Dupa atentatul din Franta. Soros instaureaza STAREA DE NECESITATE-RAZBOI

Distribuie!by Dupa atentatul din Franta. Soros instaureaza STAREA DE NECESITATE-RAZBOI si vor ucide fara mila. Vor sa instaureze frica, teama ca oameni vor fi ucisi in orice loc si unde se vor deplasa, la piata sau la banca si altele. Atentatele si razboaiele aduc bani fara numar lui Soros si […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Dupa atentatul din Franta. Soros instaureaza STAREA DE NECESITATE-RAZBOI si vor ucide fara mila.
Vor sa instaureze frica, teama ca oameni vor fi ucisi in orice loc si unde se vor deplasa, la piata sau la banca si altele.

Atentatele si razboaiele aduc bani fara numar lui Soros si elitei mondiale. Bani care provin din vanzari de arme, cei mai mari producatori de arme sunt America, Marea Britanie, Franta si altele. Atentatele le aduc miliarde, scad valoarea actiunilor la bursa si le pot cumpara rapid si ieftin si apoi cresc actiunile pe simple vorbe impuse de Soros si elita sa, asa cum creste valoarea VALUTEI. Accidentele aviatice nu sunt intamplatoare, sunt atentate criminale, MARCA SOROS. Scad actiunile la bursa atunci cand au loc accidente aviatice poentru firma aviatica TINTA, elita si Soros cumpara actiunile firmei si devine a lor. Atentatele si revoltele de strada provocate in Sira, Libia,Romania si altele, au sprijinul CIA si MOSSAD si altele, urmate de interventia agentilor CIA si MOSSAD care impusca oameni nevinovati de pe cladiri inalte cu arme cu luneta, vezi : Gaddafi, Assad si alti, insotite de JOS DICTATURA! sau Moarte Dictatorului! Actiuni teroriste criminale internationale bine instrumentate de mass media fascista sionista.


loading...

Soros si elita sa isi numesc apoi marionete in locul lui Gaddafi sau Assad si vand si distrug tara respectiva, asa cum e cazul Romaniei. Romania e cea mai vulnerabila tara de pe Terra. Nu credeti priviti, Romania nu mai are industrie si economie.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Istoricul prof. Ioan Scurtu: Mihai Razvan Ungureanu a sabotat negocierile pentru Tezaurul Romaniei de la Moscova
Consilier Klaus Iohannis: Pentru a forma oameni adevărați, școala nu are nevoie de religie. Vrem oameni obedienți, timorați, asistați și slugarnici?
Scrisoare cutremurătoare adresată președintelui Iohannis: „De ce nu sunteți solidar cu țăranii amărâți?”
Inginerii deveniți hackeri preiau controlul de la 15 km distanță asupra unui Jeep Cherokee. Blochează ușile, dezactivează frânele, opresc motorul, accelerează mașina, învârt volanul fără ca șoferul să poată face ceva.
Un preot face acuzații fără precedent: Iohannis si Ciolos fac jocurile Germaniei, Frantei si ale FRANCMASONERIEI!!!!! Arhiepiscopia s-a dezis deja de el
Femeile sunt mult mai rele daca urmaresc emisiuni de tip REALITY- SHOW, afla de ce!!!!
Sincronicități uimitoare în măsurătorile spațiului și timpului
Toata tara a votat cu PSD deoarece Dragnea a promis dublari de salarii, reduceri de T.V.A. si sincer toti s-au saturat de Iohannis care nu a facut nimic de 2 ani decat sa defriseze tara impreuna cu guvernul lui de tehnocrati si sa imbolnaveasca lumea prin spitale!!
MARELE SECRET al premierului: Dacian Cioloș și soția sa sunt adepți MISA și ai lui Guru Bivolaru? DEZVĂLUIRI despre legăturile dintre noul prim-ministru și secta porno
Nu mai folosiți date şi imagini reale pe Facebook! URGENT răspandiți aceste informații în toată lumea…
EXCURSIE pe banii statului: Ce mascheaza vizita lui Iohannis in SUA?
Revoltător: se scoate limba latină din şcoli şi se reduc orele de română, istorie şi geografie
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite