârșitul lumii pentru că Donald Trump a fost ales președintele Statelor Unite, a susținut Gigi Becali, într-o intervenție telefonică pentru B1 TV. ”Pe mine nu m-a interesat ce președinte are altă țară, cu atât mai puțin America, dar e prima dată când mă bucur, pentru că […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Dumnezeu mai amână sfârșitul lumii pentru că Donald Trump a fost ales președintele Statelor Unite, a susținut Gigi Becali, într-o intervenție telefonică pentru B1 TV.

”Pe mine nu m-a interesat ce președinte are altă țară, cu atât mai puțin America, dar e prima dată când mă bucur, pentru că se va schimba toată fața lumii!
Sistemul și-a dat seama că nu mai merge cum mergea și l-a pus pe Trump. Și-a dat seama că e pe o cale greșită, că lumea o ia pe un drum greșit.


Și Trump a spus că greșeala Americii e politica corectă. Greșeala lumii e politica corectă! O va schimba Trump și nu va mai fi așa! Nu va mai fi ce a fost până acum, vor conduce republicanii, nu democrații, nu va mai fi așa mondializare, nu se vor mai implica în tradițiile, religiile popoarelor, fiecare popor va fi condus prin tradiția și obiceiurile lui”, a susținut latifundiarul.

Acesta a spus că, dacă Trump a fost ales, Dumnezeu va amâna sfârșitul lumii pentru că Însuși Dumnezeu l-a dat pe republican: ”O să avem de beneficiat de pe urma lui Trump. Nu va fi un sfânt, că nu e, dar cât de cât cred că, dacă a ieșit Trump, Dumnezeu va amâna sfârșitul lumii, pentru că conducătorii și președinții îi dă Dumnezeu! Dumnezeu l-a dat pe Trump!”.


Becali: Dumnezeu va amâna sfârșitul lumii, pentru că a ieșit Trump!

 

Becali a mai spus că știa că Trump va câștiga alegerile pentru că a vorbit cu mai multe persoane care au lucrat în Departamentul de Stat american. Acesta a insistat că, tot din informațiile sale, știe sigur că George Maior nu va mai fi ambasadorul României la Washington.

loading...

”Poate peste 4 ani, peste 9 ani vedem un Trump de România, care să spulbere toate sondajele și toate doctrinele astea politice. Poate o să-l vedeți pe Becali-Trump, poate o să fie un model ca să înțelegeți și voi că nu neapărat dacă ai școli înalte poți fi un mare conducător. Poți să ai și 7.000 de școli, dacă nu ai bărbăție și virtuți, nu poți conduce nici trei oameni, darămite o națiune”, a mai spus Becali pentru B1 TV.

Acesta a mai povestit că, acum mulți ani, a fost aproape de a încheia o afacere de 200 de milioane de euro cu Trump.

http://www.b1.ro/stiri/eveniment/dumnezeu-va-amana-sfarsitul-lumii-pentru-ca-a-iesit-trump-becali-poate-o-sa-l-vedeti-peste-ani-pe-becali-trump-ca-sa-intelegeti-ca-poti-sa-ai-si-7-000-de-scoli-daca-nu-ai-barbatie-si-virtuti-nu-poti-conduce-video-167532.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite