Dumnezeul masonilor este Lucifer- Satana (opusul)

Distribuie!by In cartea “Morals and Dogma” a lui Albert Pike, un mason de grad 33, la pagina 321 gasim pasajul totodata socant si lamuritor cu privire la dumnezeul masonilor: “Lucifer este Purtatorul Luminii! Ciudat si misterios nume purtat de Printul Intunericului. Tocmai el, fiul diminetii. Sa fie el purtatorul luminii, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

In cartea “Morals and Dogma” a lui Albert Pike, un mason de grad 33, la pagina 321 gasim pasajul totodata socant si lamuritor cu privire la dumnezeul masonilor: “Lucifer este Purtatorul Luminii! Ciudat si misterios nume purtat de Printul Intunericului. Tocmai el, fiul diminetii. Sa fie el purtatorul luminii, care cu o stralucire orbitoare lumineaza plapand sufletele egoiste? Cu siguranta el este”. Iar la pagina 567, Lucifer este identificat ca fiind “Inger de Lumina”. Lucifer este “Purtatorul de Lumina” pe care masonii il venereaza clar si raspicat.
Pe 14 iulie 1889, A. Pike a emis instructiunile celor 23 de Consilii Supreme Masonice, inregistrate de A. C De LaRive in cartea sa “La femme et l’enfant dans la Francmaconerie universelle”, p 588: “Ceea ce trebuie sa spunem multimii este: «Veneram un Dumnezeu, acela adorat de toti, in mod nesuperstitios»” (adica Dumnezeul din Biblie, nn). “Voua, mari inspectori Generali, va spunem ca pentru noi, cei din gradele 30, 31, 32, religia masonica trebuie pastrata in cea mai pura doctrina luciferica” [Acest citat se mai gaseste si la Gary Kath, “Enroute to global occupation”, p 114 si la Lady Queensborough, “Occult Theocrasy”, p 220-221, citata de Ralph Epperson in cartea sa “Massonry: Conspiracy against humanity”, p 273-274″]
In cartea lui A. Pike, “Morals and Dogma”, la pagina 624 scrie: “…masoneria este identica cu religiile stravechi”. Parcurgand intreaga carte, precum si literatura masonica in general, ne dam seama ca acele “religii” se refera la cultele pagane egiptene, babiloniene, hinduse, budiste, musulmane, eline, feniciene, romane.
Masoneria este o organizatie secreta. Are o conducere de tip piramidal, iar gradele inferioare nu cunosc ce se-ntampla la nivelele superioare. Acesta este si viclesugul. Masonul este initiat treptat in grad, ca sa nu sufere un soc cand ar afla ca se-nchina lui Lucifer. Daca Masoneria ar fi transparenta si i s-ar cunoaste toate secretele, atunci toti ar condamna-o.
Alt autor mason afirma ca Lumina la care masonii fac referire este Religia lui Horus, lucru condamnabil pentru ca in mitologia egipteana, Horus este Lucifer. [fost satanist, William Schnoebelen, Masonry : Byond The Light, p.197]. 
Francmasoneria foloseste Ochiul lui Horus intr-o piramida.
Totusi, dovada ca Lucifer este zeul Masoneriei rezulta si din scrierile Fratiei Invizibile. A. Pike scrie in “Morals and Dogma” ca Lucifer este “purtatorul de lumina” [p.321, teaching of the 19th Degree] si in alta parte “Inger al Luminii”[p.567, teaching of the 26th Degree]. Masonul Manly P. Hall, spune ca odata ce masonul invata secretele breslei sale “va poseda puternicele energii ale lui Lucifer.” [“The Lost Keys to Freemasonry”, Macoy Publishing and Masonic Supply Co., 1976, p.48].
„A sosit ziua in care colegii din breasla noastra trebuie sa aplice cunostintele acumulate. Cheia necesara este stapanirea sentimentelor, care pune la dispozitia lor energia universului. Omul se poate astepta ca va fi incredintat cu o putere mare numai daca isi va dovedi abilitatea de a o folosi intr-un mod constructiv si altruist. Cand masonul realizeaza ca pentru a ajunge razboinicul cetei trebuie o buna aplicare a dinamului puterii vii, atunci a invatat secretul meseriei sale. Energiile lui Lucifer sunt in mainile sale, iar pentru a inainta, trebuie sa dovedeasca faptul ca le poate aplica asa cum se cuvine. Trebuie sa calce pe urmele stramosului sau, Tubal-Cain, care cu ajutorul zeului-Razboi, prin forta data de acesta, si-a infipt sabia intr-un plug.” [Manly P. Hall, 33rd Degree, K.T., Illustrations by J. Augustus Knapp, 32rd Degree, Macoy Publishing and Masonic Supply Company, Inc., Richmond, Virginia, p. 48; Emphasis Added].
Aceasta fraza este foarte clara. Se afirma, cu indrazneala, ca, odata ce masonul invata sa-si controleze sentimentele si sa aplice cum trebuie “dinamul puterii vii” poate fi sigur ca va fi in stare sa controleze “energiile fierbinti ale lui Lucifer”. Mai departe el admite ca Masoneria este vrajitorie! Toti satanistii pot fi siguri ca daca vor participa la sabat si vor invata “meseria” (vrajitoria), vor controla puterile supranaturale ale lui Satan, asa cum promite si Manly P. Hall.
O dovada puternica a faptului ca Masoneria este Satanica este exprimarea directa si clara, nu incarcata intentionat cu un limbaj ambiguu pe care sa-l inteleaga numai cineva din interior. Notabil este si faptul ca Hall si Reynold E. Blight sunt masoni de grad 33, in timp ce J. Augustus Knapp are gradul 32.
Inca de la initierea in primul grad, masonul este grabit ” sa caute Lumina”! Masonul obisnuit afirma in continuare ca este in cautarea Luminii si ca isi va petrece intreaga viata urmand Lumina. S-ar deduce ca “Lumina” este Dumnezeu, dar Albert Pike, mason de grad 33, afirma ca Lucifer este Purtatorul Luminii in Masonerie. Concluzia este evidenta.
Pike afirma ca pana la gradul 18 inclusiv, Masonii Il socoteau pe Dumnezeu ca fiind Puratatorul Luminii, dar incepand cu gradul 19 li se dau noi informatii. Aceasta fraza este conforma cu atitudinea Fratiei Invizibile care inseala ceilalti membri, intentionat, pana cand acestia sunt pregatiti sa suporte adevarul. Iata care este adevarul: Masoneria idolatrizeaza pe Lucifer.
Din paragrafele anterioare ne sar in ochi mai ales doua idei:
– masoneria isi are originea in toate religiile pagane; 
– acest lucru este ascuns membrilor sai si oamenilor, pana in momentul in care ei sunt pregatiti sa primeasca adevarul. Care adevar? Acela de a se inchina lui Lucifer.

loading...

Mai multe dovezi aici: Iata aici dovada ca zeul la care se inchina masonii este lucifer,satana,baal,moloch,belzebut,diavolul,demonul,ingerul cazut, cel cu o mie de nume


http://www.9am.ro/comentarii/articol/14347/dumnezeul-masonilor-este-Lucifer-Pittis-era-mason.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite